Huis > K > Kan Epub Niet Openen Op Ipad?

Kan ePub niet openen op iPad?

ePub: wat dan wel? Als je een ePub op de iPad opent, ziet iBooks de metadata als een fout, omdat de nieuwe metadata niet zijn opgenomen in het content. opf-bestand. Maak daarom eerst een kopie van de ePub, voordat je de epub die je ontvangen hebt ter controle opent op de iPad of op de iPhone.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Trouwens, hoe krijg ik een boek op mijn ipad?

Zet zo een e-boek in de app Boeken op de iPad:

  1. E-mail het bestand naar uzelf, op een e-mailadres dat u ontvangt op de iPad.
  2. Pak nu de iPad en open de mail.
  3. Tik op Tik voor download om het bestand te downloaden.
  4. Tik op het bestand.
  5. Tik rechtsboven op het deel-pictogram.
  6. Tik op Boeken.
Trouwens, hoe kan ik een epub-bestand openen? Wilt u de ePub op uw computer lezen? Dan heeft u daar een speciaal programma voor nodig dat overweg kan met ePub bestanden. U kunt het ePub-bestand openen met het programma Adobe Digital Editions (gratis te downloaden). Dit programma is beschikbaar voor zowel PC als Mac.

Waar vind ik mijn downloads op de iPad?

De map Downloads van de iPad bevindt zich in de app Bestanden. Om deze te openen opent u de app en tikt u op het tabblad Bladeren. In de sectie Locaties tikt u op Downloads. Hoe open ik ePub op iPhone? Er zijn een paar manieren om een ePub op je iPhone te openen. Eén manier is om het ePub-bestand naar jezelf te e-mailen en het vervolgens te openen in de iBooks-app. Een andere manier is het gebruik van een clouddienst zoals iCloud Drive, Google Drive of Dropbox. Je kunt ook de bestandsdelingsfunctie van iTunes gebruiken om ePub-bestanden van je computer naar je iPhone over te zetten.

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Je kunt ook vragen waarom opent epub niet?

Reacties. Om een epub bestand op je computer te kunnen openen heb je een speciaal programma nodig, bv. Adobe Digital Editions. Als je dat downloadt en installeert, zou je het epub bestand in elk geval op je computer moeten kunnen openen. Kan gedownloade boeken niet openen? Als uw e-boek of audioboek niet kan worden geopend of gedownload, probeert u de volgende stappen.

  • Stap 1: De verbinding en updates controleren.
  • Stap 2: Opnieuw laden en opnieuw downloaden.
  • Stap 3: Laad de Google Play Boeken-app opnieuw.
  • Stap 4: Check of het boek is verborgen.

Kun je een ebook lezen op een tablet?

Google Play Books

Het is de standaard app van Android voor het lezen van e-books. Als het niet op je tablet geïnstalleerd is, download je de app simpelweg uit de Google Play Store (iPad-gebruikers kunnen hem trouwens ook in de Mac App Store verkrijgen).
Hoe kan ik een ibook doorsturen? Als je een ibook wilt doorsturen, moet je eerst naar het ibook-programma op je computer gaan. Vervolgens klik je op 'Bestand' in de menubalk en ga je naar 'Afdrukken'. In het volgende scherm kies je 'PDF' in het dropdown-menu en klik je vervolgens op 'Afdrukken'. Nu zal er een nieuw scherm verschijnen waarin je de optie 'Open PDF in Preview' kunt selecteren. Klik hierop en je ibook zal openen in de Preview-app. Vanuit hier kun je het ibook selecteren en kopiëren (cmd + C). Ga vervolgens naar het programma waarin je het ibook wilt doorsturen (bijvoorbeeld een e-mailprogramma) en plak het ibook in het nieuwe document (cmd + V).

Vervolgens, waar vind ik mijn gedownloade boeken?

De volgende stap is het vinden van je gedownloade boeken. Je kunt je gedownloade boeken vinden in de Bibliotheek van je Kobo-app. In de Bibliotheek, klik je op de knop "Boeken" in de linkerbenedenhoek van het scherm. Al je gedownloade boeken worden dan weergegeven.

Door Lillis

Vergelijkbare artikelen

Hoe Kobo verbinden met pc? :: Hoe maak je een gratis eBook?
Handige links