Huis > H > Hoe Haal Je Een Wachtwoord Van Een Document In Word?

Hoe haal je een wachtwoord van een document in Word?

Een wachtwoord van een document verwijderen

  1. Open het document en voer het wachtwoord voor het document in.
  2. Ga naar Bestand >Info > Document beveiligen > Met wachtwoord versleutelen.
  3. Wis het wachtwoord in het vak Wachtwoord en klik op OK.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een JPG document?

Het bekendste bestandstype voor foto's is de JPG. Een gecomprimeerd formaat is een JPG. Het kan gecomprimeerd of geplet worden genoemd.

Kan ik als eigenaar ook gedeeltes van mijn document blokkeren tegen wijzigingen word?

Ga naar het tabblad Controleren in de groep Beveiligen en klik op Bewerking beperken. Schakel in het gebied Bewerkingsbeperkingen het selectievakje Alleen bewerkingen van dit type toestaan in het document in. Dienovereenkomstig, hoe ontgrendel je een word document? Wanneer het document wordt geopend, gaat u naar het tabblad Herzien en klikt u op de optie Bewerken beperken. U ziet nu het bewerkingsvenster voor beperkingen op uw scherm. Zoek en klik op de knop met de tekst Stop Protection om de selectie in het document te ontgrendelen.

Wat is de definitie van berichten versleutelen?

Er zijn twee soorten berichtversleuteling: symmetrische-sleutelversleuteling en publieke-sleutelversleuteling. Bij symmetrische sleutelversleuteling wordt dezelfde sleutel gebruikt om het bericht te versleutelen en te ontsleutelen. Bij publieke-sleutelversleuteling worden twee verschillende sleutels gebruikt: een publieke sleutel om het bericht te versleutelen en een private sleutel om het te ontsleutelen. Vervolgens, hoe foto's verbergen op android? Er zijn een paar manieren om foto's op uw Android-apparaat te verbergen. Een manier is om een app van derden te downloaden zoals KeepSafe, waarmee u een privéalbum kunt maken om uw gevoelige foto's op te slaan. Een andere manier is om de ingebouwde bestandsbeheerder op uw apparaat te gebruiken om een nieuwe map te maken en deze als verborgen te markeren. Open hiervoor het bestandsbeheer en maak een nieuwe map aan. Open vervolgens het menu en selecteer "Eigenschappen". In het eigenschappenmenu vinkt u het vakje "Verborgen" aan en klikt u op "OK". Uw nieuwe map is nu verborgen.

Gerelateerde artikelen

Kan Word een ODT bestand openen?

OpenDocument-bestanden zijn compatibel met Word en open source-toepassingen, maar sommige functies zijn niet beschikbaar in ODT-bestanden. De meeste toepassingen zijn compatibel met Word-documenten.

Dit in overweging nemend, waarom kan ik mijn word document niet openen?

Oplossing

  • Selecteer Bestand > Opties.
  • Klik in het venster Opties op Vertrouwenscentrum > Instellingen voor het vertrouwenscentrum.
  • Klik in het venster Vertrouwenscentrum op Instellingen voor bestandsblokkering en schakel het selectievakje 'Openen' of 'Opslaan' uit voor het bestandstype dat u wilt openen of opslaan.
Daarvan, hoe kan ik een pdf bestand beveiligen? Een wachtwoord toevoegen aan een PDF-bestand
  1. Open het PDF-bestand in Acrobat DC.
  2. Kies Bestand > Beveiligen met wachtwoord.
  3. Selecteer deze optie als u een wachtwoord voor weergave of bewerken van de PDF wilt instellen.
  4. Typ uw wachtwoord en typ het vervolgens opnieuw.
  5. Klik op Toepassen.

En nog een vraag, hoe kan ik een word document bewerken?

Aspose Words Editor is een gratis online documenteditor. Het werkt vanaf alle platforms, waaronder Windows, Mac, Android en iOS. Alle bestanden worden op de servers verwerkt. Geen plug-in of software-installatie vereist. Dus, kan word document niet aanpassen? Nee, dat kan niet. Een Word-document bewerken kan alleen met Microsoft Word of een andere tekstverwerker.

Vervolgens, hoe kun je een alleen lezen bestand wijzigen?

Een read-only-bestand kan worden aangepast door het opnieuw te maken met de juiste permissies of door het bestand te wijzigen met een van de vele beschikbare Unix-hulpmiddelen. chmod is een van die hulpmiddelen en kan worden gebruikt om de permissies van een bestand te wijzigen.

Door Mauricio Leiman

Vergelijkbare artikelen

Waarom kan ik niet meer typen in word? :: Hoe kolommen beveiligen in Excel?
Handige links