Huis > H > Hoe Maak Je Een Lijn Grafiek In Excel?

Hoe maak je een lijn grafiek in Excel?

Grafiek invoegen

  1. Selecteer de tabel in zijn geheel.
  2. Klik op het tabblad Invoegen.
  3. In de groep 'Grafieken' staat een aantal opties.
  4. Advies nodig?
  5. Wij kiezen in de groep 'Grafieken' voor een lijngrafiek.
  6. Excel toont verschillende opties voor een lijngrafiek.
  7. Wij klikken op Lijn met markeringen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Hoe gegevens toevoegen aan grafiek Excel?

Klik ergens in de grafiek. De brongegevens worden geselecteerd in het werkblad en hebben formaatgrepen. Sleep de formaatgrepen op het werkblad om de nieuwe gegevens op te nemen. De grafiek wordt automatisch bijgewerkt en de nieuwe gegevensreeks wordt weergegeven. Trouwens, hoe zet je 2 grafieken combineren excel? Klik ergens in de grafiek die u wilt wijzigen in een combinatiegrafiek om de HULPmiddelen voor grafiekenweer te geven. Klik op ontwerpen > grafiek type wijzigen. Kies op het tabblad alle grafieken de optie combinatieen kies vervolgens het diagram gegroepeerde kolom-lijn op secundaire as .

Hoe maak je een grafiek van tekst in Excel?

Er zijn een paar stappen nodig om een grafiek te maken van tekst in Excel. Markeer eerst de cellen met de tekst die u wilt gebruiken voor uw grafiek. Klik vervolgens op het tabblad "Invoegen" en vervolgens op het pictogram "Grafiek". Er verschijnt een nieuw venster met verschillende grafiekopties. Kies het type grafiek dat u wilt maken en klik op "OK". Uw grafiek verschijnt nu in uw Excel-spreadsheet! Mensen vragen ook: hoe maak je een grafiek? Er is niet één antwoord op deze vraag, omdat er veel verschillende soorten grafieken kunnen worden gemaakt, elk met zijn eigen specifieke proces. Maar in het algemeen houdt het maken van een grafiek in dat je het type grafiek kiest dat je wilt maken, de gegevens verzamelt die je wilt weergeven, en die gegevens vervolgens invoert in het gekozen grafiektype. De specifieke stappen die nodig zijn variëren, afhankelijk van het type grafiek dat wordt gemaakt.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Hoe maak je een grafiek in Excel 2016?

Selecteer de gegevens die u wilt gebruiken om een grafiek te maken. Klik op Invoegen > Aanbevolen grafieken. Schuif op het tabblad Aanbevolen grafieken door de lijst met grafieken die worden aanbevolen voor uw gegevens en klik op een grafiek om te zien hoe de gegevens eruit komen te zien. Wat dit betreft, wat is gegevensbereik excel? Gegevensbereik. Wanneer je een grafiek of diagram wil aanmaken in Excel of Google Spreadsheets dien je eerst te bepalen op welke gegevens deze moet gebaseerd zijn. De gegevens die getoond moeten worden in de grafiek noemen we het gegevensbereik.

Hoe bewerk je een grafiek in Word?

Klik met de rechtermuisknop op de grafiek en kies vervolgens Gegevens selecteren. Klik in het vak Legendagegevens (reeksen) op de reeks die u wilt wijzigen. Klik op Bewerken, breng uw wijzigingen aan en klik op OK. Uw wijzigingen kunnen ertoe leiden dat koppelingen naar de brongegevens in het werkblad worden verbroken. Hoe selecteer je gegevens in Excel? In Excel, er zijn twee manieren om gegevens te selecteren: met de muis en met toetsenbord.
Om gegevens met de muis te selecteren, plaats de muisaanwijzer op het begin van de gegevens die u wilt selecteren. Vervolgens houdt u de linkermuisknop ingedrukt en sleept u de muis over de gegevens totdat alles is gemarkeerd.
Om gegevens met het toetsenbord te selecteren, plaatst u de muisaanwijzer op het begin van de gegevens die u wilt selecteren. Vervolgens drukt u op de Shift-toets en gebruikt u de pijltjestoetsen op het toetsenbord om de gewenste gegevens te selecteren.

Hoe maak ik grafieken in Excel 2010?

Om een grafiek in Excel 2010 te maken, moet je eerst de gegevens selecteren waarmee je de grafiek wilt maken. Vervolgens klik je op 'Invoegen' in het tabblad 'Start' en selecteer je 'Grafiek'. Er verschijnen dan verschillende soorten grafieken die je kunt maken. Selecteer de grafiek die je wilt en klik vervolgens op 'OK'.

Door Meri Hormuth

Vergelijkbare artikelen

Hoe noem je een grafiek waarin meerdere Grafiektypes door elkaar zichtbaar zijn? :: Hoe zet je een kolom vast in Excel?
Handige links