Huis > W > Wat Is De Vulgreep In Excel?

Wat is de Vulgreep in Excel?

De vulgreep in Excel, ook wel het “Slepen” genoemd, is één van de redenen waarom Excel zo populair is. De vulgreep stelt de gebruiker in staat om snel logische reeksen en formules in cellen te kopiëren. Zo kunnen bijvoorbeeld de dagen van de week snel ingevuld worden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Bovendien, hoe krijg ik deel 0 weg?

De eenvoudigste manier om de #DIV/0 te onderdrukken! de fout is om de functie ALS te gebruiken om het bestaan van de noemer te evalueren. Als het een 0 of geen waarde is, kunt u een waarde van 0 of geen als resultaat van de formule zien in plaats van de waarde #DIV/0! Hoe vermenigvuldig ik 2 kolommen in Excel? De formule maken:

  1. Typ in cel B2 een gelijkteken (=).
  2. Klik op cel A2 om de cel in de formule in te voeren.
  3. Voer een sterretje in (*).
  4. Klik op cel C2 om de cel in de formule in te voeren.
  5. Typ nu een $-symbool voor C en een $-symbool voor 2: $C$2.
  6. Druk op Enter.

Dienovereenkomstig, hoe deel je twee getallen in excel?

Om twee getallen in Excel te delen, gebruikt u de operator "/". Als u bijvoorbeeld cel A1 door cel A2 wilt delen, typt u "=A1/A2" in cel A3. Men kan zich ook afvragen: hoe maak je een getal absoluut in excel? De absolute waarde van een getal in Excel is de afstand van het getal tot nul. De absolute waarde van een getal is altijd positief. Om de absolute waarde van een getal in Excel te vinden, gebruikt u de ABS-functie. Om bijvoorbeeld de absolute waarde van -5 te vinden, gebruikt u de volgende formule: =ABS(-5).

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een Excel bestand openen?

U kunt de rechtermuisknop gebruiken om de bestandskoppeling in Microsoft excel te openen. Als u een spreadsheet in Microsoft excel wilt openen, gebruikt u het contextmenu met de rechtermuisknop.

Hoe werkt verschuiving in Excel?

De formule VERSCHUIVING geeft een verwijzing naar een andere cel (of cellen) die een aantal regels of kolommen is opgeschoven. Je kan hiermee aangeven hoeveel regels of kolommen weergegeven moeten worden. Wat is doorvoeren in Excel? Als je in Excel een reeks waarden of formules wil doorvoeren / doortrekken dan kan je, in plaats van slepen, ook dubbelklikken op de vulgreep. Excel voert de reeks door tot aan het einde van de langste naastliggende kolom. Dit is erg handig, zeker als je lange reeksen wil doorvoeren.

Men kan zich ook afvragen: hoe cijfers doortrekken excel?

Gegevens in werkbladcellen automatisch doorvoeren

  1. Selecteer een of meer cellen die u wilt gebruiken als basis om andere cellen te vullen. Voor een reeks zoals 1, 2, 3, 4, 5... typt u 1 en 2 in de eerste twee cellen.
  2. Sleep de vulgreep .
  3. Klik indien nodig op Opties voor automatisch doorvoeren. en kies de gewenste optie.
Wat betekent deling door 0? In mathematische zin is het delen door nul een ongedefinieerde operatie. Het betekent dat je niet kunt delen door nul omdat het niet duidelijk is wat het resultaat hiervan zou moeten zijn. In sommige gevallen kan het echter handig zijn om een ​​"uitkomst" te geven voor het geval dat je toch door nul zou willen delen. Een veelgebruikte methode is om de limiet van een breuk te nemen als je nul benadert vanuit beide richtingen; dit leidt tot het resultaat "oneindig".

Trouwens, waarom geen 0 in excel?

De 0 wordt in Excel niet weergegeven omdat het een lege waarde is. Als je een lege waarde in een cel invoert, wordt deze automatisch omgezet in een 0.

Door Pate

Vergelijkbare artikelen

Hoe kun je een cel splitsen in Excel? :: Waar of niet waar Excel?
Handige links