Huis > W > Waarom Kan Ik Docx Niet Openen?

Waarom kan ik DOCX niet openen?

DOCX-bestanden kunnen worden geopend door Word 2007 of later voor Windows, of met Word 2008 of later voor Mac OS X. Ze kunnen ook worden geopend met eerdere versies van Word voor Mac en Windows via Open XML-documentondersteuning. Om de inhoud van een DOCX-bestand handmatig te verkennen, wijzigt u de extensie ".

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Welke app nodig om DOCX te openen?

Met de Google Documenten-app voor Android kun je bestanden uploaden en downloaden. Importen: Je kunt doc-, docx-, odt-, txt-, rtf- en html-bestanden openen en bewerken. Hoe DOCX omzetten naar PDF? Klik op de Microsoft Office-knop , wijs de pijl naast 'Opslaan als' aan en klik vervolgens op pdf of xps. Typ of selecteer een naam voor het document in de lijst 'Bestandsnaam'. Klik op pdf in de lijst 'Opslaan als'.

Dienovereenkomstig, wat is een docx document?

Een docx-document is een document gemaakt in Microsoft Word dat de Office Open XML-indeling gebruikt. Waarom kan ik mijn documenten niet meer openen? Er kunnen een paar redenen zijn waarom u uw documenten niet kunt openen. Eén reden kan zijn dat het bestandsformaat niet wordt ondersteund door uw huidige software. Een andere reden kan zijn dat het bestand corrupt of beschadigd is. Als u een bestand probeert te openen dat is gemaakt in een oudere versie van een softwareprogramma, is het misschien niet compatibel met de huidige versie. Tot slot, als u een bestand van een externe bron probeert te openen, zoals een USB-station of een e-mailbijlage, kan het door uw beveiligingsinstellingen worden geblokkeerd.

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Hoe een beschadigd Word document herstellen?

Start Recovery Toolbox for Word

Selecteer een beschadigd Word-bestand op de eerste pagina van het programma. Klik op Analyze (Analyseren) Bekijk een voorbeeldweergave met de gerepareerde inhoud van het Word-bestand. Klik op Start Recovery (Herstel beginnen)
Welk bestandstype is DOCX?

ExtensieIndeling
docxMicrosoft Word-document
dotMicrosoft Word-sjabloon vóór Word 2007
dotxMicrosoft Word-sjabloon
emlE-mailbestand gemaakt door Outlook Express, Windows Live Mail en andere programma's

Hoe kan ik een Word bestand bewerken?

Bewerken in uw document inschakelen

  1. Ga naar Bestand > Info.
  2. Selecteer Document beveiligen.
  3. Selecteer Bewerken inschakelen.
Hoe maak je een DOCX bestand? Om een DOCX-bestand te maken, hebt u een tekstverwerker zoals Microsoft Word nodig. Start Microsoft Word en maak een nieuw document. Voer de gewenste tekst in en pas de opmaak aan zoals u wilt. Ga naar de optie 'Bestand' in het menu bovenaan het scherm en klik op 'Opslaan als'. In het pop-upvenster dat verschijnt, selecteert u 'DOCX' in het drop-downmenu naast 'Opslaan als type'. Geef het bestand een naam en klik op 'Opslaan'.

Hoe kan je een PDF-bestand bewerken?

Edit een PDF-bestand
1. Open het PDF-bestand in Adobe Acrobat Reader.
2. Klik op "Bestand" in het menu bovenaan het scherm en selecteer "Exporteren als PDF".
3. Selecteer het type bestand dat u wilt exporteren.
4. Geef het bestand een naam en sla het op.

Door Loftus Arballo

Vergelijkbare artikelen

Hoe converteer je PDF naar Word? :: Hoe maak ik een Word document op iPad?
Handige links