Huis > H > Hoe Tel Je Gekleurde Cellen In Excel?

Hoe tel je gekleurde cellen in Excel?

Tel en som gekleurde cellen op door Filter en SUBTOTAAL

  1. Voer de formule in om alle cellen met dezelfde achtergrondkleur te tellen = SUBTOTAAL (102, E2: E20);
  2. Voer de formule in om alle cellen met dezelfde achtergrondkleur bij elkaar op te tellen = SUBTOTAAL (109, E2: E20);

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Hoe vaak komt een woord voor in een tekst?

De woordfrequentie van een geteld woord is het aantal keren dat het woord in een tekst voorkomt. De percentage en het aantal geeft aan hoe vaak een woord terugkomt in een tekst. Dienovereenkomstig, hoe vaak komt een woord voor in word? Klik op 'Woorden tellen'.

Selecteer 'Woorden tellen' in menu Extra. Er verschijnt een vak met het aantal woorden, tekens, regels, pagina's en alinea's op het scherm. Het aantal woorden van de geselecteerde tekst wordt meestal weergegeven in de onderste balk van je document.

Dienovereenkomstig, hoe gebruik je de als functie in excel?

De functie as in Excel kan worden gebruikt om een celverwijzing te maken. Als u bijvoorbeeld wilt verwijzen naar cel A1, typt u =as(A1). Dit creëert een celverwijzing die u kunt gebruiken in formules en functies. Hoe werkt aantal als? Getal als is een eenvoudige voorwaardelijke verklaring die controleert of een bepaald getal groter dan, kleiner dan of gelijk is aan een ander getal. Als het eerste getal groter is dan het tweede getal, zal het statement waar zijn. Als het eerste getal kleiner is dan het tweede getal, is de uitspraak onwaar. Indien de twee getallen gelijk zijn, geeft de uitspraak een ongedefinieerd resultaat.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een Excel bestand openen?

U kunt de rechtermuisknop gebruiken om de bestandskoppeling in Microsoft excel te openen. Als u een spreadsheet in Microsoft excel wilt openen, gebruikt u het contextmenu met de rechtermuisknop.

Je kunt ook vragen wat is counta?

Het COUNTA functie geeft het aantal cellen terug dat getal, tekst, foutwaarde of de lege tekst “” bevat (het resultaat van een formule, bijvoorbeeld A2 = 1, met =IF(A2<2,””,”FALSE”) geeft lege tekst terug ""), maar de COUNTA-functie telt niet het aantal lege cellen. Mensen vragen ook: wat is subtotaal en totaal? 1. bijna totaal. 2. totaal van een onderdeel of van een afdeling.

Je kunt ook vragen hoe maak je draaitabellen in excel?

Een draaitabel maken in Excel voor Windows

  1. Selecteer de cellen waarvan u een draaitabel wilt maken.
  2. Selecteer Invoegen > Draaitabel.
  3. Hiermee wordt een draaitabel gemaakt op basis van een bestaande tabel of bereik.
  4. Kies waar u het draaitabelrapport wilt plaatsen.
  5. Klik op OK.
Waarom draaitabel Excel? Pivot tables zijn een krachtig hulpmiddel in Excel om gegevens te analyseren. Met een pivot tabel kun je snel en eenvoudig verschillende dimensies van je data vergelijken. Bovendien kun je met een pivot tabel eenvoudig nieuwe dimensies toevoegen of verwijderen en de data opnieuw laten berekenen.

Hoeveel Rijen zijn er in Excel?

In Excel is een maximum van 1.048.576 rijen.

Door Prudy Bernecker

Vergelijkbare artikelen

Hoe een afbeelding vastzetten in Excel? :: Hoe tel je hoe vaak iets voorkomt in Excel?
Handige links