Huis > H > Hoe Zoeken In Een Excel?

Hoe zoeken in een Excel?

Als u iets wilt zoeken, drukt u op Ctrl+F of gaat u naar Start > Zoeken & Selecteer > Zoeken. Typ in het vak Zoeken naar: de tekst of getallen die u wilt zoeken. Klik op Volgende zoeken om uw zoekopdracht uit te voeren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Hoe maak je een verwijzing in Excel?

Een celverwijzing naar een ander werkblad maken

Klik op de cel waarin u de formule wilt invoeren. een gelijkteken (=) gevolgd door de formule die u wilt gebruiken. Klik op de tab van het werkblad waarnaar u wilt verwijzen. Selecteer de cel of het celbereik waarnaar u wilt verwijzen.
Trouwens, wat doet xlookup? De VLOOKUP functie is eenvoudig. Je geeft een waarde op die opgezocht moet worden, een bereik waarin gezocht moet worden en uit welke kolom in dat bereik de resultaatwaarde gehaald moet worden. De functie eist wel dat de data goed geformatteerd en gesorteerd is.

Waar of niet waar Excel?

Excel is een spreadsheet-toepassing die deel uitmaakt van de Microsoft Office-suite van productiviteitssoftware. Excel kan worden gebruikt om spreadsheets te maken en op te maken, wiskundige berekeningen uit te voeren en gegevens te beheren.
Excel is een echte productiviteitskrachtcentrale en een van de populairste toepassingen in de Microsoft Office-suite. Hoewel het voornamelijk wordt gebruikt voor gegevensbeheer en -analyse, kan Excel ook worden gebruikt voor het maken en opmaken van spreadsheets, het uitvoeren van wiskundige berekeningen en nog veel meer. En nog een vraag, hoe vervang je een woord in excel? Om een woord in Excel te vervangen, kunt u de functie SUBSTITUTE gebruiken. Deze functie heeft drie argumenten: de te zoeken tekst, de te vervangen tekst en de te vervangen tekst. Als u bijvoorbeeld in de tekst "Ik heb een kat en een hond" het woord "kat" wilt vervangen door het woord "hond", gebruikt u de volgende formule:
=SUBSTITUTE("I have a cat and a dog","cat","dog")
Dit levert de tekst "I have a dog and a dog" op.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een Excel bestand openen?

U kunt de rechtermuisknop gebruiken om de bestandskoppeling in Microsoft excel te openen. Als u een spreadsheet in Microsoft excel wilt openen, gebruikt u het contextmenu met de rechtermuisknop.

Waar vind ik voorwaardelijke opmaak in Excel?

Selecteer de cellen die u voorwaardelijk wilt opmaken. Klik op het tabblad Start in de groep Stijlen op de pijl naast Voorwaardelijke opmaak en klik vervolgens op Regels beheren. Het dialoogvenster Regels voor voorwaardelijke opmaak beheren wordt weergegeven. Wat is het bereik in Excel? Met celbereik (of cell range) wordt een selectie, of een verzameling van cellen in een spreadsheet aangeduid. Deze selectie is doorgaans symmetrisch (vierkant), maar kan even goed uit een verzameling van losse (niet aan elkaar grenzende) cellen bestaan. Vanuit een formule kan er naar zo'n verzameling verwezen worden.

Hoe zet ik een formule vast in Excel?

Je kunt in Excel delen van een formule vastzetten door gebruik te maken van het dollarteken ($). Deze zet je voor de verwijzing die je vast wil zetten. Stel je hebt de formule =A1+B1 en je wil deze naar rechts doortrekken, maar niet dat hij de A aanpast. Dan kan dat door de formule =$A1+B1 te gebruiken. Wat is een absolute verwijzing in Excel? Een absolute referentie is een referentie in Excel waarbij de cellenreferentie niet wijzigt wanneer de formule wordt gekopieerd of geplakt naar andere cellen. Een absolute referentie wordt aangeduid met een $-teken voor de rij- en kolomcoordinaten, bijvoorbeeld $A$1.

Dus, wat als vlookup niet werkt?

Als de functie VLOOKUP niet werkt, kun je een alternatieve functie gebruiken, zoals de functie INDEX en VERGELIJK.

Door Flavia Eames

Vergelijkbare artikelen

Wat is vert zoeken Excel? :: Hoeveel is √ 2?
Handige links