Huis > W > Wat Betekent Een Grijze Lijn In Excel?

Wat betekent een grijze lijn in Excel?

Excel gebruikt standaard de grijze kleur voor rasterlijnen. Als u dit in wit verandert, verdwijnen uw rasterlijnen automatisch. Ook deze optie werkt per werkblad, wat betekent dat u deze stappen voor elk van uw werkbladen moet volgen om rasterlijnen te verwijderen. Start uw spreadsheet met Microsoft Excel.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Je kunt ook vragen hoe maak je een selectielijst in excel?

Keuzelijst in Excel

  1. Selecteer de cellen die een beperking moeten krijgen.
  2. Selecteer tab Gegevens >> groep Hulpmiddelen voor gegevens.
  3. Kies >> Gegevensvalidatie >> Gegevensvalidatie.
  4. Kies bij toestaan voor >> Lijst.
  5. Geef bij >> Bron de toegestane waarden in met een “;” tussen de waarden.
  6. Druk op >> OK.
Hoe moet je iets selecteren? Alle tekst selecteren
  1. Klik ergens in het document.
  2. Druk op Ctrl+A op het toetsenbord om alle tekst in het document te selecteren.

Dus, hoe maak ik van 2 cellen 1 cel in excel?

Er zijn een paar manieren om van twee cellen één cel te maken in Excel. Eén manier is om de functie CONCAT te gebruiken. De CONCAT-functie neemt twee of meer cellen en combineert ze tot één cel. Een andere manier is het gebruik van de & operator. De & operator neemt ook twee of meer cellen en combineert ze tot één cel. Dienovereenkomstig, wat is tussenruimte toets? Een spatietoets is een teken dat wordt gebruikt om ruimte te maken tussen andere tekens in een tekstdocument. De meest gebruikte spatietoets is de spatiebalk, die wordt gebruikt om ruimte te creëren tussen woorden in een zin. Andere veel voorkomende spatietoetsen zijn de tab-toets, die wordt gebruikt om ruimte te creëren tussen alinea's, en de Enter-toets, die wordt gebruikt om ruimte te creëren tussen regels tekst.

Gerelateerde artikelen

Wat betekent PST Outlook?

Een persoonlijke opslagtabel is een gegevensbestand met gegevens van Microsoft Outlook. Outlook kan worden gebruikt om PST-bestanden te openen. U kunt Gmail gebruiken om ze te importeren.

Mensen vragen ook: hoe zet ik een kolom vast in excel?

Kolommen of rijen blokkeren

  1. Selecteer de cel onder de rijen en rechts van de kolommen die u zichtbaar wilt houden terwijl u door het werkblad schuift.
  2. Selecteer Weergave > Titels blokkeren > Titels blokkeren.
Wat betekent apenstaartje in Excel formule? De vierkante haken om de diverse onderdelen van een formule maken voor Excel het verschil tussen gestructureerde en cel-verwijzingen. Het 'apestaartje' (@) voor een kolomnaam betekent dat de waarde uit dezelfde rij uit de betreffende kolom wordt opgehaald.

Bovendien, wat is tot en met in excel?

Standaard wordt in Microsoft Excel het verwijzingstype A1 gebruikt. Hierbij worden kolommen aangeduid met letters (A tot en met XFD voor in totaal 16.384 kolommen) en rijen met nummers (1 tot en met 1.048.576). Deze letters en cijfers worden rij- en kolomkoppen genoemd. Hoeveel rijen zijn er in Excel? In Excel is het mogelijk 1,048,576 rijen te gebruiken.

Dienovereenkomstig, waarom kan ik geen kolom invoegen excel?

Als u een kolom wilt invoegen in Excel, moet u ervoor zorgen dat er voldoende ruimte is tussen de kolommen waarin u wilt invoegen. Als er geen ruimte is, kunt u de kolommen niet invoegen.

Door Francine Mautino

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je een lijngrafiek in Word? :: Hoe overbodige rijen en Kolommen verwijderen?
Handige links