Huis > H > Hoe Voeg Je Keuzelijst Toe In Excel?

Hoe voeg je keuzelijst toe in Excel?

Een keuzelijst aan een werkblad toevoegen

  1. Maak een lijst met items die u wilt weergeven in de keuzelijst, zoals in deze afbeelding.
  2. Klik op Ontwikkelaars > Invoegen.
  3. Klik onder Formulierbesturingselementen op Keuzelijst (formulierbesturingselement).
  4. Klik in de cel waarin u de keuzelijst wilt maken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Vervolgens, hoe dropdown in excel wijzigen?

Een vervolgkeuzelijst bewerken met items die handmatig zijn ingevoerd

  1. Selecteer een cel met de vervolgkeuzelijst op het werkblad waarop u de vervolgkeuzelijst hebt toegepast.
  2. Ga naar Gegevens > Gegevensvalidatie.
  3. Klik op het tabblad Instellingen in het vak Bron en wijzig de gewenste lijstitems.
Hoe vul ik automatisch andere cellen in bij het selecteren van waarden in de vervolgkeuzelijst van Excel? Gegevens in werkbladcellen automatisch doorvoeren
  1. Selecteer een of meer cellen die u wilt gebruiken als basis om andere cellen te vullen. Voor een reeks zoals 1, 2, 3, 4, 5... typt u 1 en 2 in de eerste twee cellen.
  2. Sleep de vulgreep .
  3. Klik indien nodig op Opties voor automatisch doorvoeren. en kies de gewenste optie.

Bovendien, hoe werkt gegevensvalidatie in excel?

In Excel wordt gegevensvalidatie gebruikt om het type gegevens dat in een cel kan worden ingevoerd te beperken, of om de gebruiker te waarschuwen wanneer ongeldige gegevens zijn ingevoerd. Om gegevensvalidatie te gebruiken, selecteert u de cel of het celbereik dat u wilt valideren en klikt u vervolgens op het tabblad Gegevens > Gegevensvalidatie. In het dialoogvenster Gegevensvalidatie selecteert u de gewenste instellingen en vervolgens klikt u op OK.
Gegevensvalidatieregels kunnen worden ingesteld om alleen hele getallen, datums, tekst of een specifieke lijst van items in een cel in te voeren. Gegevensvalidatie kan ook worden gebruikt om een vervolgkeuzelijst in een cel te maken, wat handig kan zijn om het invoeren van gegevens efficiënter te maken. Om een vervolgkeuzelijst te maken, selecteert u de cel of het celbereik waarop u de lijst wilt toepassen en klikt u vervolgens op het tabblad Gegevens > Gegevensvalidatie. In het dialoogvenster Gegevensvalidatie selecteert u de gewenste instellingen en vervolgens klikt u op OK. Waar vind ik voorwaardelijke opmaak in Excel? In Excel is voorwaardelijke opmaak te vinden op het tabblad Home, in de groep Stijlen. Om voorwaardelijke opmaak toe te passen op een cel of een celbereik, selecteert u de cel of het celbereik en klikt u vervolgens op de knop voor voorwaardelijke opmaak.
Er zijn verschillende opties voor voorwaardelijke opmaak, zoals markeringen, gegevensbalken, pictogrammen en kleuren. U kunt ook uw eigen aangepaste regels maken.

Gerelateerde artikelen

Hoe voeg je een PDF toe in Word?

Hoe maak ik van een leeg Word-document een PDF-bestand?

Wat is een vervolgkeuzelijst?

Met vervolgkeuzelijsten kunnen personen een item kiezen uit een lijst die u hebt gemaakt. Typ in een nieuw werkblad de items die u wilt weergeven in de vervolgkeuzelijst. Het werkt het beste als uw lijstitems in een Excel-tabel staan. Hoe maak ik een vervolgkeuzelijst met meerdere selectievakjes in Excel? Hoe maak ik een vervolgkeuzelijst met meerdere selectievakjes in...

  1. Gebruik keuzelijst om een ​​vervolgkeuzelijst met meerdere selectievakjes te maken.
  2. klikken Ontwikkelaar > Invoegen > Keuzelijst (Active X Control).
  3. Selecteer de cel E4, voer in ListBoxOutput in de Naam Box en druk op de Enter sleutel.

Hoe maak je een keuzelijst met kleuren in Microsoft Excel?

Selecteer de cellen in de vervolgkeuzelijst en klik op Kutools > Keuzelijst > Gekleurde vervolgkeuzelijst. 2. In de Gekleurde vervolgkeuzelijst dialoogvenster, voer onderstaande instellingen uit. 1) Vink de schaal aan waaraan u kleur wilt toevoegen in de Toepassen op pagina. Wat dit betreft, wat als analyse? Als dit het geval is, wat is dan de analyse?

En nog een vraag, hoe maak je draaitabellen in excel?

Pivot tables zijn een handige manier om gegevens te analyseren in Excel. Ze kunnen worden gebruikt om snel trends en patronen te herkennen in een grote hoeveelheid data. Er zijn een aantal manieren om een pivot tabel te maken in Excel.
De eerste manier is door gebruik te maken van de wizard. Ga naar de data die je wilt gebruiken voor je pivot tabel en klik dan op 'PivotTable Wizard'. Volg de aanwijzingen in de wizard om de pivot tabel te maken.
De tweede manier is door handmatig een pivot tabel te maken. Selecteer de data die je wilt gebruiken en klik dan op 'Insert' en 'PivotTable'. Er zal een nieuw venster verschijnen met verschillende opties. Selecteer de optie 'Existing Worksheet' en klik dan op 'OK'. Er zal een nieuw venster verschijnen waar je de velden kunt selecteren die je wilt gebruiken in je pivot tabel. Klik op 'OK' wanneer je klaar bent en je pivot tabel zal worden gemaakt.

Door Kristopher

Vergelijkbare artikelen

Hoe automatisch nummeren in Excel? :: Hoe dropdown in Excel wijzigen?
Handige links