Huis > H > Hoe Kolommen Beveiligen In Excel?

Hoe kolommen beveiligen in Excel?

Cellen vergrendelen om ze te beveiligen

  1. Selecteer de cellen die u wilt vergrendelen.
  2. Klik op het tabblad Start in de groep Uitlijning op de kleine pijl om het pop-upvenster Cellen opmaken te openen.
  3. Schakel op het tabblad Beveiliging het selectievakje Vergrendeld in en klik vervolgens op OK om de pop-up te sluiten.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Je kunt ook vragen hoe kan ik een pdf bestand beveiligen?

Een wachtwoord toevoegen aan een PDF-bestand

  1. Open het PDF-bestand in Acrobat DC.
  2. Kies Bestand > Beveiligen met wachtwoord.
  3. Selecteer deze optie als u een wachtwoord voor weergave of bewerken van de PDF wilt instellen.
  4. Typ uw wachtwoord en typ het vervolgens opnieuw.
  5. Klik op Toepassen.
En nog een vraag, hoe kan ik een word document bewerken? Aspose Words Editor is een gratis online documenteditor. Het werkt vanaf alle platforms, waaronder Windows, Mac, Android en iOS. Alle bestanden worden op de servers verwerkt. Geen plug-in of software-installatie vereist.

Bovendien, wat zijn mijn wachtwoorden?

Er zijn een paar verschillende manieren om deze vraag te beantwoorden. Eén manier zou zijn om alle wachtwoorden op te sommen die de persoon heeft. Een andere manier is om de persoon te vertellen hoe ze hun wachtwoorden kunnen achterhalen.
Ervan uitgaande dat de persoon vraagt hoe hij zijn wachtwoorden kan vinden, zijn er een paar verschillende methoden die gebruikt kunnen worden. Eén manier zou zijn om de browsergeschiedenis van de persoon te controleren om te zien of hij websites heeft bezocht die zijn wachtwoorden opslaan. Een andere manier is het controleren van de e-mailaccount van de persoon om te zien of er wachtwoorden zijn opgeslagen in zijn e-mailberichten. Vervolgens, waarom kan ik niet meer typen in word? Er kunnen een paar redenen zijn waarom u niet meer kunt typen in Microsoft Word. Eén reden zou kunnen zijn dat het programma niet goed draait en afgesloten en opnieuw opgestart moet worden. Een andere reden kan zijn dat uw computer niet genoeg geheugen heeft om het programma te draaien. Ten slotte kan er een probleem zijn met het bestand dat u probeert te openen of op te slaan.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een Excel bestand openen?

U kunt de rechtermuisknop gebruiken om de bestandskoppeling in Microsoft excel te openen. Als u een spreadsheet in Microsoft excel wilt openen, gebruikt u het contextmenu met de rechtermuisknop.

Dienovereenkomstig, wat betekent word zonder licentie?

Als de activering van Office is mislukt, ziet u Product zonder licentie of Niet-commercieel gebruik / Product zonder licentie in de titelbalk van uw Office-apps en zijn de meeste Office-functies uitgeschakeld. Wilt u alle Office-functies herstellen, los dan eerst het probleem op waardoor de activering mislukt. Kan bestand niet lezen? Open Windows Verkenner (Open Start in Windows en typ Verkenner.) Zoek op de computer het probleembestand op. Klik met de rechtermuisknop op het bestand en selecteer Eigenschappen. In het dialoogvenster Eigenschappen, zoekt u een knop Blokkering opheffen rechtsonder.

Waar vind ik de Microsoft Office knop?

knop

Enkele van de functies die je achter deze knop vindt:

  1. Nieuw.
  2. Openen.
  3. Afdrukken.
  4. Opslaan als.
  5. Opties voor Word en Excel.
Hoe veilig is een Excel wachtwoord? De beveiliging van een Excel-wachtwoord is afhankelijk van de lengte en complexiteit van het wachtwoord. Hoe langer en complexer het wachtwoord, hoe moeilijker het is om het te kraken. Een sterke wachtwoord bevat zowel hoofdletters, kleine letters, cijfers en symbolen.

Trouwens, wat is de laatste versie van excel?

De laatste versie van Excel is 2016.

Door Reiner

Vergelijkbare artikelen

Hoe haal je een wachtwoord van een document in Word? :: Hoe maak je een Word document alleen lezen?
Handige links