Huis > H > Hoe Kan Ik Een Pdf Bestand Beveiligen?

Hoe kan ik een PDF bestand beveiligen?

Een wachtwoord toevoegen aan een PDF-bestand

  1. Open het PDF-bestand in Acrobat DC.
  2. Kies Bestand > Beveiligen met wachtwoord.
  3. Selecteer deze optie als u een wachtwoord voor weergave of bewerken van de PDF wilt instellen.
  4. Typ uw wachtwoord en typ het vervolgens opnieuw.
  5. Klik op Toepassen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Daarvan, hoe beveiliging excel opheffen zonder wachtwoord?

Als je het wachtwoord bent vergeten van een werkblad in Excel, kun je die op twee manieren opheffen (afhankelijk van de Excel versie) zonder dat je je wachtwoord nodig hebt. Via een macro (VBA) of via een trucje waarbij je je Excel bestand tijdelijk omzet een een . zip bestand. Dus, hoe zet je een excel bestand op slot? * of klik in het tabblad Start op Opmaak; klik in het menu dat verschijnt, op Blad beveiligen; * of klik met de rechtermuisknop op de bladtab onderaan en kies Blad beveiligen. 2. Er verschijnt een klein venster waarin u een wachtwoord opgeeft.

Welke optie hoef je niet handmatig uit te voeren Excel?

Als u een Microsoft Office 365-abonnement gebruikt, hoeft u Excel niet handmatig uit te voeren. Het abonnement werkt Excel automatisch bij als er een nieuwe versie uitkomt. Daarvan, hoe kan ik een word document bewerken? Er zijn een paar manieren om een Word-document te bewerken. De eerste manier is door te klikken op het tabblad "Bewerken" bovenaan het document. Zo kunt u wijzigingen aanbrengen in het document. U kunt ook op het tabblad "Bestand" klikken en dan op "Document bewerken". Ook dan kunt u wijzigingen in het document aanbrengen.

Gerelateerde artikelen

Hoe zip-bestand openen op tablet?

Er verschijnt een nieuw venster als u met de rechtermuisknop op het zip-bestand klikt. Klik om het uit te pakken.

Dus, hoe haal je read only weg?

Hoewel het helaas niet mogelijk is om de alleen-lezenmodus van een Worddocument te verwijderen als je het wachtwoord niet weet, kun je heel eenvoudig de tekst van het Worddocument kopiëren in een nieuw Wordbestand. Dienovereenkomstig, kan alleen-lezen niet uitzetten? U kunt dit probleem omzeilen door de opdracht Attrib bij een opdrachtprompt (Cmd.exe) te gebruiken om de kenmerken Alleen-lezen of Systeem van mappen weer te geven of te verwijderen.

Hoe wachtwoord Excel kraken?

Het werkblad is beveiligd, wachtwoord kwijt!

  1. Ga in het lint naar het tabblad “Controleren“, daar zie je in de groep “Beveiligen” de optie “Beveiliging blad opheffen“.
  2. Er verschijnt nu een popup waar om het wachtwoord wordt gevraagd.
  3. Hieronder staat stap voor stap hoe je deze beveiliging zou kunnen opheffen.
Waar vind ik Gegevensvalidatie in Excel? Om Data Validation in Excel te vinden, ga je naar het tabblad "Gegevens" en klik je vervolgens op "Gegevens valideren".

Wat moet je als eerste doen wanneer maar een beperkt aantal cellen mogen worden gebruikt om gegevens in te voeren?

Als er maar een beperkt aantal cellen beschikbaar is om gegevens in te voeren, moet je eerst controleren of alle verplichte gegevens kunnen worden ingevoerd. Als er verplichte gegevens zijn die niet kunnen worden ingevoerd, moet je overwegen om de gegevensinvoer aan te passen of een andere manier te vinden om de gegevens in te voeren.

Door Hinson Swank

Vergelijkbare artikelen

Hoe een bestand beveiligen met wachtwoord? :: Hoe maak je een grafiek?
Handige links