Huis > W > Waarom Kan Ik Youtube Niet Casten?

Waarom kan ik YouTube niet casten?

Als het Cast-icoon niet wordt weergegeven op YouTube.com, controleert u of u de Google Cast-extensie heeft geïnstalleerd in uw Chrome-browser en zorgt u ervoor dat uw computer verbinding heeft met hetzelfde netwerk als uw Chromecast.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Waarom kan ik niet streamen naar Chromecast?

Chromecast werkt niet, hoe los je dit op? De oplossing ligt vaak bij de wifi, zorg dus dat je met hetzelfde netwerk verbonden bent, maar ook updates kunnen het probleem fixen. Als laatste oplossing kun je de Chromecast resetten, waarna deze weer normaal moet werken. Wat dit betreft, waarom kan ik geen disney plus op tv kijken? Als Disney + niet compatibel is met je tv, zijn er andere apparaten die je kunt gebruiken om er toegang toe te krijgen. Je kunt je Samsung-smartphone of -tablet gebruiken en het scherm van je apparaat op je tv weergeven. Je kunt ook je computer of een PS4- of Xbox One-gameconsole gebruiken. Je hebt een account nodig.

Kun je Disney Plus streamen?

Helaas is Disney Plus niet beschikbaar in Duitsland. Hoe kan ik Disney Plus streamen? Disney Plus is een streamingdienst die toegang biedt tot Disney-films, -shows en andere inhoud. Er zijn een paar verschillende manieren waarop u Disney Plus kunt streamen.
Eén manier is om de Disney Plus-app te gebruiken op een compatibel apparaat, zoals een smart-tv, streamingapparaat of mobiel apparaat. Je kunt Disney Plus ook op je computer streamen door de Disney Plus website te bezoeken.
Een andere manier om Disney Plus te streamen is om een Disney Plus-abonnement te gebruiken met een compatibele streamingdienst, zoals Hulu, Amazon Prime Video of Google Play. Hierdoor kun je Disney Plus content bekijken via die diensten.

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Dus, hoe verbind je youtube met chromecast?

Casten via YouTube

  1. Zorg ervoor dat uw mobiele apparaat of computer is verbonden met hetzelfde wifi-netwerk als de Chromecast.
  2. Open de YouTube-app of YouTube.com.
  3. Tik op het Cast-icoon. .
  4. Tik op het Chromecast-apparaat waarnaar u wilt casten.
  5. Als u het casten van content wilt stoppen, tikt u op het Cast-icoon.
Waarom kan ik YouTube niet streamen naar tv? Zorg dat je smart-tv of streamingapparaat is ingesteld. Zorg dat je telefoon of tablet is verbonden met hetzelfde wifi-netwerk als je smart-tv of streamingapparaat. Open de YouTube-app. Selecteer de video die je wilt bekijken en tik op het cast-icoon .

Daarvan, waarom cast mijn telefoon niet?

Schakel wifi in en uit op het apparaat waarmee je de Chromecast instelt en open de Google Home-app opnieuw. Als het probleem hiermee niet is opgelost, ga je verder met de volgende stap. Gebruik een ander apparaat om het Chromecast-apparaat in te stellen. Waarom verbind mijn iphone niet met Chromecast? Er zijn een aantal mogelijke oorzaken waarom je iPhone niet met Chromecast verbindt. Mogelijke oorzaken zijn onder andere:
- Je hebt geen stabiele internetverbinding. Chromecast vereist een internetverbinding om te kunnen werken. Zorg ervoor dat je een goede en stabiele internetverbinding hebt voordat je probeert te verbinden.
- De Chromecast-app is niet geïnstalleerd op je iPhone. Je hebt de Chromecast-app nodig om je iPhone met Chromecast te kunnen verbinden. Controleer of de app geïnstalleerd is en probeer opnieuw.
- Je hebt geen toegang tot het Wi-Fi-netwerk waarop de Chromecast is aangesloten. Zorg ervoor dat je iPhone verbonden is met hetzelfde Wi-Fi-netwerk als de Chromecast.
- De Chromecast is niet goed aangesloten op het stopcontact of de TV. Controleer of de Chromecast goed is aangesloten en probeer opnieuw.

Vervolgens, hoe verbind je je telefoon met chromecast?

Om je telefoon te koppelen aan chromecast, heb je een aantal dingen nodig:
-Een Android-telefoon of -tablet met de Google Home-app geïnstalleerd
-Een Wi-Fi-verbinding
-Een Chromecast, Chromecast Ultra of tv met ingebouwde Chromecast
Volg deze stappen om je telefoon te koppelen aan chromecast:
1. Open de Google Home-app op je Android-telefoon of -tablet.
2. Tik in het bovenste gedeelte van het scherm op het menu.
3. Selecteer Instellingen.
4. Selecteer Wi-Fi.
5. Zorg ervoor dat Wi-Fi aan staat en selecteer vervolgens het type Chromecast dat je wilt gebruiken.
6. Volg de instructies op het scherm.

Door Stedmann Mcalhaney

Vergelijkbare artikelen

Kun je Disney Plus delen? :: Kan niet streamen van telefoon naar tv?
Handige links