Huis > W > Waarom Kan Ik Geen Xlsx Bestand Openen?

Waarom kan ik geen XLSX Bestand openen?

De actie Open van een bestandstype, Ga als volgt te werk:

  • Start Microsoft Windows Verkenner.
  • Klik in het menu Extra op Mapopties.
  • Klik op het tabblad Bestandstypen .
  • Klik op het gewenste bestandstype (dat wil zeggen, Microsoft Excel-werkblad) in de lijst geregistreerde bestandstypen .
  • Klik op Geavanceerd.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Dienovereenkomstig, hoe kan ik een bestand openen?

Bestanden openen en bekijken

  1. Ga naar drive.google.com.
  2. Log in op je Google-account met je gebruikersnaam en wachtwoord.
  3. Dubbelklik op een bestand.
  4. Een bestand in de Google Documenten-, Spreadsheet-, Presentaties-, Formulieren- of Tekeningen-indeling wordt geopend met de bijbehorende app.
Daarvan, waar vind ik bestand in excel? Het tabblad Openen in het menu Bestand bevat een lijst met bestanden die u onlangs hebt geopend, alsook koppelingen naar locaties waar u recent bestanden hebt opgeslagen. De lijst Recent bevat de bestanden die u onlangs hebt geopend vanaf een van uw apparaten.

Dienovereenkomstig, hoe kom ik aan gratis office?

Er is geen eenduidig antwoord op deze vraag, omdat de beste manier om gratis kantoorsoftware te krijgen kan variëren afhankelijk van uw behoeften en voorkeuren. Sommige manieren om gratis kantoorsoftware te krijgen zijn echter het downloaden van een gratis kantoorpakket zoals LibreOffice of Apache OpenOffice, het gebruik van een gratis online kantoorpakket zoals Google Docs, of het profiteren van gratis tests van kantoorsoftware van bedrijven zoals Microsoft. Hoe maak ik van een Excel bestand een PDF bestand? Het proces om van een Excel-bestand een PDF-bestand te maken is afhankelijk van de versie van Excel die u gebruikt. In Excel 2010 is er een ingebouwde functie voor het opslaan van bestanden als PDF. Hiervoor opent u het bestand dat u wilt converteren naar een PDF en klikt u op het tabblad "Bestand". Klik vervolgens op "Opslaan als" en selecteer "PDF" in het keuzemenu. Klik ten slotte op "Opslaan" en kies waar u het bestand wilt opslaan. In Excel 2013 is het proces vergelijkbaar, maar u moet op het tabblad "Bestand" klikken en vervolgens op "Exporteren" voordat u "PDF" selecteert in het keuzemenu.

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Waarom kan ik een bestand niet openen?

Als je een bestand niet kunt openen, kan dit een van de volgende redenen hebben: Je hebt geen rechten om het bestand weer te geven. Je bent ingelogd bij een Google-account dat geen toegangsrechten heeft. De juiste app is niet op je telefoon geïnstalleerd. Je kunt ook vragen waar vind ik mijn documenten? Bestanden zoeken en openen

  1. Open de app Bestanden op je telefoon. Meer informatie over waar u uw apps kunt vinden.
  2. Je gedownloade bestanden worden weergegeven. Tik op Menu. om andere bestanden te zoeken. Als je wilt sorteren op naam, datum, type of grootte, tik je op Meer Sorteren op.
  3. Tik op een bestand om het te openen.

Je kunt ook vragen waarmee pdf bestand openen?

Acrobat Reader DC is de enige gratis PDF-viewer waarmee u alle soorten PDF-inhoud kunt openen en bewerken, inclusief formulieren en multimedia. Ga naar de Adobe Acrobat Reader-downloadpagina en klik op Nu installeren. Wat zijn objecten in Excel? In Excel zijn objecten elk element waarmee je werkt, zoals cellen, rijen, kolommen, worksheets, charts, etc. Je kunt een object selecteren, aanpassen en verplaatsen.

Dienovereenkomstig, waar vind ik het tabblad bestand?

De filetab kan worden gevonden in de menubalk van het document. In de menubalk staat de optie 'Bestand'. Als je op deze optie klikt, zie je de filetab in het menu.

Door Oswal

Vergelijkbare artikelen

Wat is het beste gratis Office-pakket? :: Hoe voeg ik een PDF bestand in een Word document?
Handige links