Huis > H > Hoe Verbind Ik Iphone Met Hp Printer?

Hoe verbind ik iPhone met HP printer?

Jouw draadloze HP printer instellen

Open de app op jouw smartphone of tablet. Kies voor Een nieuwe printer instellen om verbinding te maken met jouw bestaande of nieuwe printer. Kies jouw printer uit de lijst met beschikbare apparaten en volg de instructies op jouw beeldscherm.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Waarom kan ik niet printen?

Mijn printer kan niet afdrukken

Zorg ervoor dat er papier in de lade(s) zit, controleer of de inkt- of tonercartridges niet leeg zijn, de USB-kabel is aangesloten of de printer is aangesloten op Wi-Fi. Als het een netwerk- of draadloze printer is, probeer dan een USB-kabel te gebruiken.
Waarom print mijn HP printer niet? HP printer print niet

In zo'n geval is het raadzaam om de printer eerst volledig te resetten: Verwijder alle cartridges uit uw apparaat. Zet jouw HP printer uit. Verwijder eventuele datakabels en haal de stekker van jouw printer uit het stopcontact.

Hoe kan ik mijn ipad verbinden met mijn printer?

De beste manier om je iPad op je printer aan te sluiten is met de Apple Lightning to USB Camera Adapter. Met deze adapter kunt u uw iPad aansluiten op elke printer met USB-ondersteuning. Zodra u de adapter op uw iPad en uw printer hebt aangesloten, kunt u vanaf uw iPad printen zoals u dat vanaf een computer zou doen. Dit in overweging nemend, hoe voeg je een printer toe op je telefoon? Aangenomen dat u een printer aan uw telefoon wilt toevoegen zodat u vanaf uw telefoon kunt afdrukken, zijn er een paar dingen die u nodig hebt: een printer die compatibel is met het besturingssysteem van uw telefoon en een afdruk-app.
De afdruk-app dient als tussenpersoon tussen je telefoon en de printer. Zodra je een app hebt gevonden, download en installeer je die op je telefoon. Zodra de app is geïnstalleerd, open je hem en volg je de instructies op het scherm om je printer in te stellen. De app zal waarschijnlijk zoeken naar compatibele printers in uw Wi-Fi-netwerk en u vragen de printer te selecteren die u wilt gebruiken.
Als uw printer niet compatibel is met het besturingssysteem van uw telefoon, kunt u mogelijk toch printen vanaf uw telefoon door een cloud-gebaseerde printservice te gebruiken. Met cloudservices voor afdrukken kunt u documenten of foto's naar een online wachtrij sturen, die vervolgens vanaf elke compatibele printer kan worden afgedrukt.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Hoe installeer ik mijn printer op mijn smartphone?

Dat is zo gepiept:

  1. Installeer Cloudprinter op je Android-smartphone of tablet;
  2. Ga naar de webpagina van Cloudprinter;
  3. Kies of je een (klassieke) printer met draad wil toevoegen, of eentje die via wifi print (een draadloze);
  4. Volg de aanwijzingen op het scherm om de printer aan Google Cloudprinter toe te voegen.
Hoe printer instellen op smartphone? Mobiel printen

Ga vanuit het menu van je browser of galerij naar de optie Printen of Afdrukken in het menu en selecteer de juiste printer uit de lijst. Als je printer de functie wifi direct heeft, maak je verbinding met de printer zonder tussenkomst van een modem of wachtwoord.

Wat betekent geen Airprinters gevonden?

Wanneer ik op het afdrukpictogram op mijn mobiele apparaat (iPhone, iPod touch, iPad) tik, krijg ik de foutmelding dat er 'geen AirPrint-printers zijn gevonden'. Deze foutmelding doet zich voor wanneer uw Brother-apparaat niet kan worden gedetecteerd door uw mobiele apparaat. Kan niet meer printen vanaf iPad? Er zijn een aantal mogelijke oorzaken waarom u niet meer kunt afdrukken vanuit uw iPad:
1. Zorg ervoor dat u de laatste versie van iOS hebt geïnstalleerd. Als u niet de laatste versie hebt, kunt u misschien niet afdrukken vanuit uw iPad.
2. Controleer of uw printer aan staat en goed is aangesloten op uw computer. Als uw printer niet aan staat of niet goed is aangesloten, kunt u niet afdrukken vanuit uw iPad.
3. Zorg ervoor dat u de juiste printerdriver hebt geïnstalleerd. Als u de verkeerde printerdriver hebt geïnstalleerd, kunt u niet afdrukken vanuit uw iPad.
4. Probeer een andere printer. Als u een andere printer probeert, kunt u misschien afdrukken vanuit uw iPad.

Hoe installeer ik een Airprinter?

Download de Airprint-driver op de website van de fabrikant van je printer.
Volg de aanwijzingen op het scherm om de driver te installeren.
Sluit de USB-kabel van de printer aan op je computer.
Zet de printer aan.
Ga naar het Configuratiescherm in Windows.
Klik op "Apparaten en printers" en selecteer je printer.
Klik met de rechtermuisknop op de printer en selecteer "Printerinstellingen wijzigen".
Klik op de tab "Ports" (Poorten) en selecteer "Airprint" in de lijst met poorten.
Klik op "OK" om de instellingen op te slaan.

Door Kristan Blindt

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik ongewenste mails niet meer ontvangen? :: Hoe kan ik bij Outlook een mail printen?
Handige links