Huis > H > Hoe Maak Je Een Breuk In Word?

Hoe maak je een breuk in Word?

Breuken (1/3, 2-5)

  1. Klik of tik op de plaats waar u de breuk wilt invoegen.
  2. Ga naar >Symbool > meer symbolen invoegen.
  3. In de vervolgkeuzelijst Subset kiest u cijfervormen. Opmerking: Niet alle lettertypen hebben een subset cijfervormen.
  4. Dubbelklik op het breukteken dat u wilt invoegen.
  5. Selecteer Sluiten.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Hoe werkt AutoSom?

Selecteer een cel onder of naast de getallen die u wilt optellen, klik op AutoSom op het tabblad Start en druk vervolgens op Enter. Wanneer u op AutoSom klikt, wordt automatisch een formule (met de functie SOM) ingevoerd om de getallen op te tellen. Wat is een 5 som? Samengevoegd zijn dat vijf appels. Daarom is 1 + 2 + 2 = 5. Hierbij noemt men de getallen 1, 2 en 2 de termen. Het totaal, in ons voorbeeld 5, noemt men de som.

Is de som keer of Plus?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat het afhangt van hoe u de wiskundige symbolen in kwestie interpreteert. Gebruikt u de standaardconventie, dan is de som plus. Gebruikt u echter een andere conventie, dan kan het antwoord keer zijn. Trouwens, wat is subtotaal en totaal? De termen "subtotaal" en "totaal" worden vaak door elkaar gebruikt, maar ze hebben eigenlijk verschillende betekenissen. Subtotaal verwijst naar de som van alle items in een bepaalde categorie, terwijl totaal verwijst naar de som van alle items in alle categorieën. Als u bijvoorbeeld een verkooprapport bekijkt met een eindtotaal onderaan, zijn de subtotalen de totalen voor elke afzonderlijke productcategorie.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Hoe werkt subtotaal?

Gegevens
FormuleBeschrijvingResultaat
=SUBTOTAAL(9;A2:A5)De som van het subtotaal van de cellen A2:A5, met 9 als het eerste argument.303
=SUBTOTAAL(1;A2:A5)Het gemiddelde van het subtotaal van de cellen A2:A5, met 1 als het eerste argument.75,75
Opmerkingen
Dienovereenkomstig, waarom draaitabel excel? Een draaitabel dankt zijn naam aan het feit dat je enorm gemakkelijk, nl. door te slepen, kolommen en rijen van plaats kunt laten veranderen of kunt filteren. Werken met een draaitabel is alleen zinvol als er daadwerkelijk iets te analyseren valt: een namenlijst in een draaitabel plaatsen heeft geen zin.

Daarvan, kan je in excel turven?

Turf-alternatief

Voor de liefhebbers nog een andere manier van tellen waarbij gebruik wordt gemaakt van zogenaamde Array- of Matrix-formules. Wanneer we in Excel in een cel intypen =D15<>”” (we kijken dus of cel D15 NIET leeg is) dan levert dit de waarde WAAR op (als die cel gevuld is tenminste!).
Trouwens, wat is aantalarg in excel? Numberarg in Excel is een functie die het aantal argumenten telt dat aan een functie worden meegegeven. Het is handig om te gebruiken wanneer je niet weet hoeveel argumenten een functie nodig heeft.

Hoe vaak komt een waarde voor in een kolom Excel?

Dit hangt af van de waarde die je zoekt. Stel dat je de waarde "4" wilt tellen in kolom A. Dan zou je de volgende formule kunnen gebruiken:

Door Murray

Vergelijkbare artikelen

Hoeveel procent is van een bedrag? :: Hoe tel je rijen op in Excel?
Handige links