Huis > H > Hoe Maak Ik Een Excel File Shared?

Hoe maak ik een Excel file shared?

Een gedeelde werkmap instellen

  1. Klik op het tabblad Controleren.
  2. Klik op Werkmap delen in de groep Wijzigingen.
  3. Klik op het tabblad Bewerken om Wijzigingen door meerdere gebruikers tegelijk toestaan te selecteren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Kun je met meerdere mensen in hetzelfde bestand werken?

Met Office en OneDrive of SharePoint kunnen meerdere mensen tegelijk aan een Word-document, Excel-spreadsheet of PowerPoint-presentatie werken. Wanneer iedereen tegelijk ergens aan werkt, heet dat cocreatie. Men kan zich ook afvragen: hoe werkt verschuiving in excel? De formule VERSCHUIVING geeft een verwijzing naar een andere cel (of cellen) die een aantal regels of kolommen is opgeschoven. Je kan hiermee aangeven hoeveel regels of kolommen weergegeven moeten worden.

Wat is doorvoeren in Excel?

In Excel is verwerkingscapaciteit een maatstaf voor de hoeveelheid gegevens die in een bepaalde tijd van het ene punt naar het andere kan worden overgebracht. Dit wordt gewoonlijk gemeten in bits per seconde (bps). Dienovereenkomstig, hoe cijfers doortrekken excel? Er zijn een paar manieren om getallen door excel te halen:
1) Gebruik de functie "Gegevens ophalen & transformeren" onder het tabblad "Gegevens". Hiermee kunt u gegevens importeren uit verschillende bronnen, waaronder andere Excel-bestanden.
2) Gebruik de functie "Power Query". Dit is een krachtigere versie van de functie "Gegevens ophalen en omzetten", waarmee u complexere gegevens kunt manipuleren.
3) VBA-code gebruiken. Dit is de meest geavanceerde optie, waarmee u code kunt schrijven die automatisch gegevens uit andere bronnen haalt en deze naar behoefte manipuleert.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Bovendien, hoe vermenigvuldig je een hele rij in excel?

Je begint de formule zoals gebruikelijk met het teken = en typt daarna PRODUCT, vervolgens selecteer je het bereik aan cellen dat je wilt vermenigvuldigen. =PRODUCT(A1:A4) zorgt er bijvoorbeeld voor dat de getallen in de cellen A1, A2, A3 en A4 met elkaar vermenigvuldigd worden. Hoe werkt AutoSom in Excel? Selecteer een cel onder of naast de getallen die u wilt optellen, klik op AutoSom op het tabblad Start en druk vervolgens op Enter. Wanneer u op AutoSom klikt, wordt automatisch een formule (met de functie SOM) ingevoerd om de getallen op te tellen.

Daarvan, wat is maal in rekenen?

Als je een keersom maakt, ga je de getallen met elkaar vermenigvuldigen. Je hebt 4 keer een zakje van 3 snoepjes. Hier kun je de keersom bij maken: 4 x 3 = 12. Dit is een lange erbijsom en het duurt lang om dit uit te rekenen. Bovendien, hoe deel je een document? De meeste documenten kunnen worden gedeeld door ze naar iemand te e-mailen of door ze op een cloudopslagdienst zoals Dropbox of Google Drive te zetten.

Kan je in Word samenwerken?

Ja, je kunt in Word samenwerken. Er zijn verschillende manieren om dit te doen. Je kunt bijvoorbeeld een document delen met iemand en dan kunnen jullie beiden het document bewerken. Ook kun je een document in de cloud opslaan en dan kunnen anderen er bij.

Door Hitt

Vergelijkbare artikelen

Kan je samenwerken in Excel? :: Hoe maak je een gedeeld bestand?
Handige links