Huis > H > Hoe Word-Document Openen Zonder Office?

Hoe Word-document openen zonder Office?

Zowel OpenOffice als LibreOffice zijn twee gratis open-source alternatieven voor Microsoft Office. Om de zaken te verbeteren, ondersteunen de OpenOffice Writer-en LibreOffice Writer-programma's in elke suite de DOC-en DOCX-indelingen, zodat u elk Word-document gemakkelijk kunt openen en bewerken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Waarom kan ik mijn documenten niet openen?

Als je een bestand niet kunt openen, kan dit een van de volgende redenen hebben: Je hebt geen rechten om het bestand weer te geven. Je bent ingelogd bij een Google-account dat geen toegangsrechten heeft. De juiste app is niet op je telefoon geïnstalleerd. Welke app om DOCX te openen? Programma's die het bestand DOCX openen

  • Microsoft Word.
  • Microsoft Word Viewer.
  • WordPerfect Office.
  • OpenOffice.org.
  • LibreOffice.
  • Word Regenerator.
  • Office Regenerator.
  • Microsoft Office.

Trouwens, waar staat de afkorting doc voor?

De term "doc" is een afkorting voor "documentatie". Documentatie is een verzameling informatie die beschrijft hoe een systeem, software of component werkt. Het kan ook informatie bevatten over het gebruik van het systeem, informatie over het oplossen van problemen en meer. Wat is een Word format? Een Word-formaat is een door Microsoft Word gebruikt bestandsformaat waarin documenten in een eigen binair formaat worden opgeslagen. Word-formaten zijn niet compatibel met andere tekstverwerkers, en moeten worden geconverteerd naar een ander formaat (zoals PDF of RTF) voordat ze in een andere toepassing kunnen worden geopend.

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Hoe haal je een Word-document terug?

Ga naar Bestand >Info > Document beheren > Niet-opgeslagen documenten herstellen. Selecteer het bestand en selecteer openen. Hoe kan ik een Word-document bewerken? Bewerken in uw document inschakelen

  1. Ga naar Bestand > Info.
  2. Selecteer Document beveiligen.
  3. Selecteer Bewerken inschakelen.

Bovendien, hoe beschadig je een bestand?

Met behulp van een online programma. Ga naar https://corrupt-a-file.net in een webbrowser. Corrupt-a-File is een gratis tool die elk document dat je uploadt zal beschadigen. Klik op From your computer. Mensen vragen ook: kan mappen niet meer openen? Als je geen mappen meer kunt openen, kan dit verschillende oorzaken hebben. Mogelijke oorzaken zijn onder meer een beschadigd of verouderd bestandssysteem, een beschadigde harde schijf of een fout in het register. Als je een van deze problemen hebt, moet je de mappen opnieuw openen.

Vervolgens, kan geen office bestanden openen?

Als je office-bestanden niet kunt openen, kan dit verschillende oorzaken hebben:
- Misschien heb je niet de juiste software om het bestand te openen. Kijk of je de juiste versie van Microsoft Office hebt of een andere programma dat compatibel is met het bestandstype.
- Het bestand kan beschadigd zijn. Probeer het bestand te openen met een andere programma of een andere versie van het programma.
- De bestandsnaam of locatie van het bestand kan verkeerd zijn. Controleer of de bestandsnaam en locatie correct zijn.

Door Ithnan Lipton

Vergelijkbare artikelen

Wat is DOCX document Word? :: Wat is Word format?
Handige links