Huis > W > Waar Staat De Afkorting Dlc Voor?

Waar staat de afkorting DLC voor?

Downloadbare inhoud, met een Engelse term downloadable content (DLC) genoemd.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Wat is Nintendo DLC?

Naast games kun je ook downloadbare content (DLC) kopen op de officiële Nintendo-website. Lees voor meer informatie de sectie downloadgames kopen via de officiële Nintendo-website. Je kunt geen downloadcontent voor de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen kopen via deze website. Wat betekent DLC op verpakking? De uiterste datum voor consumptie

De DLC (date limite de consommation) geeft een absolute grens aan. Ze geldt voor voedsel dat (zeer) bederfelijk is en daarom na korte tijd een onmiddellijk gevaar voor de menselijke gezondheid kan opleveren.

Wat betekent geen DLC?

"Geen DLC" betekent dat het spel niet kan worden uitgebreid met downloadbare inhoud. Dit komt meestal omdat het spel niet meer ondersteund wordt door de ontwikkelaar, of omdat het spel een standalone spel is dat geen DLC nodig heeft om speelbaar te zijn. En nog een vraag, wat is pre order dlc? Pre-order DLC is downloadbare content die beschikbaar is voor spelers die een spel vooraf bestellen. Deze content is meestal exclusief en kan dingen bevatten als bonus in-game items, vroege toegang tot content, of speciale edities van het spel.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Welke producten na de houdbaarheidsdatum mogen geconsumeerd worden?

Bijvoorbeeld gedroogde pasta, bloem, koekjes, conserven, UHT-melk, plantaardige oliën, chocolade, koffie, frisdrank, sterk zure producten, snoep... Deze producten kunnen ook na die datum nog veilig gebruikt worden, op voorwaarde dat ze goed bewaard werden en dat de verpakkingen niet beschadigd zijn. Dienovereenkomstig, kun je eieren eten die 1 dag over datum zijn? Let op de THT-datum. Misschien een open deur, maar de THT-datum (tenminste houdbaar tot) staat altijd op de eierdoos. Tot deze datum kun je eieren gerust eten. Je kunt een ei meestal ook na deze datum nog enkele dagen eten, zeker als je ze op de juiste manier bewaart.

Welke aanduidingen voor houdbaarheidsdata op voedingsmiddelen zijn er?

Er zijn 2 mogelijke aanduidingen:

  • Ten minste Houdbaar Tot-datum (THT): kijk, ruik en proef na de datum of het nog lekker is.
  • Te Gebruiken Tot-datum (TGT): gebruik of vries in voor of op de datum.
Je kunt ook vragen hoe lang mogen voorverpakte producten worden verkocht in de winkel? Volgens de Europese verordening over levensmiddelenhygiëne mag een bederfelijk voedingsmiddel dat in een verpakking aan de verkooppunt wordt aangeboden, niet langer dan zeven dagen na opening van de verpakking worden aangeboden. Dit geldt echter alleen voor bederfelijke voedingsmiddelen die in een hermetisch afgesloten verpakking aan de verkooppunt worden aangeboden.

Dienovereenkomstig, welke producten gaan niet over de datum?

Accordingly, which products do not go out of date?
Products that do not go out of date are typically those that do not contain perishable ingredients, or that are not susceptible to spoilage. Non-perishable products include things like canned goods, dry goods, and certain types of alcohol.

Door Migeon

Vergelijkbare artikelen

Hoe lang houdbaar na houdbaarheidsdatum? :: Waar downloaden DJ's hun muziek?
Handige links