Huis > W > Waarom Werkt Voorwaardelijke Opmaak Niet?

Waarom werkt voorwaardelijke opmaak niet?

Voorwaardelijke opmaak wordt niet meer toegepast nadat de eerste voorwaarde waar is. Alle regels voor voorwaardelijke opmaak blijven echter beschikbaar in de werkmap en worden toegepast wanneer de werkmap opnieuw wordt geopend in Excel 2007 en hoger, tenzij de regels zijn bewerkt in Excel 97-2003.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Mensen vragen ook: hoe maak je een filter in excel?

Een gegevensbereik filteren

  1. Selecteer een cel in het bereik.
  2. Selecteer Gegevens > filter.
  3. Selecteer de kolomkoppijl .
  4. Selecteer Tekstfilters of Getalfilters en selecteer vervolgens een vergelijking, zoals Tussen.
  5. Voer de filtercriteria in en selecteer OK.
Wat is compatibiliteitsmodus in Excel? Werken in de compatibiliteitsmodus U kunt een werkmap openen die is gemaakt in een eerdere versie van Excel en werken in de compatibiliteitsmodus, zodat de werkmap de indeling behoudt die weer gewoon in de eerdere versie kan worden geopend.

Bovendien, welke kleuren kunnen bij elkaar in de wasmachine?

Kleuren die samen in de wasmachine kunnen, zijn meestal kleuren die naast elkaar liggen op het kleurenwiel. Hieronder vallen kleuren als rood en oranje, of groen en blauw. Het is echter altijd het beste om voor het wassen het wasetiket op uw kleding te raadplegen om er zeker van te zijn dat de kleuren niet uitlopen. Hoe was je gekleurde was? De eerste stap is het sorteren van uw wasgoed op kleur. Daarna moet u elke lading afzonderlijk wassen in koel water met een mild wasmiddel. Om te voorkomen dat kleuren uitlopen, kunt u een kleurvanger aan de lading toevoegen.

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Hoe leer ik de kleuren?

Spelletjes om kleuren te leren

  1. Kleuren sorteren. Bij het artikel over spelen met duplo, maar dan anders staat het idee van het kleuren sorteren al genoemd.
  2. Memorie met kleuren. Maak kaartjes van verschillende kleuren.
  3. Op kleurenjacht.
  4. Toverwater.
  5. Kleuren mengen.
  6. Kleuren parade.
  7. Spelen met licht en kleur.
Vervolgens, hoe maak ik een vlookup? Om de VLOOKUP functie te gebruiken ga je in de cel van het eerste tabblad waarin je de data uit het tweede tabblad zichtbaar wilt krijgen (in dit voorbeeld cel D2). Vervolgens open je de 'formula builder' en zoek je naar de VLOOKUP functie. Het eerste argument dat je gaat invullen is de 'lookup_value'.

Bovendien, waarom doet vlookup het niet?

Met de formule VLOOKUP is het verplicht dat de referentiewaarde–kolom links van de zoekwaarde–kolom staat. In voorbeeld 1 staat de referentiewaarde-kolom (persoon) rechts van de zoekwaarde-kolom (leverancier). Dit betekent dat je de formule VLOOKUP in voorbeeld 1 niet kan gebruiken. Wat is Vlookup in het Nederlands? Vlookup is een functie in Excel die wordt gebruikt om waarden op te zoeken in een tabel of een rangschikking. Het kan worden gebruikt om gegevens op te zoeken in een kolom met een unieke ID-nummer of code.

Trouwens, hoe maak je een gegevensbereik in excel?

Een databereik aanmaken in Excel doe je door eerst twee cellen met data te selecteren en vervolgens met de rechtermuisknop op een van de geselecteerde cellen te klikken. In het menu dat verschijnt, klik je op 'Bereik maken'. Je kan nu met de muis een bereik selecteren door over de cellen te slepen of door de cellen één voor één aan te klikken. Als je klaar bent met selecteren, klik je op 'OK'.

Door Michael

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je een curve in Excel? :: Welke volgorde is juist bij gebruik van de Sumif functie?
Handige links