Huis > K > Kan Bestand Niet Openen Meer Dan 259 Codes?

Kan bestand niet openen meer dan 259 codes?

Dit probleem treedt op als het pad van het bestand dat u opent of opslaat, voldoet aan de volgende voorwaarde: Microsoft Word, Microsoft PowerPoint en Microsoft Access: de totale lengte van het pad en de bestandsnaam, inclusief de bestandsnaamextensie, is meer dan 259 tekens.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Waarom kan ik word niet openen op mijn Mac?

Voer de volgende stappen uit om deze opnieuw in te stellen:

  • Sluit alle Programma's af.
  • Klik in het menu Ga op Start > bibliotheek.
  • Open de map Voorkeuren en Sleep com.
  • Open vervolgens de map Microsoft (in Voorkeuren) en Sleep com.
  • Start Word.
  • Sluit alle Programma's af.
  • Klik in het menu Ga op Start > bibliotheek.
Je kunt ook vragen waarom is bestandsnaam ongeldig? Als u een bestand hebt gedeeld waarvan de bestandsnaam ongeldige tekens bevatte en waarna die bestandsnaam vervolgens is gewijzigd, hebben de ontvangers geen toegang meer tot het betreffende bestand. Oplossing: Wijzig de naam van het bestand.

Waarom kan ik mijn documenten niet meer openen?

Er zijn een paar redenen waarom u uw documenten niet kunt openen. Eén reden kan zijn dat het bestandspad naar het document is veranderd en het document niet meer kan worden gevonden. Een andere mogelijkheid is dat het document corrupt is en niet kan worden geopend. Als u het document wel kunt zien in uw bestandsverkenner, maar het niet kunt openen, dan is het bestand waarschijnlijk corrupt. Hoe herstel ik een Word-document? Er zijn een paar verschillende manieren om een Word-document te herstellen, afhankelijk van wat u moet herstellen en welke versie van Word u gebruikt.
Als u een vorige versie van een Word-document moet herstellen, kunt u dat doen door het document te openen, op het tabblad Bestand te klikken en vervolgens de optie "Info" te selecteren. Onder het kopje "Versies" ziet u een lijst met alle eerdere versies van het document die zijn opgeslagen. U kunt op een van deze klikken om die versie te herstellen.
Als u een Word-document moet herstellen dat per ongeluk is verwijderd, kunt u proberen in de Prullenbak te kijken. Als het document in de prullenbak staat, kunt u er met de rechtermuisknop op klikken en de optie "Herstellen" selecteren.
Als het document niet in de prullenbak zit, kunt u proberen het te herstellen met een programma voor bestandsherstel. Dit werkt alleen als het document niet door een ander bestand is overschreven.

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Wat dit betreft, kan bestand niet kopieren het pad is te lang?

Om het bestand te kunnen synchroniseren met iCloud Drive, moet u ervoor zorgen dat de naam van het bestand plus alle mappen of submappen in het bestandspad niet langer is dan 255 tekens. Als u de naam van een bestand of map wijzigt, worden wijzigingen in apps van derden mogelijk niet bijgewerkt. Vervolgens, waarom kan ik mijn excel bestand niet openen? Hebt u problemen met het openen van een bestand? Waarschijnlijk omdat het bestand is opgeslagen in een bestandsindeling die niet wordt ondersteund in deze versie van Excel. Controleer de tabel om te zien of dit het geval is. VBA-functies worden niet uitgevoerd.

Dienovereenkomstig, wat is een pad bestand?

Aanduiding van de exacte locatie van een bestand op de harde schijf van de computer. Wordt ook wel pad genoemd. De padnaam bestaat uit de letter van het station op de harde schijf, de map, eventuele submappen en de bestandsnaam met bestandsextensie. Hoe sla je een Word document op op een macbook? Om een ​​Word-document op te slaan naar een MacBook, ga je naar het menu 'Bestand' en klik je op 'Opslaan als'. In het venster dat verschijnt, selecteer je de locatie waar je het document wilt opslaan en klik je op 'Opslaan'.

Waarom kan ik niet opslaan in Word?

Wanneer je een document in Word wilt opslaan, krijg je misschien de foutmelding 'Fout bij het opslaan van het document'. Dit kan verschillende oorzaken hebben:
- Er is geen schijfruimte meer op de harde schijf. Controleer de beschikbare ruimte op de schijf waarop je het document wilt opslaan.
- Het bestand is al geopend door een ander programma. Sluit het programma waarin het bestand geopend is en probeer opnieuw te slaan.
- Het bestand is beschadigd of corrupt. Probeer een back-up van het bestand te maken of het bestand te repareren met een programma zoals Microsoft Office Diagnostics.

Door Killigrew Steimer

Vergelijkbare artikelen

Is Pages hetzelfde als Word? :: Wat is EQ koptelefoon?
Handige links