Huis > W > Waar Zit Schuine Streep Op Toetsenbord?

Waar zit schuine streep op toetsenbord?

De backslash ("\") is een typografisch teken dat vooral bij computers gebruikt wordt. Deze tegenhanger van de 'slash' (/, schuine streep) wordt ook wel terugschrap, schrap terug, omgekeerde schuine streep, schuine streep naar links of achter en terugstreep genoemd.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Wat betekent dit 😶?

😶Betekenis en Beschrijving

Een gezicht met ronde ogen en geen mond, een blik zonder uitdrukking. Het wordt meestal gebruikt om stilte te uiten, of om inconsequente meningen of geen gedachten te hebben, en om enkele kleine negatieve emoties over te brengen, zoals teleurstelling en frustratie.
Wat betekent 🤗? 🤗Betekenis en Beschrijving

Het heeft beide handen open en kan worden gebruikt om dankbaarheid, liefde, zorgzaamheid, warmte, knuffel of schattigheid uit te drukken. Het zou ook worden gebruikt om welkom en genegenheid uit te drukken. Gerelateerde emoji's: 👏 , 😊 .

Vervolgens, hoe doe je een hartje op je toetsenbord?

Er zijn een paar verschillende manieren waarop je een hartje kunt doen op je toetsenbord. Eén manier is om de Alt-toets ingedrukt te houden en 3 te typen op je numeriek toetsenbord. Dan krijg je het symbool ♥. Een andere manier is om de Alt-toets ingedrukt te houden en 9829 in te typen op je numeriek toetsenbord. Dan krijg je ook het symbool ♥. En nog een vraag, hoe typ je een pijl? Er zijn een paar manieren om een pijl te typen, afhankelijk van het type pijl dat u wilt en het programma dat u gebruikt.
Voor een eenvoudige pijl kun je het koppelteken of gelijkteken gebruiken zoals dit:
>
=>
Als u een complexere pijl wilt, kunt u de ASCII-code gebruiken. De code voor een pijl naar rechts is bijvoorbeeld 2192. Om dit in de meeste programma's te typen, houdt u de Alt-toets ingedrukt en typt u 2192 op het numerieke toetsenbord.
Er zijn ook enkele unicode-tekens voor pijlen. Voor een lijst daarvan kunt u terecht op deze website: http://www.fileformat.info/info/unicode/category/2e/list.htm

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Dienovereenkomstig, hoe doe je kleine 4?

Klik op het tabblad Invoegen op Symbool. Selecteer in het vak Symbool in de vervolgkeuzelijst Lettertype de optie (normale tekst) als deze nog niet is geselecteerd. Selecteer bij Symbool de optie Superscripts en subscripts in de vervolgkeuzelijst Subset. Wat betekent 😵? De betekenis van emoji-symbool 😵‍💫 is gezicht met spiraalvormige ogen, het is gerelateerd aan duizelig, gehypnotiseerd, probleem, spiraalvormig, wow, het kan worden gevonden in emoji-categorie: "😂 Smileys en emotie" - "🤧 face-onwel".

Wat betekent deze smiley 😬?

😬Betekenis en Beschrijving

Met ronde ogen, wijd open mond naar beneden gericht terwijl al zijn tanden bloot kwamen te liggen. Het kan vervelende, nerveuze, verrassende emoties uitdrukken. Sommige mensen gebruiken het om een nep-lach te tonen, in een poging om verlegenheid te verbergen.
Dienovereenkomstig, wat betekent deze smiley 😘? Deze smiley 😘 wordt gebruikt als een uiting van verliefdheid of aantrekkingskracht.

Bovendien, welke alt code nodig voor een speciaal teken?

In Windows kun je speciale tekens invoegen door de toetsencombinatie Alt+ in te drukken, waarbij de toetscode is van het teken dat je wilt invoegen.

Door Ardel

Vergelijkbare artikelen

Hoe installeer ik emoticons? :: Welke toets is backslash?
Handige links