Huis > H > Hoe Een Pdf Invoegen In Excel?

Hoe een PDF invoegen in Excel?

Klik in de cel van het werkblad waar u het object wilt invoegen. Klik op het tabblad Invoegen in de groep Tekst op Object. Klik op het tabblad Bestand gebruiken. Klik op Bladeren en selecteer het bestand dat u wilt invoegen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Wat is een Celverwijzing?

Een celverwijzing verwijst naar de waarde in een andere cel of naar een celbereik op het huidige werkblad of op een ander werkblad van dezelfde spreadsheet. Een celverwijzing kan ook als variabele in een formule worden gebruikt. Hoe werkt verschuiving in Excel? De formule VERSCHUIVING geeft een verwijzing naar een andere cel (of cellen) die een aantal regels of kolommen is opgeschoven. Je kan hiermee aangeven hoeveel regels of kolommen weergegeven moeten worden.

Dit in overweging nemend, waar vind ik voorwaardelijke opmaak in excel?

Voorwaardelijke opmaak in Excel vindt u op het tabblad Home, in de groep Stijlen. Er is een vervolgkeuzemenu met de naam Voorwaardelijke opmaak dat u verschillende opties biedt voor de opmaak van uw cellen op basis van bepaalde voorwaarden. Waar staan mijn opgeslagen documenten? Het antwoord op deze vraag hangt af van het besturingssysteem dat u gebruikt.
Als u Windows gebruikt, staan uw opgeslagen documenten waarschijnlijk in de map "Mijn documenten". Deze map bevindt zich meestal in station C:. Om de map "Mijn documenten" te vinden, klikt u op de Start-knop en vervolgens op "Mijn documenten" in de lijst met opties.
Als u een Mac gebruikt, staan uw opgeslagen documenten waarschijnlijk in de map "Documenten". Deze map bevindt zich meestal in de Home-map. Om de map "Documenten" te vinden, opent u de Finder en klikt u op "Documenten" in de lijst met opties aan de linkerkant van het scherm.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een Excel bestand openen?

U kunt de rechtermuisknop gebruiken om de bestandskoppeling in Microsoft excel te openen. Als u een spreadsheet in Microsoft excel wilt openen, gebruikt u het contextmenu met de rechtermuisknop.

Waar sla je bestanden op?

Een bestand terugvinden

Klik op het Windows icoon onderaan het scherm. Klikt op Alle apps. Scroll naar beneden en klik op Verkenner. Hier vind je verschillende mappen, waaronder de map waarin je bestand opgeslagen is.
En nog een vraag, hoe moet je opslaan als? Door het gebruik van sneltoetsen zoals CTRL+S (Opslaan) en F12 (Opslaan als) zijn de opdrachten nog sneller gedurende het typen uitgevoerd. Hoe vaker uw gegevens opgeslagen worden hoe minder de kans is dat u deze kwijt raakt.

Bovendien, hoe eerste rij en kolom blokkeren excel?

Als je meerdere rijen en of kolommen wilt blokkeren, dan selecteer je de cel waarboven je de rijen en links daarvan de kolommen wilt blokkeren. Dus je plaatst de cursor in C3 als je de eerste twee rijen en de eerste twee kolommen wilt vastzetten. Klik vervolgens op Beeld, Blokkeren en dan Titels blokkeren. Hoe kan ik in Excel meerdere rijen en kolommen blokkeren? To block multiple rows and columns in Excel, you can use the following steps:
1. Select the rows and columns that you want to block.
2. Right-click on the selection and click "Format Cells."
3. In the "Format Cells" window, select the "Protection" tab.
4. Check the "Locked" checkbox and click "OK."
5. Now, go to the "Review" tab and click "Protect Sheet."
6. In the "Protect Sheet" window, check the "Locked cells" checkbox and click "OK."

Waar vind ik weergave in Excel?

In Excel, the display is located in the top left corner of the screen.

Door Elvia

Vergelijkbare artikelen

Hoe bovenste rij en eerste kolom blokkeren Excel? :: Hoe kan ik een Formule kopiƫren in Excel?
Handige links