Huis > H > Hoe Maak Je Een Grafiek Met Excel?

Hoe maak je een grafiek met Excel?

Een grafiek maken

  1. Selecteer gegevens voor de grafiek.
  2. Selecteer Invoegen > Aanbevolen grafieken.
  3. Selecteer een grafiek op het tabblad Aanbevolen grafieken om een voorbeeld van de grafiek te bekijken.
  4. Selecteer een grafiek.
  5. Selecteer OK.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Je kunt ook vragen hoe duur is excel?

​U hebt de keuze uit Office 2019 voor Thuisgebruik en Studenten voor 149 euro (zonder Outlook) en Office 2019 voor Thuisgebruik en Zelfstandigen voor 299 euro. Waar vind ik Celeigenschappen in Excel? Om de celeigenschappen te kunnen veranderen kun je op de rechtermuisknop drukken op een geselecteerde cel. Vervolgens kies je hier de keuze celeigenschappen. Dit kan je ook met de sneltoets Ctrl + 1 openen. Vervolgens krijg je het scherm Cellen opmaken te zien met 6 verschillende tabbladen.

Hoe deel ik een cel in Excel?

Om een cel in Excel te splitsen, kunt u de functie "Tekst naar kolommen" gebruiken. Hiervoor selecteert u eerst de cel of het celbereik dat u wilt splitsen. Ga vervolgens naar het tabblad Gegevens op het Lint en klik op de knop "Tekst naar kolommen". In de wizard Tekst omzetten naar kolommen selecteert u de optie "Afgescheiden" en klikt u op Volgende. Op de volgende pagina vinkt u onder Scheidingstekens het vakje "Spatie" aan en klikt u op Volgende. Op de laatste pagina klikt u op Voltooien. Uw cellen worden nu verdeeld in meerdere kolommen. Bovendien, wat betekent ### in excel? Het cijferteken, of pondsteken, wordt in Excel gebruikt om aan te geven dat een cel een numerieke waarde bevat. Wanneer een cel een cijferteken bevat, betekent dit dat de waarde van de cel wordt behandeld als een getal en dat alle bewerkingen die op de cel worden uitgevoerd, gebaseerd zijn op die numerieke waarde.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Hoe zet je alleen-lezen uit?

Controleer de bestandseigenschappen door met de rechtermuisknop op het bestand te klikken en Eigenschappen te kiezen. Als het kenmerk Alleen-lezen is geselecteerd, kunt u de selectie ongedaan maken en op OK klikken. Hoe bewerk je een alleen-lezen document? Open uw alleen-lezen document in de MS Word programma. Wanneer het wordt geopend, zoekt u het tabblad met de tekst Ontwikkelaar bovenaan en klik erop. U vindt verschillende opties om uit te kiezen op het volgende scherm. Kijk naar de Beschermen bovenaan en klik op de optie die zegt Beperken bewerken.

Hoe haal je read only weg?

Hoewel het helaas niet mogelijk is om de alleen-lezenmodus van een Worddocument te verwijderen als je het wachtwoord niet weet, kun je heel eenvoudig de tekst van het Worddocument kopiëren in een nieuw Wordbestand. Is werken met Excel moeilijk? Excel is een krachtig programma, maar het kan ook lastig zijn om mee te werken. Dit komt omdat Excel veel mogelijkheden biedt die moeilijk te begrijpen zijn voor beginners. Ook kan het lastig zijn om bepaalde taken in Excel uit te voeren, zoals het maken van een grafiek. Excel-gebruikers moeten vaak veel tijd spenderen aan het leren van de verschillende mogelijkheden van het programma.

Dienovereenkomstig, hoe maak ik een excel bestand aan?

Om een Excel-bestand te maken, ga je naar het menu 'Bestand' en selecteer je 'Nieuw'. Er zal een lijst met sjablonen verschijnen. Selecteer 'Blank werkblad' om een nieuw leeg werkblad te maken. Je kunt vervolgens data invoeren in de cel en opmaken hoe je wilt dat het bestand eruit ziet.

Door Nandor Toledo

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je een grafiek? :: Kan je samenwerken in Excel?
Handige links