Huis > W > Wat Is Een Tabblad In Excel?

Wat is een tabblad in Excel?

Je kunt tabbladen toevoegen in Excel, ook wel 'werkbladen' geheten, om gegevens gescheiden te houden, maar wel zo dat ze gemakkelijk toegankelijk zijn. Excel opent met een leeg werkblad (drie als je Excel 2007 gebruikt), maar je kunt zo veel werkbladen toevoegen als je wilt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Vervolgens, hoe beveiliging blad opheffen excel?

Beveiliging van een Excel-werkblad opheffen

  1. Ga naar het werkblad waarvan u de beveiliging wilt opheffen.
  2. Ga naar Bestand > Info > Beveiligen > Beveiliging blad opheffen, of ga vanaf het tabblad Controleren naar Wijzigingen > Beveiliging blad opheffen.
Hoe maak je een schema in Excel? Probeer het zelf
  1. Selecteer een cel in de gegevens.
  2. Selecteer Start > Opmaken als tabel.
  3. Kies een stijl voor de tabel.
  4. Stel in het dialoogvenster Opmaken als tabel het bereik met cellen in.
  5. Markeer als de tabel kopteksten bevat.
  6. Selecteer OK.

Mensen vragen ook: waar vind ik ontwerpen in excel?

Er zijn een paar verschillende plaatsen waar u ontwerpen in Excel kunt vinden. Eén plaats is de Microsoft Office website. Een andere plaats is de Template Gallery. Ten slotte kunt u zoeken op Google of een andere zoekmachine. Vervolgens, hoe maak ik van 2 cellen 1 cel in excel? Er zijn een paar manieren om van twee cellen één cel te maken in Excel. Eén manier is om de functie CONCAT te gebruiken. Deze functie voegt twee of meer tekenreeksen samen. Een andere manier is om de & operator te gebruiken. Deze operator voegt twee tekenreeksen samen.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een Excel bestand openen?

U kunt de rechtermuisknop gebruiken om de bestandskoppeling in Microsoft excel te openen. Als u een spreadsheet in Microsoft excel wilt openen, gebruikt u het contextmenu met de rechtermuisknop.

Mensen vragen ook: wat is een absolute celverwijzing?

Als u de oorspronkelijke celverwijzing wilt behouden wanneer u de formule kopieert, vergrendelt u deze door een dollarteken ($) te typen vóór de cel- en kolomverwijzingen. Wanneer u bijvoorbeeld de formule =$A$2+$B$2 kopieert van C2 naar D2, blijft de formule precies hetzelfde. Dit is een absolute verwijzing. Hoe voeg ik 2 kolommen samen in Excel? Voeg gegevens uit cellen samen per formule

Selecteer een cel waarin u het resultaat wilt plaatsen, typ deze formule = A1 & "" & B1, A1 en B1 zijn de cellen die u wilt samenvoegen, "" is het scheidingsteken tussen twee celinhoud, druk op Enter en sleep de vulgreep omlaag om de formule op cellen toe te passen.

Hoe zet ik een formule vast in Excel?

Je kunt in Excel delen van een formule vastzetten door gebruik te maken van het dollarteken ($). Deze zet je voor de verwijzing die je vast wil zetten. Stel je hebt de formule =A1+B1 en je wil deze naar rechts doortrekken, maar niet dat hij de A aanpast. Dan kan dat door de formule =$A1+B1 te gebruiken. Hoe kan ik twee of meer tabellen samenvoegen? Use the MERGE statement to modify data in one or more target tables based on data from a source table. The MERGE statement can insert, delete, or update rows in the target table. If a row in the target table matches a row in the source table, the row is updated in the target table. If a row in the target table does not match a row in the source table, the row is inserted in the target table. You can also specify that the row be deleted from the target table if it does not match a row in the source table.

Wat kun je met de Formulebouwer?

De Formula Builder is een tool waarmee je formules kunt maken en bewerken. Je kunt een formule selecteren uit een lijst met opties of je kunt een bestaande formule aanpassen. Je kunt ook een nieuwe formule maken door een van de opties te kiezen uit de lijst met formule-elementen.

Door Roberts

Vergelijkbare artikelen

Hoe rijen en kolommen omdraaien Excel? :: Waar zijn mijn tabbladen in Excel?
Handige links