Huis > W > Wat Is Docx Document Word?

Wat is DOCX document Word?

Bestandsformaat voor tekstdocumenten die gemaakt zijn in Word vanaf versie 2007. Documenten met de bestandsextensie '. docx' kunnen zonder een plug-in niet in Word 2003 en oudere versies worden geopend.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een JPG document?

Het bekendste bestandstype voor foto's is de JPG. Een gecomprimeerd formaat is een JPG. Het kan gecomprimeerd of geplet worden genoemd.

Wat is de afkorting DOCX?

De bestanden met de extensie DOCX zijn gerelateerd aan Microsoft Word, wat is ontwikkeld door Microsoft Corporation in de versie van 2007 en 2010. Deze nieuwe documentindeling heeft ook hetzelfde doel als dat voor de bestandsextensies . DOC en . DOCM respectievelijk. Wat dit betreft, hoe maak je een docx? docx gebeurt in 3 stappen.

  1. Sla je LaTeX-bestand op als pdf-bestand.
  2. Open het pdf-bestand met Microsoft Word. (Word zal automatisch het pdf-bestand omzetten naar een Word-document.)
  3. Sla het document op als . docx in Microsoft Word.

Wat dit betreft, wat is het verschil tussen doc en docg?

De classificaties DOC en DOCG worden beide toegekend door het Italiaanse ministerie van Landbouw, Voedsel en Bosbouw en geven aan dat een wijn van hoge kwaliteit en oorsprong is. Het belangrijkste verschil tussen de twee classificaties is dat wijnen die als DOCG zijn geclassificeerd strengere controles en tests moeten ondergaan om de benaming te krijgen. Deze controles zorgen ervoor dat de wijn van hoge kwaliteit is en volgens traditionele methoden wordt gemaakt. Wat betekent Dop in wijn? Dop is een term die gebruikt wordt bij het proeven van wijn en staat voor "Developed On Palate". Het wordt gebruikt om een wijn te beschrijven die in de mond complexe smaken en aroma's heeft ontwikkeld.

Gerelateerde artikelen

Kan Word een ODT bestand openen?

OpenDocument-bestanden zijn compatibel met Word en open source-toepassingen, maar sommige functies zijn niet beschikbaar in ODT-bestanden. De meeste toepassingen zijn compatibel met Word-documenten.

Dienovereenkomstig, wat is een igt wijn?

Die afkorting staat voor Indicazione Geografica Tipica en wordt gebruikt bij wijnen die geproduceerd zijn in een bepaalde streek, maar met internationale druivenrassen. Zulke wijnen zijn dus niet typerend voor een bepaalde streek. Hoe gebruik je een Word template? Een Word-document opslaan als sjabloon

  1. Klik op Bestand > Openen.
  2. Dubbelklik op Deze pc. (In Word 2013, dubbelklikt u op Computer.)
  3. Blader naar de mapAangepaste Office-sjablonen.
  4. Klik op uw sjabloon en klik op Openen.
  5. Breng de gewenste wijzigingen aan, en sla de sjabloon op en sluit de sjabloon.

Hoe maak je zelf een sjabloon in Word?

Een document opslaan als een sjabloon

  1. Open het Word-document dat u als sjabloon wilt opslaan.
  2. Klik in het menu Bestand op Opslaan als sjabloon.
  3. Typ in het vak Opslaan als de naam die u wilt gebruiken voor de nieuwe sjabloon.
  4. (Optioneel) Kies in het vak Waar een locatie waar de sjabloon wordt opgeslagen.
Waar vind ik AutoHerstel bestanden? Auto Recovery-bestanden bevinden zich in de map AutoRecovery, die zich bevindt in de documentenmap van de gebruiker.

Daarvan, waarom kan ik mijn word-document niet als pdf opslaan?

Het is mogelijk om een Word-document op te slaan als een PDF, maar soms kan het voorkomen dat de PDF niet goed wordt weergegeven of dat er fouten in het document optreden. Dit kan komen door een corrupte of onjuiste PDF-driver. Om dit probleem op te lossen, kunt u de volgende stappen uitvoeren:
1. sluit alle andere programma's af die mogelijk gebruik maken van de PDF-driver, zoals web browsers of andere PDF-viewers;
2. start Word opnieuw op;
3. sla het Word-document op als een PDF opnieuw op.

Door Dunaville Boose

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik met twee schermen werken? :: Hoe Word-document openen zonder Office?
Handige links