Huis > H > Hoe Maak Je Een Lijngrafiek In Word?

Hoe maak je een lijngrafiek in Word?

U kunt een eenvoudige nieuwe grafiek maken in Word door te klikken op Invoegen > Grafiek en de gewenste grafiek te kiezen.

  1. Klik op Invoegen > Grafiek.
  2. Klik op het grafiektype en dubbelklik vervolgens op de gewenste grafiek.
  3. Vervang de standaardgegevens door uw eigen informatie in het werkblad dat wordt weergegeven.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Hoe zet je 2 grafieken combineren Excel?

Klik ergens in de grafiek die u wilt wijzigen in een combinatiegrafiek om de HULPmiddelen voor grafiekenweer te geven. Klik op ontwerpen > grafiek type wijzigen. Kies op het tabblad alle grafieken de optie combinatieen kies vervolgens het diagram gegroepeerde kolom-lijn op secundaire as . Hoe maak je een lijndiagram in spreadsheet? Een diagram of grafiek maken

  1. Open op je computer een spreadsheet in Google Spreadsheets.
  2. Selecteer de cellen die je wilt opnemen in het diagram.
  3. Klik op Invoegen. Diagram.

Hoe maak je een tabel kleiner in Excel?

Er zijn een paar manieren om een tabel kleiner te maken in Excel:
1. Om de hele tabel kleiner te maken, kunt u de lettergrootte of de kolombreedte aanpassen. Om de lettergrootte aan te passen selecteert u de hele tabel en gaat u vervolgens naar Home > Lettertype. Van hieruit kunt u de lettergrootte verkleinen. Om de kolombreedte aan te passen, selecteert u de volledige tabel en gaat u vervolgens naar Home > Formaat > Kolombreedte. Van hieruit kunt u een kleiner getal invoeren om de breedte van de kolommen te verminderen.
2. Om specifieke rijen of kolommen kleiner te maken, kunt u de hoogte of breedte van alleen die rijen of kolommen aanpassen. Om de rijhoogte aan te passen, selecteert u de rij(en) die u wilt verkleinen en gaat u naar Home > Formaat > Rijhoogte. Hier kunt u een kleiner getal invoeren om de hoogte van de rij(en) te verlagen. Om de kolombreedte aan te passen, selecteert u de kolom(s) die u wilt verkleinen en gaat u vervolgens naar Home > Formaat > Kolombreedte. Van hieruit kunt u een kleiner getal invoeren om de breedte van de kolom(pen) te verminderen.
3. Om specifieke cellen kleiner te maken, kunt u de lettergrootte of kolombreedte voor alleen die cellen aanpassen. Om de lettergrootte aan te passen, selecteert u de cel(len) die u wilt verkleinen en gaat u naar Home > Lettertype. Van hieruit kunt u de lettergrootte verkleinen. Om de kolombreedte aan te passen, selecteert u de cel(len) die u wilt aanpassen en gaat u vervolgens naar Home > Formaat > Kolombreedte. Van hieruit kunt u een kleiner getal invoeren om de breedte van de kolommen te verminderen. Mensen vragen ook: hoe maak je een lijngrafiek? Om een lijngrafiek te maken, moet je gegevens verzamelen die kunnen worden uitgezet op een coördinatenvlak. Deze gegevens kun je verzamelen in een tabel, waarbij elke rij een ander gegevenspunt voorstelt. Zodra je de gegevens hebt, moet je ze uitzetten op een coördinatenvlak. Daartoe moet je de x- en y-as van het vlak labelen. De x-as stelt de onafhankelijke variabele voor en de y-as de afhankelijke variabele. Zodra je de assen gelabeld hebt, kun je beginnen met het uitzetten van je gegevens. Om een gegevenspunt uit te zetten, moet u de x- en y-coördinaten vinden. Zodra je deze coördinaten hebt, kun je het punt plotten op het coördinatenvlak. Om de gegevenspunten met elkaar te verbinden, moet je er een lijn doorheen trekken.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Hoe maak je een tabel in Word?

Voor een basistabel klikt u op Invoegen > Tabel en beweegt u de muisaanwijzer over het raster totdat het gewenste aantal rijen en kolommen is gemarkeerd. Voor een grotere tabel, of als u een tabel wilt aanpassen, selecteert u Invoegen > Tabel > Tabel invoegen. Dit in overweging nemend, hoe maak ik grafieken in excel 2010? Een grafiek maken

  1. Selecteer gegevens voor de grafiek.
  2. Selecteer Invoegen > Aanbevolen grafieken.
  3. Selecteer een grafiek op het tabblad Aanbevolen grafieken om een voorbeeld van de grafiek te bekijken.
  4. Selecteer een grafiek.
  5. Selecteer OK.

Hoe noem je een grafiek waarin meerdere Grafiektypes door elkaar zichtbaar zijn?

U kunt twee of meer grafieken in één grafiek combineren om verschillende soorten gegevens in een grafiek te accentueren. U kunt bijvoorbeeld een lijndiagram met prijsgegevens combineren met een kolomdiagram met verkoopvolumes. Hoe maak ik een grafiek met 2 Assen? Om een grafiek te maken met 2 assen, moet je eerst de data verzamelen die je wilt gebruiken. Vervolgens kun je een spreadsheetprogramma gebruiken om de data in twee kolommen in te voeren. Als je de data hebt ingevoerd, kun je een grafiek maken door de data te selecteren en een lijn- of bargrafreport te maken.

Je kunt ook vragen hoe een tabel maken in google spreadsheets?

De tabel in Google Spreadsheets maken is heel eenvoudig. Ga naar het tabblad 'Insert' en selecteer 'Tabel'. Een nieuwe tabel zal automatisch worden toegevoegd aan uw werkblad.

Door Biddick

Vergelijkbare artikelen

Hoe verwijs je in Excel naar een ander tabblad? :: Wat betekent een grijze lijn in Excel?
Handige links