Huis > K > Kan Niet Verbinden Met Disney+?

Kan niet verbinden met Disney+?

In dat geval kun je het best je Android-telefoon – of ander apparaat waarmee je kijkt – herstarten. Wacht altijd ongeveer een minuut tussen het afsluiten en weer opnieuw starten. Ook kan het nog weleens helpen om de Disney Plus-app van je apparaat te verwijderen, om deze vervolgens weer te installeren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Dus, waarom werkt disney plus niet op mijn tv?

Allereerst moet u controleren of de Disney Plus-servers goed werken. Je kunt het controleren op Neerwaartse Detector. Het tweede dat deze fout veroorzaakt, is de oudere versie van de Disney+ applicatie op je tv. Je kunt dus controleren of er een update beschikbaar is voor de Disney+ app op je tv. Dit in overweging nemend, wat is er met disney plus? Disney Plus is net als Netflix een videostreamingdienst, maar dan van Disney. Dit betekent dat je onbeperkt en zonder reclames naar documentaires, films en series kunt kijken. Je betaalt hierbij een vast maandelijks bedrag, in plaats van losse films en series.

Vervolgens, waarom doet disney plus het niet op laptop?

Er zijn een paar redenen waarom Disney+ niet werkt op laptops. Eén reden is dat de dienst is ontworpen voor streaming op apparaten met een schermgrootte van 7 inch of minder. Laptops hebben meestal veel grotere schermen, dus de dienst zou niet zo goed werken op hen. Bovendien is Disney+ ontworpen om te werken met specifieke streamingapparaten, zoals Roku, Chromecast en Xbox One. Het is niet compatibel met laptopbrowsers of besturingssystemen. Ten slotte vereist Disney+ een snelle internetverbinding om inhoud soepel te kunnen streamen. Laptops hebben meestal tragere internetverbindingen dan andere streamingapparaten, dus de dienst zou niet zo goed werken op hen. Dienovereenkomstig, waarom doet disney plus het niet op safari? De reden dat Disney+ niet werkt op Safari is dat Safari de Widevine CDM plugin die Disney+ gebruikt voor het afspelen niet ondersteunt.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Mensen vragen ook: welke smart tv ondersteunt disney plus?

Ondersteunde Android TV-modellen

  • Chromecast met Google TV.
  • Sharp.
  • Sony Bravia.
  • NVIDIA SHIELD TV.
  • Xiaomi Mi Box.
Kan Disney+ app niet vinden op Samsung tv? Als Disney+ nog niet op je tv is geïnstalleerd, kun je de app downloaden vanuit de Samsung App Store om aan de slag te gaan. *Streaming wordt niet ondersteund in de webbrowserapp op Samsung-tv's of op Samsung-tv's met Orsay OS.

Trouwens, wat is fout 39 bij disney plus?

Als het probleem aanhoudt, bezoek dan het Disney+ Help Center (Foutcode 39). Dan betekent dit dat de video die je probeert te bekijken momenteel niet kan worden bekeken. Dit kan een probleem omtrent de beschikbaarheid van rechten of een intern systeemprobleem zijn. Dienovereenkomstig, hoe zet je disney plus op je tv? Om Disney+ op je tv te kijken, heb je een aantal opties. Als je een tv hebt die recent is (binnen de laatste 5 jaar), dan is de kans groot dat je een app voor Disney+ hebt. Je kunt dan gewoon in de app-store van je tv zoeken naar Disney+. Als je de app hebt gevonden, kun je deze downloaden en installeren.
Als je een tv hebt die iets ouder is, dan kun je Disney+ waarschijnlijk nog steeds bekijken via een streaming stick of een spelconsole. Als je een Apple TV hebt, kun je de Disney+ app gewoon in de App Store vinden en downloaden. Als je een Android TV hebt, kun je de app vinden in de Google Play Store. Als je een Roku TV hebt, kun je de Disney+ app vinden in de Roku Channel Store.
Ten slotte, als je een smart tv hebt die geen app voor Disney+ heeft, maar wel een HDMI-aansluiting, dan kun je een streaming stick of een spelconsole gebruiken. Als je een Amazon Fire TV hebt, kun je de Disney+ app vinden in de Amazon Appstore. Als je een Xbox One hebt, kun je de Disney+ app vinden in de Microsoft Store. Als je een PlayStation 4 hebt, kun je de Disney+ app vinden in de PlayStation Store.

Hoe krijg ik Disney Plus op mijn oude Samsung tv?

Om Disney Plus te kunnen kijken op je oude Samsung TV heb je minimaal firmware-versie 1110 nodig. Als je TV deze versie nog niet heeft, kun je deze updaten door naar het menu 'Instellingen' -> 'Algemeen' -> 'Info over het apparaat' -> 'Systeem-update' te gaan.

Door Phebe Vanosdel

Vergelijkbare artikelen

Wat zit er allemaal in Disney plus? :: Hoe kan je gratis Videoland krijgen?
Handige links