Huis > H > Hoe Geef Je Tussen Aan In Excel?

Hoe geef je tussen aan in Excel?

1. Selecteer een lege cel die u nodig hebt om het resultaat weer te geven, voer de formule in =IF(AND(B2>A2,B2<A3),"Yes","No") in de Formule balk en druk vervolgens op Enter sleutel. Zie screenshot: Als de waarde in cel B2 tussen A2 en A3 ligt, krijgt u een Ja-resultaat, zo niet, dan wordt Nee weergegeven.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is het verschil tussen TIFF en PSD?

Opslaan met de compressie optie heeft een kwaliteitsverlies maar dit is niet met het blote oog waarneembaar. Sla op als PSD als u aan een project werkt.

Bovendien, welke formule gebruiken in excel?

Het antwoord op deze vraag hangt af van wat u met de gegevens in Excel wilt doen. Als u gewoon berekeningen wilt uitvoeren op de gegevens, dan volstaat een basisformule. Wilt u echter de gegevens op een bepaalde manier manipuleren of een grafiek of diagram maken, dan moet u een meer specifieke formule gebruiken. Er zijn online en in Excel zelf veel hulpmiddelen beschikbaar die u kunnen helpen bepalen welke formule u voor uw specifieke behoeften moet gebruiken. Is niet gelijk aan formule Excel? Selecteer een cel naast de kolom waarvan u de waarde wilt zoeken en typ deze formule = ALS (A1 = 0, "Gelijk", "Niet gelijk"), druk op Enter -toets en sleep de vulgreep omlaag om de cellen met formule te vullen.

Men kan zich ook afvragen: hoeveel voorwaarden kun je toevoegen in een als voorwaarden functie?

Er is niet echt een limiet aan het aantal voorwaarden dat je kunt toevoegen in een functie als voorwaarden, maar bedenk wel dat elke voorwaarde die je toevoegt je code complexer en moeilijker leesbaar maakt. Als je merkt dat je te veel voorwaarden toevoegt, kan het een goed idee zijn om je code te refactureren in kleinere, beter hanteerbare stukken. Dienovereenkomstig, waar of niet waar excel? Er is geen goed of fout antwoord op deze vraag, omdat het zowel voor persoonlijke als zakelijke doeleinden kan worden gebruikt. Veel mensen vinden Excel echter een ongelooflijk nuttig hulpmiddel voor het organiseren en analyseren van gegevens.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Dit in overweging nemend, waar vind ik voorwaardelijke opmaak in excel?

Selecteer de cellen die u voorwaardelijk wilt opmaken. Klik op het tabblad Start in de groep Stijlen op de pijl naast Voorwaardelijke opmaak en klik vervolgens op Regels beheren. Het dialoogvenster Regels voor voorwaardelijke opmaak beheren wordt weergegeven. Dienovereenkomstig, wat betekent apenstaartje in excel formule? De vierkante haken om de diverse onderdelen van een formule maken voor Excel het verschil tussen gestructureerde en cel-verwijzingen. Het 'apestaartje' (@) voor een kolomnaam betekent dat de waarde uit dezelfde rij uit de betreffende kolom wordt opgehaald.

Trouwens, hoe vind ik alle combinaties die gelijk zijn aan een bepaalde som in excel?

Nadat u de invoegtoepassing Oplosser hebt geactiveerd, moet u deze formule invoeren in cel B9: = SOMPRODUCT (B2: B9; A2: A9)(B2: B9 is een lege kolomcel naast uw nummerlijst, en A2: A9 is de nummerlijst die u gebruikt. ) Dit in overweging nemend, is gelijk aan teken in excel? Nee, het is niet gelijk aan het gelijk aan teken in Excel. Het gelijk aan teken geeft aan dat de waarden in de twee cellen of velden gelijk zijn. Het kan ook worden gebruikt om te controleren of twee waarden niet gelijk zijn.

Is gelijk aan in Excel?

Ja, "=" is gelijk aan in Excel. Als je twee waarden wilt vergelijken of als je een waarde wilt opleggen aan een cel, gebruik je de "="-operator. Bijvoorbeeld, als je de waarde 5 wilt toewijzen aan cel A1, typ je "=5" in de cel. Als je de waarden in cel A1 en B1 wilt vergelijken, typ je "=A1=B1" in een andere cel. Dit geeft True (waar) als de waarden gelijk zijn of False (onwaar) als ze niet gelijk zijn.

Door Vernier Schubbe

Vergelijkbare artikelen

Is niet gelijk aan teken? :: Hoe gebruik ik als in Excel?
Handige links