Huis > H > Hoe Maak Je Een Grafiek?

Hoe maak je een grafiek?

U kunt een eenvoudige grafiek maken in Word door op Invoegen > Grafiek te klikken en de gewenste grafiek te kiezen.

  1. Klik op Invoegen > Grafiek.
  2. Klik op het grafiektype en dubbelklik vervolgens op de gewenste grafiek.
  3. Vervang de standaardgegevens door uw eigen informatie in het werkblad dat wordt weergegeven.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Men kan zich ook afvragen: hoe druk je rasterlijnen mee af?

Rasterlijnen afdrukken op een werkblad

  1. Selecteer het werkblad of de werkbladen die u wilt afdrukken.
  2. Schakel het selectievakje Afdrukken bij Rasterlijnen in de groep Werkbladopties op het tabblad Pagina-indeling in.
  3. Klik op het tabblad Bestand op Afdrukken.
  4. Klik op de knop Afdrukken.
Men kan zich ook afvragen: hoe verander je de horizontale as in excel? Klik ergens in de grafiek. Hiermee worden de Hulpmiddelen voor grafieken weergegeven, waarbij de tabbladen Ontwerp, Indeling en Opmaak beschikbaar komen. Klik op het tabblad Opmaak in de groep Huidige selectie op de pijl in het vak Grafiekelementen en klik vervolgens op de horizontale as (categorieas).

Dienovereenkomstig, hoe verander je de verticale as in excel?

Om de verticale as in Excel te wijzigen, klikt u met de rechtermuisknop op de as en selecteert u "As opmaken". In het venster "As opmaken" selecteert u het tabblad "Asopties". Onder "Asopties" wijzigt u de waarden "Maximum" en "Minimum" in de gewenste getallen. U kunt ook het selectievakje "Logaritmische schaal" inschakelen om de as te wijzigen in een logaritmische schaal. Dienovereenkomstig, hoe verander je de naam van een reeks in excel? Het proces voor het wijzigen van de naam van een reeks in Excel is als volgt:
1. Selecteer de gegevensreeks die u wilt hernoemen.
2. Klik op de optie "Reeks" in de groep "Grafieken" op het tabblad "Invoegen".
3. Voer de nieuwe naam voor de reeks in het veld "Naam van de reeks" in.
4. 4. Klik op de knop "OK".

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Hoe maak je een Stapeldiagram?

Begin nu met het maken van een figuur:

  1. Stel de waarden van de cellen in op 'percentage'.
  2. Zet de stellingen in de goede volgorde (van groot naar klein op basis van de som van 'mee eens' en 'helemaal mee eens').
  3. Selecteer de tabel en voeg een 100% gestapeld staafdiagram in.
Wat is een gestapeld staafdiagram? Een gestapeld staafdiagram gebruik je wanneer je de ontwikkeling in het relatieve aandeel van de verschillende factoren in het totaal wilt laten zien. Deze factoren moeten dan wel allemaal dezelfde eenheid hebben.

Wat is een Kolomdiagram in Excel?

Kolomdiagrammen zijn handig als u wilt bekijken hoe gegevens in de loop van de tijd veranderen of als u items visueel wilt vergelijken. In kolomdiagrammen worden categorieën meestal georganiseerd langs de horizontale as en waarden langs de verticale as. Daarvan, hoe cirkel van cirkel excel? Als eerst moet je weten wat de functie van de cirkel is. De functie van de cirkel is om een bepaald gebied of vlak af te bakenen. Dit kan bijvoorbeeld een rond vlak zijn, maar ook een ovale vorm. De cirkel heeft ook altijd een middelpunt en een straal. De straal is de afstand van het middelpunt tot de cirkel. Als je de cirkel om een andere cirkel tekenen, dan heb je een cirkel met een straal van de omtrek van de eerste cirkel.

Hoe maak je een cirkeldiagram met procenten in Excel?

Om een ??pizza te maken met percentages in Excel, moet u eerst de gegevens die u wilt gebruiken in een tabel invoeren. Vervolgens klikt u op het tabblad "Insert" en klikt u in het lint op "Chart" (of gebruik de sneltoets Alt + F1). Er zal een dialoogvenster verschijnen met verschillende grafiektypen. Klik op "Pie" en klik op "OK". Er zal een nieuwe grafiek verschijnen met een pizza met acht stukken.
Elk stuk van de pizza vertegenwoordigt een waarde in uw tabel. Als u de waarden wilt laten weergeven als percentages, klikt u op het stuk van de pizza en klikt u vervolgens op het tabblad "Design" in het lint. Klik in het lint op "Data Labels" en klik op "Percentage". De waarden in uw grafiek worden nu weergegeven als percentages.

Door Melisenda

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik een PDF bestand beveiligen? :: Hoe maak je een grafiek met Excel?
Handige links