Huis > W > Wie Kan De Versiegeschiedenis Van Een Document Bekijken?

Wie kan de versiegeschiedenis van een document bekijken?

Tip: Je hebt bewerkingsrechten nodig om de versiegeschiedenis van een document te bekijken. Belangrijk: Deze functie is alleen beschikbaar voor klanten met een Google Workspace Business Standard-, Business Plus-, Enterprise Standard-, Enterprise Plus- of Education Plus-account.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een JPG document?

Het bekendste bestandstype voor foto's is de JPG. Een gecomprimeerd formaat is een JPG. Het kan gecomprimeerd of geplet worden genoemd.

Bovendien, welke versie excel zit in office 365?

Over Office: welke versie van Office gebruik ik?

  1. Open een Office-toepassing, zoals Word of Excel, en selecteer Account.
  2. Onder Productgegevens ziet u uw Office-productnaam en soms ook het volledige versienummer.
  3. Voor meer informatie, zoals de bits-versie, kiest u Over Excel.
Dit in overweging nemend, wat is de nieuwste excel versie? Update van mei 2021

Dit is er nieuw in versie 2105 (14026.20246). Nieuwe gekoppelde gegevenstypen bevatten feiten en gegevens over honderden onderwerpen, waarmee u uw doelstellingen rechtstreeks in Excel kunt bereiken.

Waar vind ik versiegeschiedenis in Word?

In Word kunt u de versiegeschiedenis van een document vinden door het menu Bestand te openen, Info te selecteren en vervolgens Versiegeschiedenis te kiezen. Dit opent een lijst van de vorige versies van het document, samen met de datum en tijd waarop elke versie werd opgeslagen. Hoe vorige versie Word document terughalen? Er zijn een paar verschillende manieren waarop u een vorige versie van een Word-document kunt herstellen. De eerste manier is om gewoon het document te openen en op het tabblad "Bestand" te klikken. Klik vervolgens op het tabblad "Info" en klik op de knop "Versies". Er verschijnt dan een lijst met alle vorige versies van het document. Klik gewoon op de versie die u wilt herstellen en klik op de knop "Herstellen".
Een andere manier om een vorige versie van een Word-document te herstellen is door de functie "Bestandsgeschiedenis" te gebruiken. Open hiervoor het document en klik op het tabblad "Bestand". Klik vervolgens op het tabblad "Info" en klik op de knop "Versies beheren". Er verschijnt dan een lijst met alle vorige versies van het document. Klik gewoon op de versie die u wilt herstellen en klik op de knop "Herstellen".
Als u Microsoft Word 2016 gebruikt, kunt u ook de functie "Wijzigingen bijhouden" gebruiken om een vorige versie van een Word-document te herstellen. Open hiervoor het document en klik op het tabblad "Review". Klik vervolgens op de knop "Wijzigingen bijhouden". Er verschijnt een lijst met alle vorige versies van het document. Klik op de versie die u wilt herstellen en klik op de knop "Herstellen".

Gerelateerde artikelen

Wat is een SVG document?

Een sva-bestand is een grafisch bestand dat gebruik maakt van een tweedimensionaal grafisch formaat dat is gecreëerd door het World Wide Web Consortium. De afbeeldingen worden beschreven met een tekstindeling.

Hoe vorige versie Excel document terughalen?

Versiebeheer van uw documenten

Klik met uw rechtermuisknop op het bestand; Ga naar Eigenschappen; Klik op Vorige Versies; Kies het bestand dat u wilt terugzetten.
Mensen vragen ook: welke office versie installeren 32 of 64 bit? De 32-bits versie van Office wordt standaard geïnstalleerd. Ook als er op uw pc een 64-bits versie van Windows is geïnstalleerd, raden wij aan de 32-bits versie van Office te installeren omdat deze meer compatibel is met andere toepassingen en invoegtoepassingen die met Office samenwerken.

Mensen vragen ook: welke versie microsoft office?

Open een Office-toepassing zoals PowerPoint of Word. Klik linksboven op 'Bestand' Klik linksonder op 'Account' Onder 'Productgegevens' ziet u uw Office versie. Bovendien, is er een gratis versie van office? Ja, er is een gratis versie van office. Deze is echter beperkt in functies en kan niet worden gebruikt voor zakelijke doeleinden.

Is er een gratis versie van Excel?

Ja, er is een gratis versie van Excel. Deze versie is echter beperkt in functies en wordt alleen aangeboden aan studenten, onderwijzers en ouders.

Door Sadoc Capulong

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik waardes op verschillende werkbladen gebruiken? :: Wat doet verschuiving in Excel?
Handige links