Huis > W > Waar Vind Ik Autoherstel Bestanden?

Waar vind ik AutoHerstel bestanden?

De locatie voor ASD-bestanden instellen

  1. Open het menu Extra, klik op Opties en open het tabblad Bestandslocaties.
  2. Klik in het vak Bestandstypen op AutoHerstel-bestanden.
  3. Klik op Wijzigen.
  4. Typ de naam voor de map waarin u herstelde documenten wilt laten opslaan.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Kun je een Word document terughalen?

Ga naar Bestand >Info > Document beheren > Niet-opgeslagen documenten herstellen. Selecteer het bestand en selecteer openen. Selecteer opslaan als op de balk boven aan het bestand om het bestand op te slaan. Kun je versiegeschiedenis bijhouden van een document? Versiegeschiedenis van een bestand bekijken

Wijs het item (bestand of map) aan waarvan je de versiegeschiedenis wilt weergeven. Klik op … (het pictogram met drie puntjes). Klik op Versiegeschiedenis.

Waarom kan ik niet bladeren in versiegeschiedenis Word?

De reden dat u niet door de versiegeschiedenis in Word kunt bladeren, is omdat de functie niet beschikbaar is in het programma. Versiegeschiedenis is beschikbaar in andere programma's, zoals Google Docs, maar niet in Word. Dit is waarschijnlijk omdat Word is ontworpen voor het maken en bewerken van documenten, terwijl versiegeschiedenis meer wordt gebruikt in samenwerkingstools zoals Google Docs. Waar staan autosave bestanden Excel? In Microsoft Excel worden automatische opslagbestanden doorgaans opgeslagen op dezelfde locatie als het oorspronkelijke bestand. De exacte locatie kan variëren afhankelijk van de versie van Excel en het gebruikte besturingssysteem. Bijvoorbeeld, in Excel voor Windows worden automatische opslagbestanden opgeslagen in de map C:\Users[User Name]\AppData\Roaming\Microsoft\Excel. In Excel voor Mac worden autosave-bestanden opgeslagen in de map /Users/[User Name]/Library/Containers/com.microsoft.Excel/Data/.

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Hoe vorige versie Excel document terughalen?

Versiebeheer van uw documenten

Klik met uw rechtermuisknop op het bestand; Ga naar Eigenschappen; Klik op Vorige Versies; Kies het bestand dat u wilt terugzetten.
Dienovereenkomstig, kun je versie geschiedenis bijhouden van een document bij google drive? Opmerking: U moet de toegangsrechten Eigenaar of Bewerker hebben om de versiegeschiedenis te kunnen bekijken. Open het bestand in Drive. Versiegeschiedenis bekijken. Klik op een tijdstempel om een eerdere versie van het bestand weer te geven.

Waarom versiebeheer gebruiken?

Waarom is versiebeheer belangrijk? Met goed versiebeheer zorg je ervoor dat voor iedereen duidelijk is welk document – en daarmee welke informatie – het meest recent en actueel is. Zodat je daar als organisatie de beslissingen op kunt baseren. Kun je versie geschiedenis bijhouden van een document op Dropbox? Ja, je kunt de versiegeschiedenis van een document bijhouden op Dropbox. Dropbox bewaart automatisch de laatste 30 dagen van elk document dat je maakt of bewerkt. Je kunt ook langer de versiegeschiedenis van een document bewaren. Ga hiervoor naar de webversie van Dropbox, klik op de knop 'Meer opties' naast het document en selecteer 'Versiegeschiedenis bewaren'.

Bovendien, hoe vorige versie word document terughalen mac?

Om een vorige versie van een Word-document op te halen op een Mac, ga je naar het menu 'Bestand' en klik je op 'Versiegeschiedenis'. Hier kun je kiezen uit eerdere versies van het document en klik je op 'Terugzetten naar deze versie'.

Door Jeffcott Baumli

Vergelijkbare artikelen

Wie heeft wat gewijzigd in Excel? :: Kun je versie geschiedenis bijhouden van een document op Dropbox?
Handige links