Huis > W > Waar Mails Bewaren?

Waar mails bewaren?

Wil je de inbox behapbaar houden maar een aantal mails toch voor de zekerheid bewaren? Archiveer de mail dan. Het bericht verdwijnt uit het zicht, maar is altijd terug te vinden in deze map. Thunderbird, Outlook, Gmail en Apple Mail: klik met rechtermuisknop op een mail en kies 'Archiveren'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Hoe mails Outlook bewaren?

Een back-up van uw e-mail maken

  1. Selecteer Bestand > Openen en exporteren > Importeren/exporteren.
  2. Selecteer Exporteren naar bestand en selecteer Volgende.
  3. Selecteer Outlook-gegevensbestand (.
  4. Selecteer de e-mailmap waarvan u een back-up wilt maken en selecteer Volgende.
Hoe mails kopieren naar externe harde schijf? Back-up voor je e-mail

Je kan zelf een back-up maken van je e-mail door te navigeren in Microsoft Outlook naar Bestand > openen > importeren, exporteren > naar een bestand exporteren > Outlook bestand . pst > selecteer het betreffende postvak en klik op exporteren.

Hoe Outlook mail opslaan als PDF?

Er zijn een paar manieren om Outlook mail op te slaan als PDF:
1. Gebruik een PDF-converterprogramma: Er zijn veel PDF-converterprogramma's online beschikbaar, zoals PDFelement. Download en installeer het programma, open het en klik op "Bestand" > "Openen" om het Outlook-bestand te importeren. Zodra het bestand geopend is, klikt u op "Bestand" > "Opslaan als" en selecteert u "PDF" als uitvoerformaat.
2. Gebruik de afdrukfunctie: Open het Outlook-bestand en klik op "Bestand" > "Afdrukken". In het afdrukdialoogvenster selecteert u "Adobe PDF" als de printer en klikt u op "Afdrukken".
3. Gebruik Microsoft Word: Open het Outlook-bestand in Microsoft Word. Klik op "Bestand" > "Opslaan als" en selecteer "PDF" als uitvoerformaat. Waar worden de mails opgeslagen? Mails worden opgeslagen in de mailbox van de ontvanger. De mailbox is een map op de mailserver waarin alle berichten voor een bepaalde gebruiker worden opgeslagen. Wanneer u een e-mail verzendt, wordt deze afgeleverd in de mailbox van de ontvanger. De ontvanger kan dan de berichten uit zijn postbus downloaden met behulp van een mailclient.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Daarvan, hoe lang blijft een mail bewaard?

Als meerdere aangepaste bewaarregels gelden voor een bericht, bewaart Gmail het bericht volgens de regel met de bewaarperiode die het laatst voorbij is. Het bewaarbeleid van 30 dagen voor Gmail kan ertoe leiden dat berichten vertraagd definitief worden verwijderd. Vervolgens, hoe lang blijft mails bewaard in outlook? De standaardperiode is 30 dagen. Zie Een item herstellen dat zich niet meer in de map Verwijderde items bevindt in Verwijderde items of e-mail herstellen in Outlook Web App.

Waar worden de mails van Outlook opgeslagen?

Outlook-gegevensbestanden (. pst) die zijn gemaakt met Outlook 2013 of Outlook 2016 worden meestal op uw computer opgeslagen in de map Documenten\Outlook-bestanden. Je kunt ook vragen hoe mails importeren in outlook? Er zijn verschillende manieren waarop u e-mails kunt importeren in Outlook. U kunt bijvoorbeeld uw e-mailaccount toevoegen aan Outlook, zodat uw e-mails automatisch worden gesynchroniseerd. U kunt ook uw e-mails exporteren vanuit een ander e-mailprogramma als u dat gebruikt en deze dan importeren in Outlook.

Hoe zet ik mijn mail op een USB stick?

Om uw e-mail op een USB-stick te zetten, moet u eerst een back-up maken van uw e-mailaccount. Dit doe je door in te loggen op je e-mailaccount en de instellingen te openen. Zoek naar de optie 'e-mail back-up maken' of iets dergelijks. Als je de back-up hebt gemaakt, kun je deze opslaan op je USB-stick.

Door Bevus Massard

Vergelijkbare artikelen

Hoe verplaats ik een mail naar mijn documenten? :: Hoe krijg ik mijn oude Outlook weer terug?
Handige links