Huis > I > Is Gelijk Aan In Excel?

Is gelijk aan in Excel?

GELIJKExcel

Eerste tekenreeksTweede tekenreeks
=GELIJK(A2;B2)Hiermee wordt gecontroleerd of de tekenreeksen in de eerste rij met elkaar overeenkomen.WAAR

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Dienovereenkomstig, wat betekent apenstaartje in excel formule?

De vierkante haken om de diverse onderdelen van een formule maken voor Excel het verschil tussen gestructureerde en cel-verwijzingen. Het 'apestaartje' (@) voor een kolomnaam betekent dat de waarde uit dezelfde rij uit de betreffende kolom wordt opgehaald. En nog een vraag, hoe vind ik alle combinaties die gelijk zijn aan een bepaalde som in excel? Nadat u de invoegtoepassing Oplosser hebt geactiveerd, moet u deze formule invoeren in cel B9: = SOMPRODUCT (B2: B9; A2: A9)(B2: B9 is een lege kolomcel naast uw nummerlijst, en A2: A9 is de nummerlijst die u gebruikt. )

Is niet gelijk aan 0 Excel?

Wanneer u een formule invoert in Excel, wordt de formule automatisch geëvalueerd en wordt het resultaat weergegeven. Indien het resultaat van de formule niet gelijk is aan 0, wordt het resultaat in de cel weergegeven. Is niet gelijk aan teken? Het "niet gelijk"-teken wordt gebruikt om ongelijkheid tussen twee waarden aan te geven. In de meeste programmeertalen wordt dit weergegeven door het symbool "<>" (kleiner dan, groter dan).
Ongelijkheid is de toestand van ongelijk zijn. In de wiskunde wordt dit weergegeven door het symbool "≠" (niet gelijk aan). Wanneer twee waarden ongelijk zijn, worden ze "niet gelijk" genoemd.
Het niet gelijk teken wordt gebruikt om aan te geven dat twee waarden niet gelijk zijn. Het wordt ook gebruikt om aan te geven dat twee dingen niet gelijk zijn in grootte, waarde of hoeveelheid.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een Excel bestand openen?

U kunt de rechtermuisknop gebruiken om de bestandskoppeling in Microsoft excel te openen. Als u een spreadsheet in Microsoft excel wilt openen, gebruikt u het contextmenu met de rechtermuisknop.

Is gelijk aan of kleiner dan teken?

Het kleiner-dan-teken is <. De andere twee ongelijkheidstekens zijn ≥ (groter dan of gelijk aan) and ≤ (kleiner dan of gelijk aan). Is niet gelijk aan teken sneltoets? Android

SymboolNaamSneltoets
Kleiner dan of gelijk aan⌥ Opt + <
πPi⌥ Opt + P
Ongeveer⌥ Opt + X
Niet gelijk⌥ Opt + =

Is niet gelijk aan teken kopieren?

druk de Ctrl + V sneltoets om het teken daar te plakken. Kopieer vervolgens het niet-gelijkteken in Kladblok met Ctrl + C . Plak tenslotte het is niet-gelijk-teken in uw document met de Ctrl + V Toetsenbord sneltoets. Is niet gelijk aan teken Apple? Nee, het is niet hetzelfde als het Apple-teken. Het Apple-teken heeft twee strepen die elkaar kruisen in het midden, terwijl het niet-gelijk-aan-teken slechts één streep heeft die zich in het midden bevindt.

Wat is Aantalarg in Excel?

Numberarg is een functie in Excel die het aantal argumenten telt dat aan een functie wordt meegegeven. De functie Numberarg wordt meestal gebruikt in een macro om te bepalen hoeveel argumenten aan de macro zijn meegegeven.

Door Eads Bearup

Vergelijkbare artikelen

Waarom kan ik Excel niet bewerken? :: Wat is doorvoeren in Excel?
Handige links