Huis > H > Hoe Kun Je Een Cel Splitsen In Excel?

Hoe kun je een cel splitsen in Excel?

Cellen splitsen

  1. Klik in de tabel op de cel die u wilt splitsen.
  2. Klik op het tabblad Indeling.
  3. Klik in de groep Samenvoegen op Cellen splitsen.
  4. Selecteer in het dialoogvenster Cellen splitsen het aantal kolommen en rijen dat u wilt en klik vervolgens op OK.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Hoe noem je het combineren van meerdere cellen in een cel?

Samenvoegen

  1. Selecteer de cellen die u wilt samenvoegen. Doe dit door te klikken op de eerste cel, in ons voorbeeld is dat cel E3.
  2. Zorg dat in het Lint het tabblad 'Start' is geselecteerd door erop te klikken.
  3. Klik in de groep 'Uitlijning' op Samenvoegen en centreren. Het kan zijn dat u alleen het pictogram ziet.
Hoe haal je dubbele namen uit Excel? Dubbele waarden verwijderen
  1. Selecteer het cellenbereik met de dubbele waarden die u wilt verwijderen.
  2. Klik op Gegevens > Dubbele waarden verwijderen en schakel onder Kolommen de selectievakjes van de kolommen die u wilt verwijderen, in of uit.
  3. Klik op OK.

Trouwens, hoe kan ik twee of meer tabellen samenvoegen?

Er zijn een paar verschillende manieren om twee of meer tabellen samen te voegen. Eén manier is om de UNION verklaring te gebruiken. Deze combineert de resultaten van twee of meer SELECT statements tot een enkele resultatenset. Een andere manier is het gebruik van de JOIN verklaring. Deze voegt twee of meer tabellen samen op basis van een gemeenschappelijke kolom. Dus, wat kun je met de formulebouwer? Formules zijn een van de krachtigste functies in Smartsheet. Met formules kunt u berekeningen automatiseren, koppelingen tussen cellen maken en allerlei andere acties uitvoeren.
Hier zijn enkele dingen die u kunt doen met formules in Smartsheet:
1. Berekeningen uitvoeren: Formules kunnen wiskundige bewerkingen uitvoeren, zoals optellen, aftrekken, vermenigvuldigen en delen.
2. Koppelingen tussen cellen maken: U kunt formules gebruiken om koppelingen tussen cellen te maken, zodat wijzigingen in de ene cel automatisch de andere cel bijwerken.
3. Acties automatiseren: Formules kunnen acties automatiseren, zoals het verzenden van e-mails of het aanmaken van taken wanneer aan bepaalde voorwaarden is voldaan.
4. Informatie uit andere bronnen halen: U kunt formules gebruiken om informatie uit andere bronnen op te halen, zoals weergegevens of aandelenkoersen.
5. Cellen opmaken: Formules kunnen worden gebruikt om cellen op te maken, zoals het veranderen van de kleur van het lettertype of het toevoegen van vette opmaak.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een Excel bestand openen?

U kunt de rechtermuisknop gebruiken om de bestandskoppeling in Microsoft excel te openen. Als u een spreadsheet in Microsoft excel wilt openen, gebruikt u het contextmenu met de rechtermuisknop.

Hoe kan ik waardes op verschillende werkbladen gebruiken?

Klik op het tabblad voor het eerste werkblad waarnaar u wilt verwijzen. Houd Shift ingedrukt en klik vervolgens op het tabblad voor het laatste werkblad waarnaar u wilt verwijzen. Selecteer de cel of het celbereik waarnaar u wilt verwijzen. Voltooi de formule en druk op Enter. Daarvan, hoe tabel kopiëren? Druk op Ctrl+C om de tabel te kopiëren. Druk op Ctrl+X om de tabel te knippen.

Hoe voeg je een tabel uit Excel in in Word?

Een Excel-werkblad koppelen of insluiten in Word

  1. Ga naar Invoegen > Tekst >Object.
  2. Ga naar Maken van bestand >Bladerenen zoek het bestand dat u wilt invoegen in het Word document.
  3. Als u het bestand wilt toevoegen als een gekoppeld object, selecteertu Koppelen aan bestand en selecteert u VERVOLGENS OK.
Hoe werkt transponeren in Excel? Transponeren in Excel werkt door de rijen van een selectie van cellen te verwisselen met de kolommen van diezelfde selectie. Dit is handig wanneer je data hebt die is georganiseerd in een raster en je wilt dat het raster wordt weergegeven in een andere oriëntatie.

Bovendien, hoe maak je een overzichtelijke tabel?

Als je een duidelijke tabel wilt maken, volg dan deze stappen:
1. Zorg ervoor dat je data duidelijk en logisch is. Als je data niet logisch is, zal je tabel ook niet logisch zijn.
2. Zorg ervoor dat je data in een bepaalde volgorde is. Dit maakt het makkelijker om de tabel te lezen en te begrijpen.
3. Zorg ervoor dat je tabel esthetisch aantrekkelijk is. Dit betekent niet dat je een mooie tabel moet maken, maar het moet wel duidelijk zijn. Een rommelige tabel is moeilijk te lezen en verwarrend.
4. Zorg ervoor dat je tabel eenvoudig te lezen is. Dit betekent dat je de juiste font en de juiste grootte gebruikt. Het moet ook duidelijk zijn wat elke kolom betekent.
5. Zorg ervoor dat je tabel eenvoudig te begrijpen is. Dit betekent dat je de data op een manier presenteert die makkelijk te begrijpen is. Soms is het gebruik van een grafiek of een ander visueel hulpmiddel nuttig om de data duidelijker te maken.

Door Cattima Varquera

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je een adressenlijst in Word? :: Wat is de Vulgreep in Excel?
Handige links