Huis > H > Hoe Kan Ik In Excel Twee Kolommen Vergelijken?

Hoe kan ik in Excel twee kolommen vergelijken?

Selecteer twee kolommen waarmee u wilt vergelijken en klik op Home > Conditionele opmaak > Markeer Cells-regels > Duplicate Values.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Hoe werkt de INDEX functie in Excel?

De Excel Index Functie geeft de waarde van een cel in een tabel, op basis van een opgegeven rij en kolom. De index functie heeft twee varianten, namelijk de 'matrix-variant' en de 'verwijzing-variant'. De matrix binnen de INDEX in Excel functie is vereist, dit is een cellenbereik of een matrixconstante. Hoe zoek je een waarde in Excel? Dan kiest u in het Lint Start => Zoeken en Selecteren => Zoeken. Hier vult u de waarde in die u zoekt, waarop Excel alle cellen met die exacte waarde selecteert. U gaat ze stuk voor stuk af, tot u de cel heeft gevonden die u bedoelt.

Dus, hoe kun je ontdubbelen in excel?

Er zijn een paar manieren om te ontdubbelen in excel:
1. Gebruik de functie "Duplicaten verwijderen":
- Ga naar het tabblad Gegevens
- Klik op "Duplicaten verwijderen"
- Selecteer het cellenbereik dat u wilt controleren op duplicaten
- Klik op "OK"
2. Gebruik de functie "Voorwaardelijke opmaak":
- Selecteer het celbereik dat u wilt controleren op duplicaten
- Ga naar het tabblad Home
- Klik op "Voorwaardelijke opmaak"
- Klik op "Markeer celregels"
- Klik op "Dubbele waarden"
- Klik op "OK"
3. Gebruik de functie "COUNTIF":
- Voer de volgende formule in een lege cel in: =COUNTIF(bereik,waarde)
- Vervang "bereik" door het cellenbereik dat u op duplicaten wilt controleren
- Vervang "waarde" door de waarde waarop u wilt controleren
- De formule geeft het aantal keren dat de waarde in het bereik voorkomt. Wat dit betreft, hoe maak je draaitabellen in excel? Er zijn een paar stappen om een draaitabel in Excel te maken.
1. Selecteer de gegevens die u wilt gebruiken om de draaitabel te maken. Dit kan door te klikken en te slepen om de cellen te markeren, of door de sneltoets Ctrl+A te gebruiken.
2. Ga naar het tabblad Invoegen op het lint en klik op Draaitabel.
3. Kies in het dialoogvenster Draaitabel maken waar u de draaitabel wilt plaatsen. Standaard wordt hij op een nieuw werkblad geplaatst, maar u kunt er ook voor kiezen hem op een bestaand werkblad te plaatsen.
4. Klik op OK.
5. Sleep in de Veldlijst draaitabel de velden die u wilt gebruiken naar de gebieden waar u ze wilt gebruiken.
6. Om de resultaten van uw draaitabel te zien, klikt u op de knop Draaitabel op het lint.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een Excel bestand openen?

U kunt de rechtermuisknop gebruiken om de bestandskoppeling in Microsoft excel te openen. Als u een spreadsheet in Microsoft excel wilt openen, gebruikt u het contextmenu met de rechtermuisknop.

Dienovereenkomstig, hoe werkt een index?

Een indexcijfer geeft altijd aan met hoeveel iets is gestegen of gedaald ten opzichte van dit basisjaar. Het basisjaar heeft altijd een index van 100. Als je een indexcijfer van 105 krijgt, wil dat zeggen dat iets met 5% is gestegen ten opzichte van dit basisjaar. Bovendien, is de index overschreden? De FOD Economie heeft bevestigd dat de spilindex in april werd overschreden. Volgens de vooruitzichten van het Federaal Planbureau zal de volgende overschrijding van de spilindex zich in oktober 2022 voordoen.

Wat is de betekenis van index?

index - zelfstandig naamwoord uitspraak: in-dex 1. alfabetische lijst van woorden of onderwerpen ♢ achterin het boek zat een index 2. cijfer dat aangeeft hoeveel de prijzen in een bepaalde periode zijn gestegen Wat dit betreft, hoe werkt formule verticaal zoeken? De formule voor vertical search werkt als volgt: alle relevante zoekresultaten worden weergegeven in één lijst, gesorteerd van de meest relevante resultaten naar de minst relevante resultaten. De formule bevat een aantal variabelen die kunnen worden aangepast om de resultaten te verfijnen, zoals het aantal resultaten per pagina, de zoekmachine die wordt gebruikt en de sleutelwoorden die worden ingevoerd.

Waar vind ik voorwaardelijke opmaak in Excel?

In Excel, conditional formatting can be found under the 'Home' tab, in the 'Styles' group. Here you can find various options to format cells based on certain conditions.

Door Tiffany Alhameed

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik een aantal cellen samenvoegen? :: Wat is de index in chemie?
Handige links