Huis > H > Hoe Bovenste Rij En Eerste Kolom Blokkeren Excel?

Hoe bovenste rij en eerste kolom blokkeren Excel?

Als je meerdere rijen en of kolommen wilt blokkeren, dan selecteer je de cel waarboven je de rijen en links daarvan de kolommen wilt blokkeren. Dus je plaatst de cursor in C3 als je de eerste twee rijen en de eerste twee kolommen wilt vastzetten. Klik vervolgens op Beeld, Blokkeren en dan Titels blokkeren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kun je buitenlandse nummers blokkeren?

Druk op het nummer en kies Gegevens in het menu dat in de telefoon-app verschijnt. U kunt Contact blokkeren kiezen door rechtsboven op de drie puntjes te drukken.

Wat is een Kolomkop in Excel?

Kolommen en rijen zijn grotendeels hetzelfde. Een van de weinige verschillen is dat kolommen het rekenblad verticaal opsplitsen en rijen horizontaal. Hoe blokkeer ik meerdere rijen in Excel? Als u meerdere rijen wilt blokkeren (te beginnen met rij 1), selecteert u de rij onder de laatste rij die u wilt blokkeren en klikt u op Titels blokkeren. Als u meerdere kolommen wilt blokkeren, selecteert u de kolom rechts van de laatste kolom die u wilt blokkeren en klikt op Titels blokkeren.

Waar vind ik voorwaardelijke opmaak in Excel?

Voorwaardelijke opmaak vindt u op het tabblad "Home" in het lint bovenaan het Excel-venster. In de groep "Stijlen" is er een knop "Voorwaardelijke opmaak". Als u op deze knop klikt, wordt een keuzemenu geopend met verschillende opties voor voorwaardelijke opmaak. Je kunt ook vragen hoe voeg ik 2 kolommen samen in excel? Er zijn een paar verschillende manieren waarop u twee kolommen in Excel kunt samenvoegen. Eén manier is om de functie Aaneenschakelen te gebruiken. Deze functie neemt de inhoud van twee cellen en voegt ze samen in één cel. Een andere manier is het gebruik van de & operator. Deze operator neemt ook de inhoud van twee cellen en voegt ze samen in één cel.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Dienovereenkomstig, hoe eerste kolom vastzetten in excel?

Vastzetten van een kolom: Klik op Eerste kolom blokkeren. Wanneer u nu naar rechts scrolt, blijft de linkerkolom staan. Vastzetten meerdere kolommen: Klik eerst in de eerste cel naast de kolommen die u wilt blokkeren, klik vervolgens op Titelblokkering en de kolommen ernaast blijven vaststaan. Hoe kolommen blokkeren in Excel? Hoe kan ik in Microsoft Excel rijen of kolommen blokkeren / vastzetten

  1. Klik op het tabblad van het lint "Beeld"
  2. Klik op de knop "Blokkeren"

Waar vind ik weergave in Excel?

Een aangepaste weergave toepassen

  1. Ga naar Weergave > werkmapweergaven >aangepaste weergaven.
  2. Klik in het vak Weergaven op de naam van de weergave die u wilt toepassen en klik op Weergeven.
Dit in overweging nemend, wat is een veldnaam in excel? Een veldnaam in Excel is de naam die je aan een bepaald veld in een werkblad of database geeft. Je kan een veldnaam gebruiken om eenvoudiger te zoeken naar bepaalde gegevens in je werkblad of database.

Wat is een kolom in de bouw?

In de bouw is een kolom een verticale constructieve staaf die bovensteun geeft aan een constructie. Kolommen kunnen worden gemaakt van hout, beton, staal of andere materialen. Ze kunnen alleenstaand zijn of in groepen staan.

Door Rupert Farzana

Vergelijkbare artikelen

Wat zijn rijen en kolommen? :: Hoe een PDF invoegen in Excel?
Handige links