Huis > W > Wie Heeft Wat Gewijzigd In Excel?

Wie heeft wat gewijzigd in Excel?

Klik op Controleren > Wijzigingen bijhouden > Wijzigingen markeren. In nieuwere versies van Excel is de knop Wijzigingen bijhouden verborgen. U kunt de knop als volgt weer zichtbaar maken. Schakel onder Wijzigingen markeren het selectievakje Wanneer in en klik vervolgens in de lijst Wanneer op Alle.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Wat is versiegeschiedenis?

Versiegeschiedenis of version history laat toe om een vorige versie van een document te herstellen. Mensen vragen ook: waar staan niet opgeslagen bestanden? In het Bestand menu, klik op Open, en klik dan op Recente Documenten. Scrol naar het einde van alle recente documenten, en klik dan op Herstel Niet-opgeslagen Documenten. Als je het bestand gevonden hebt waar je naar op zoek bent, dubbelklik het om het te openen. Sla het onmiddellijk op.

Waar kan je tijdelijke bestanden Excel vinden?

Er zijn een paar manieren om tijdelijke Excel bestanden te vinden:
1. Als u onlangs een Excel-bestand hebt opgeslagen, kunt u de locatie controleren waarin u het bestand hebt opgeslagen. Soms zal Excel tijdelijke bestanden opslaan op dezelfde locatie als het bestand waaraan u werkt.
2. U kunt ook de tijdelijke map op uw computer controleren. Deze bevindt zich meestal in het station C:¦. Om deze te vinden, kunt u zoeken naar "temp" in de zoekbalk van File Explorer.
3. Een andere manier om tijdelijke Excel bestanden te vinden is door het %temp% commando te gebruiken. Dit opent de tijdelijke map in Verkenner.
4. Tenslotte kunt u ook de Prullenbak controleren. Als u per ongeluk een Excel-bestand hebt verwijderd, kan het hier opgeslagen zijn. Kan je een overschreven bestand terughalen? Er is geen gegarandeerde manier om een overschreven bestand te herstellen. Er zijn echter enkele hulpmiddelen voor gegevensherstel die mogelijk in staat zijn om ten minste een deel van de gegevens van een overschreven bestand te herstellen. Deze hulpmiddelen werken door het opslagapparaat te scannen op sporen van de gegevens die in het overschreven bestand stonden.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een Excel bestand openen?

U kunt de rechtermuisknop gebruiken om de bestandskoppeling in Microsoft excel te openen. Als u een spreadsheet in Microsoft excel wilt openen, gebruikt u het contextmenu met de rechtermuisknop.

Dienovereenkomstig, hoe verwijder je versiegeschiedenis?

Hoe verwijder je historische secundaire versies van een document?

  1. Selecteer het bestand waarvan de historische secundaire versies verwijderd mogen worden.
  2. Klik op de drie puntjes .
  3. Selecteer Versiegeschiedenis.
  4. Klik op Secundaire versies verwijderen.
  5. Enkel de primaire (gepubliceerde) versies blijven nu over.
Hoe krijg ik mijn verwijderde bestanden terug? Open de prullenbak op het bureaublad door erop te dubbelklikken of er met de rechtermuisknop op te klikken en Openen te kiezen. Zoek het bestand dat u wilt herstellen, klik er met de rechtermuisknop op en kies Herstellen. Hiermee zet u het bestand terug op zijn oorspronkelijke locatie op de computer.

Waar vind ik versiegeschiedenis in Word?

Eerdere versies van Office-bestanden weergeven

  1. Open het bestand dat u wilt weergeven.
  2. Klik op Bestand > Info > versiegeschiedenis.
  3. Selecteer een versie om deze te openen in een afzonderlijk venster.
  4. Als u een vorige versie die u hebt geopend, wilt herstellen, selecteert u Herstellen.
Hoe maak ik Google Drive leeg? Als je wilt weten hoe je Google Drive leegmaakt, moet je eerst weten wat er precies in staat. Google Drive is een cloudopslagdienst waarmee je bestanden online kunt opslaan en synchroniseren. Dit betekent dat de bestanden die je opslaat op Google Drive ook beschikbaar zijn op al je andere apparaten die zijn aangesloten op hetzelfde Google-account.
Bestanden die je opslaat in de map "Mijn Drive" zijn alleen toegankelijk voor jou. Je kunt deze bestanden echter delen met anderen door ze een link te sturen of door ze toegang te geven tot de map.
Bestanden die je opslaat in de map "Gedeelde Drive" zijn toegankelijk voor iedereen met wie je de map hebt gedeeld.
Als je wilt weten hoe je Google Drive leegmaakt, moet je eerst alle bestanden verwijderen die je in de map "Mijn Drive" hebt opgeslagen. Dit kan door elk bestand afzonderlijk te verwijderen of door de map "Mijn Drive" helemaal te verwijderen.
Bestanden die je in de map "Gedeelde Drive" hebt opgeslagen, kunnen niet worden verwijderd zonder toestemming van de eigenaar van de map.

Welke functionaliteiten heeft Dropbox die drive niet heeft?

Droplr is een cloudopslag- en samenwerkingstool die een aantal interessante functies biedt die Google Drive ontbreekt.
De eerste is de mogelijkheid om gemakkelijk bestanden te delen via een URL. U kunt een link naar een bestand of map maken en die link vervolgens naar anderen sturen. Diegenen die de link openen, kunnen het bestand of de map bekijken / downloaden.
Een andere interessante functie is de mogelijkheid om een ​​bestand of map te maken dat alleen via een URL toegankelijk is. Dit is een soort beveiligde link waarmee u kunt bepalen wie toegang heeft tot het bestand of de map.
Dropbox heeft ook een aantal handige functies voor samenwerken aan bestanden. Zo kunt u bijvoorbeeld een map delen met anderen en hen toestaan ​​om alleen bepaalde bestanden te bewerken. Dit is een handige manier om bijvoorbeeld een groep mensen toegang te geven tot een document maar ze alleen bepaalde secties te laten bewerken.
Als u een Dropbox-account heeft, krijgt u ook toegang tot een aantal handige extra functies, zoals de mogelijkheid om een ​​back-up van uw bestanden te maken en de mogelijkheid om u

Door Smail Parshall

Vergelijkbare artikelen

Waar staat PGP voor? :: Waar vind ik AutoHerstel bestanden?
Handige links