Huis > I > Is Werken Met Excel Moeilijk?

Is werken met Excel moeilijk?

Hoewel de basis van Microsoft Excel niet zo moeilijk is, zijn er maar weinig mensen die het programma tot in de puntjes beheersen. Daarom bieden wij via de Walters People Academy verschillende Excel trainingen aan. Om je alvast op weg te helpen, hebben we tien Excel hacks op een rijtje gezet.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Hoe duur is Excel?

​U hebt de keuze uit Office 2019 voor Thuisgebruik en Studenten voor 149 euro (zonder Outlook) en Office 2019 voor Thuisgebruik en Zelfstandigen voor 299 euro. Dienovereenkomstig, hoeveel functies heeft excel? Een functie is een voorgeprogrammeerde berekening. Excel heeft er zo'n 480. Hieronder leest u uitleg van de meest gebruikte functies van Excel.

Waar is het Excel menu?

Het Excel-menu bevindt zich bovenaan het scherm, naast het menu Bestand. Het bevat opties voor het werken met uw werkmap, zoals het openen en opslaan van bestanden, afdrukken en meer. Hoe krijg ik LibreOffice in het Nederlands? LibreOffice is beschikbaar in een groot aantal talen, waaronder Nederlands. Om de Nederlandse versie van LibreOffice te krijgen, gaat u naar de LibreOffice-website (https://www.libreoffice.org/) en selecteert u de optie "Download". Selecteer vervolgens de optie "LibreOffice 6.1.5". Op de volgende pagina selecteert u onder "Taal" de optie "Nederlands". Dit zal de Nederlandse versie van LibreOffice downloaden.

Gerelateerde artikelen

Is CAD tekenen moeilijk?

Het is niet moeilijk om met AutoCAD te werken. Je kunt een lijn en een cirkel tekenen. Als je die op een bepaalde manier tegen elkaar plaatst, komt het beeld dat je in gedachten had tot leven.

Wat is beter LibreOffice of Open Office?

OpenOffice vs LibreOffice

De verschillen in attributen en vergelijkbare functies tussen deze twee tools zijn minimaal. In beide tools kan je teksten, spreadsheets en diapresentaties bewerken. LibreOffice is echter populairder dan OpenOffice voor de extra functies en de snelheid in vergelijking met Open Office-suites.
Hoe download ik LibreOffice? Versies

  1. Versienummer: 7.3.3 (Fresh) & 7.2.6 (Still)
  2. Download via de producent: Download LibreOffice voor Windows.
  3. Meer downloads: Download LibreOffice voor Windows (64-bit/32-bit), macOS of Linux. (kies Windows x86 of macOS of Linux en dan Download). Voor Mac-gebruikers:

Hoe krijg ik gratis Word op mijn laptop?

gratisWordjeje

Hoe Microsoft Word gratis te krijgen

  1. Ga naar Office.com.
  2. Log in met je Microsoft-account of maak een gratis account aan.
  3. Klik op het Word-pictogram om te beginnen.
Hoe krijg ik Office op mijn laptop? "How do I get Office on my laptop?"
In order to get Office on your laptop, you will need to purchase a license from Microsoft. Once you have purchased a license, you can then download and install the software from the Microsoft website.

Is er een alternatief voor Word?

Ja, er zijn veel alternatieven voor Word. Sommige zijn gratis, andere zijn betaald. Een aantal populaire alternatieven zijn:
- LibreOffice Writer: een gratis en open-source alternatief voor Word
- Microsoft Office Online: een gratis online versie van Microsoft Office
- Google Docs: een gratis online tekstverwerker van Google
- Apple Pages: een betaalde tekstverwerker van Apple
- Adobe Acrobat: een betaalde PDF-editor

Door Colson Narendar

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik Excel gratis downloaden? :: Hoe Excel bestand openen?
Handige links