Huis > W > Waarom Kan Ik Xlsx Niet Openen?

Waarom kan ik XLSX niet openen?

Waarschijnlijk omdat het bestand is opgeslagen in een bestandsindeling die niet wordt ondersteund in deze versie van Excel.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Waarom kan ik Excel niet openen?

Excel reageert niet, loopt vast, blokkeert of werkt niet meer

  • Start Excel in de veilige modus.
  • Installeer de meest recente updates.
  • Controleer of Excel niet wordt gebruikt in een ander proces.
  • Onderzoek mogelijke problemen met invoegtoepassingen.
  • De Excel en inhoud van bestanden onderzoeken.
Hoe werkt XLSX? Met een programma:

XLS bestanden kunnen worden omgezet naar XLSX met Excel (Microsoft Office), Calc (LibreOffice) en Numbers. Gewoonlijk werkt dit door in het menu te gaan naar Bestand > Opslaan als.... Vervolgens kies je XLSX in de lijst met mogelijke bestandsindelingen.

Hoe herstel je verwijderde bestanden uit de prullenbak na legen?

Er is geen manier om verwijderde bestanden uit de prullenbak te herstellen nadat deze is geleegd. Als de bestanden eenmaal uit de prullenbak zijn verwijderd, zijn ze voorgoed verdwenen. Kan je een overschreven bestand terughalen? Nee, u kunt een overschreven bestand niet herstellen. Zodra een bestand is overschreven, zijn de oude gegevens voorgoed verdwenen.

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Dienovereenkomstig, kun je versiegeschiedenis bijhouden van een document?

Versiegeschiedenis van een bestand bekijken

Wijs het item (bestand of map) aan waarvan je de versiegeschiedenis wilt weergeven. Klik op … (het pictogram met drie puntjes). Klik op Versiegeschiedenis.
Hoe vorige versie terugzetten? Bestanden terugzetten vanaf een eerdere versies

  1. Open Computer door de knop Start te. en vervolgens Computer te selecteren.
  2. Ga naar de map waarin het bestand of de map zich bevond, klik er met de rechtermuisknop op en selecteer Vorige versies terugzetten.

Waar staan niet-opgeslagen bestanden?

In het Bestand menu, klik op Open, en klik dan op Recente Documenten. Scrol naar het einde van alle recente documenten, en klik dan op Herstel Niet-opgeslagen Documenten. Als je het bestand gevonden hebt waar je naar op zoek bent, dubbelklik het om het te openen. Sla het onmiddellijk op. Men kan zich ook afvragen: hoe vind ik een opgeslagen document terug? Als je een document wilt opslaan, klik je op de knop 'Opslaan' in de menubalk. Je kunt het document dan opzoeken in de map 'Mijn documenten'.

Waar staan automatisch opgeslagen bestanden Excel?

Bestanden die automatisch worden opgeslagen door Excel, worden opgeslagen in dezelfde map als het originele bestand. Er wordt een tijdstempel aan de naam van het bestand toegevoegd om te voorkomen dat de bestanden elkaar overschrijven.

Door Rachael

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je meerdere filters in Excel? :: Wat is Excel XLSB?
Handige links