Huis > H > Hoe Maak Je Van Een Excel Bestand Een Online Bestand?

Hoe maak je van een Excel bestand een online bestand?

Een werkmap maken

  1. Meld u aan bij office.com/signin.
  2. Selecteer het Microsoft 365 start- en. en selecteer Excel.
  3. Selecteer Nieuwe lege werkmap, open een recent bestand of selecteer een van de sjablonen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Waarom werkt formule in Excel niet?

Wanneer een formule niet wordt berekend, moet u controleren of automatische berekening is ingeschakeld in Excel. Formules worden niet berekend als handmatige berekening is ingeschakeld. Men kan zich ook afvragen: welke formule gebruiken in excel? Excel

Gegevens
FormuleBeschrijvingResultaat
=A2+A3Telt de waarden in de cellen A1 en A2 op=A2+A3
=A2-A3Trekt de waarde in cel A2 af van de waarde in A1=A2-A3

Kun je met meerdere mensen in hetzelfde bestand werken?

Ja, u kunt met meerdere mensen in hetzelfde bestand werken. Klik daarvoor gewoon op de knop 'Delen' in de rechterbovenhoek van het bestand. Van daaruit kunt u mensen aan het bestand toevoegen via hun e-mailadres. Zodra zij zijn toegevoegd, kunnen zij het bestand bekijken, bewerken en becommentariƫren. Waar vind ik Celeigenschappen in Excel? Celeigenschappen vindt u in het keuzemenu "Indeling" boven in het Excel-venster. Selecteer in het menu "Cellen" en er wordt een nieuw venster geopend. In dit venster zijn er verschillende tabbladen met verschillende opties. Het tabblad met celeigenschappen heet het tabblad "Aantal".

Gerelateerde artikelen

Hoe zip-bestand openen op tablet?

Er verschijnt een nieuw venster als u met de rechtermuisknop op het zip-bestand klikt. Klik om het uit te pakken.

Men kan zich ook afvragen: wat betekent ### in excel?

In Microsoft Excel wordt ##### weergegeven in een cel als een kolom te smal is om de volledige inhoud van de cel weer te geven. Vervolgens, hoe vind ik alle combinaties die gelijk zijn aan een bepaalde som in excel? Nadat u de invoegtoepassing Oplosser hebt geactiveerd, moet u deze formule invoeren in cel B9: = SOMPRODUCT (B2: B9; A2: A9)(B2: B9 is een lege kolomcel naast uw nummerlijst, en A2: A9 is de nummerlijst die u gebruikt. )

Hoe PDF openen in Excel?

Geconverteerde bestanden kun je eenvoudig openen. Nadat de PDF naar Excel is geconverteerd, download je de nieuwe Excel-werkmap. Open vervolgens Microsoft Excel, kies Openen uit het menu Bestand en selecteer het geconverteerde bestand om het te openen. Hoe kan ik een PDF-bestand opslaan als jpg? Om een PDF-bestand als een JPG-bestand op te slaan, moet je het PDF-bestand eerst converteren naar een beeldbestand. Dit kan met een gratis online PDF-converter, zoals bijvoorbeeld smallpdf.com. Nadat je het PDF-bestand hebt geĆ¼pload, kun je het bestand converteren naar een JPG-bestand.

Kun je een PDF-bestand in Word invoegen?

Ja, je kunt een PDF-bestand in Word invoegen. Dit kan door de PDF te converteren naar een afbeelding en deze afbeelding dan in Word in te voegen.

Door Fryd

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik een werkblad beveiligen en vergrendelen? :: Hoe koppelen je een Excel bestand aan elkaar?
Handige links