Huis > H > Hoe Kan Ik Excel Gratis Downloaden?

Hoe kan ik Excel gratis downloaden?

Office biedt Excel (en alle andere Office 365-apps) online 100% gratis aan en je hoeft de programma's niet te downloaden. Met de browsergebaseerde versie van Excel kun je op dezelfde manier als met de gedownloade versie databases, draaitabellen en de meeste formules maken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is 7-zip gratis?

7-Zip heeft zijn eigen formaat: 7z. Het is een alternatief voor de ingebouwde Windows zip-software.

Daarvan, hoe excel bestand openen?

Kies de XLS / XLSX / CSV-bestandslink die u wilt openen met Microsoft Excel via de rechtermuisknop op de contextmenuknop. Het is zo simpel, gebruik gewoon het contextmenu met de rechtermuisknop om Microsoft Excel te kiezen wanneer u maar wilt open een spreadsheet met Microsoft Excel. Hoe kan ik een Excel bestand maken? Probeer het zelf

  1. Selecteer een cel in de gegevens.
  2. Selecteer Start > Opmaken als tabel.
  3. Kies een stijl voor de tabel.
  4. Stel in het dialoogvenster Opmaken als tabel het bereik met cellen in.
  5. Markeer als de tabel kopteksten bevat.
  6. Selecteer OK.

Waar gebruik je Excel voor?

Excel is een spreadsheetprogramma dat deel uitmaakt van de Microsoft Office-suite van productiviteitssoftware. Het wordt gebruikt voor verschillende doeleinden, waaronder gegevensanalyse, financiƫle modellering en het maken van grafieken.
Excel is een krachtig hulpmiddel dat voor verschillende doeleinden kan worden gebruikt. Een van de meest voorkomende toepassingen van Excel is gegevensanalyse. Dit kan worden gedaan met behulp van de ingebouwde functies en mogelijkheden van het programma. Excel heeft ook een aantal functies die het ideaal maken voor financiƫle modellering. Dit omvat de mogelijkheid om grafieken en diagrammen te maken, evenals de mogelijkheid om complexe berekeningen uit te voeren. Kun je Excel gratis gebruiken? Helaas niet. Excel is geen gratis programma. Het maakt deel uit van de Microsoft Office-suite van programma's, die moet worden gekocht om Excel te gebruiken. Er zijn echter enkele alternatieven voor Excel die gratis zijn, zoals Google Sheets.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Is Libre Office gratis?

Je kunt LibreOffice gratis downloaden op de website van LibreOffice. Net als Microsoft Office bestaat LibreOffice uit een tekstverwerker (Writer), spreadsheetprogramma (Calc) en programma's voor het bewerken van presentaties (Impress) en databases (Base). LibreOffice is verkrijgbaar op Windows, Mac OSX en Linux/GNU. Waarom kan ik geen Excel-bestand openen? Hebt u problemen met het openen van een bestand? Waarschijnlijk omdat het bestand is opgeslagen in een bestandsindeling die niet wordt ondersteund in deze versie van Excel. Controleer de tabel om te zien of dit het geval is. VBA-functies worden niet uitgevoerd.

En nog een vraag, hoe excel-bestand beveiligen met wachtwoord?

Een Excel-bestand beveiligen

  1. Selecteer Bestand > Info.
  2. Selecteer het vak Werkmap beveiligen en kies Versleutelen met een wachtwoord.
  3. Voer een wachtwoord in het vak Wachtwoord in, en selecteer OK.
  4. Bevestig het wachtwoord in het vak Wachtwoord opnieuw invoeren en selecteer vervolgens OK.
Waarom kan ik geen xlsx bestand openen? Bestanden van het type XLSX kunnen alleen worden geopend met behulp van een spreadsheet-programma, zoals Microsoft Excel of Apache OpenOffice Calc. Dit komt omdat XLSX-bestanden een compressed binary file zijn die de gegevens van een spreadsheet bevatten. Als u een XLSX-bestand wilt openen met een ander programma, moet u het bestand eerst converteren naar een ander bestandsformaat, zoals CSV of XLS.

Hoe maak ik vakjes in Excel?

To create boxes in Excel, use the drawing tools on the Insert tab. To add a box, click the Shape button, then click the type of box you want to add. To move or resize a box, select it, then drag the handles.

Door Burack Robin

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je een overzichtelijke tabel? :: Is werken met Excel moeilijk?
Handige links