Huis > H > Hoe Maak Ik Een Xls Bestand?

Hoe maak ik een XLS Bestand?

Een bestand opslaan in de Excel 2007-bestandsindeling

  1. Open de werkmap die u wilt opslaan als een Excel 2007 werkmap.
  2. Klik op de Microsoft Office-knop.
  3. Accepteer de naam in het vak Bestandsnaam of typ een nieuwe naam voor de werkmap.
  4. Voer een van de volgende handelingen uit in de lijst Opslaan als:
  5. Klik op Opslaan.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

En nog een vraag, hoe stuur ik een excel-bestand door?

Excel, PowerPoint, Project, Publisher, Visio en Word

  1. Klik op Bestand > Delen > Per e-mail verzenden en kies een van de volgende opties:
  2. Voer de aliassen van de ontvangers in, bewerk zo nodig de onderwerpregel en berichttekst, en klik op Verzenden.
Hoe kan ik een Excel-Bestand beveiligen? Een Excel-bestand beveiligen
  1. Selecteer Bestand > Info.
  2. Selecteer het vak Werkmap beveiligen en kies Versleutelen met een wachtwoord.
  3. Voer een wachtwoord in het vak Wachtwoord in, en selecteer OK.
  4. Bevestig het wachtwoord in het vak Wachtwoord opnieuw invoeren en selecteer vervolgens OK.

Dienovereenkomstig, waar vind ik bestand in excel?

Er zijn een paar manieren om een bestand te vinden in Excel:
1. Als je de naam van het bestand weet, kun je ernaar zoeken in de zoekbalk bovenaan het scherm.
2. Als u de naam van het bestand weet, kunt u ook naar het menu Bestand gaan en op Openen klikken. In het dialoogvenster Openen navigeert u naar de map waar het bestand is opgeslagen en dubbelklikt u op het bestand.
3. Als u de naam van het bestand niet weet, maar wel waar het is opgeslagen, kunt u naar het menu Bestand gaan en op Openen klikken. Navigeer in het dialoogvenster Openen naar de map waar het bestand is opgeslagen en dubbelklik op het bestand.
4. Als u de naam of locatie van het bestand niet weet, kunt u naar het menu Bestand gaan en op Openen klikken. In het dialoogvenster Openen klikt u op de knop Bladeren. Hierdoor wordt het dialoogvenster Zoeken geopend. In het dialoogvenster Zoeken kunt u het bestand zoeken op naam, locatie of bestandstype. Dienovereenkomstig, is excel gratis? Nee, Excel is niet gratis. Het is een onderdeel van de Microsoft Office-suite van producten, die moet worden gekocht om Excel te gebruiken. Er zijn echter veel gratis alternatieven voor Excel, zoals Google Sheets, die vergelijkbare functionaliteit bieden.

Gerelateerde artikelen

Hoe zip-bestand openen op tablet?

Er verschijnt een nieuw venster als u met de rechtermuisknop op het zip-bestand klikt. Klik om het uit te pakken.

Je kunt ook vragen hoe excel opslaan als xls?

xls).

  1. In Excel 2007: Klik op Microsoft Office knop. en klik Excel opties.
  2. Klik in de categorie Opslaan onder Werkmappen opslaanin de lijst Bestanden opslaan in deze indeling op de bestandsindeling die u wilt gebruiken. Tip: Zie Bestandsindelingen dieworden ondersteund in Excel.
Hoe zet je een Excel bestand in pdf? U gaat naar “Bestand” en kiest dan “Opslaan als”. Via “Bladeren” zoekt u de gewenste locatie op om het bestand in op te slaan. U kiest nu bij “Bestandsnaam” de gewenste naam. Bij “Opslaan als” kiest u “PDF”.

Hoe xls bestand openen op Mac?

XLS openen op een Mac, iPhone en iPad

Numbers is het spreadsheet-programma van Apple dat beschikbaar is voor Mac, iPhone en iOS. Je kunt het programma installeren op een Apple-toestel, maar ook online gebruiken in iCloud. Numbers kan XLS en XLSX bestanden openen en bewerken.
Hoe een document doorsturen? Om een document door te sturen, moet je eerst het document openen. Vervolgens klik je op 'Bestand' in de bovenste balk en dan op 'Openen met'. Er zal nu een lijst verschijnen met programma's waarmee je het document kunt openen. Klik op het programma waarmee je het document wilt openen en vervolgens klik je op 'OK'. Het document zal nu openen in het gekozen programma.
Vervolgens klik je op 'Bestand' in de bovenste balk van het programma waarin het document is geopend. Klik vervolgens op 'Opslaan als'. Er zal nu een lijst verschijnen met mappen waarin je het document kunt opslaan. Klik op de map waarin je het document wilt opslaan en vervolgens klik je op 'OK'.
Het document is nu opgeslagen in de gekozen map. Ga naar de map waarin het document is opgeslagen en open het document. Klik vervolgens op 'Bestand' in de bovenste balk en klik op 'Afdrukken'. Er zal nu een lijst verschijnen met printers waarmee je het document kunt afdrukken. Klik op de printer waarmee je het document wilt afdrukken en vervolgens klik je op 'OK'.
Het document zal nu afgedrukt worden.

Men kan zich ook afvragen: hoe stuur ik een pdf bestand door?

Om een PDF-bestand door te sturen, moet je het bestand eerst converteren naar een ander bestandsformaat, zoals een Word-document. Dit kan je doen met een online converter of met een programma zoals Adobe Acrobat. Nadat je het bestand hebt geconverteerd, kun je het bestand e-mailen of doorsturen via een chatprogramma.

Door Dombrowski Beckton

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je van een Excel bestand een gedeeld bestand? :: Hoe maak je een optelsom in Excel?
Handige links