Huis > K > Kan Beeldscherm Niet Projecteren?

Kan beeldscherm niet projecteren?

Als de "Uw pc kan niet naar een ander scherm projecteren. Probeer het stuurprogramma opnieuw te installeren of gebruik een andere videokaart. ”Geeft de fout aan, de fout verschijnt wanneer er geen correct stuurprogramma voor video of grafische kaart op uw computer is geïnstalleerd.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Hoe extern scherm aansluiten op laptop?

Dezelfde aansluiting is het makkelijkst; dus HDMI naar HDMI bijvoorbeeld. U heeft een adapter nodig als u bijvoorbeeld van HDMI op de laptop naar DVI op het beeldscherm gaat. Sluit de verbindingskabel aan op de laptop en het beeldscherm (zorg ook dat de stroomkabel van het beeldscherm in het stopcontact zit). Vervolgens, waarom wordt mijn tweede scherm niet gedetecteerd? Als u niet ziet wat u op de externe monitor verwacht, start u met het oplossen van standaardhardwareproblemen: Ontkoppel alle accessoires van de pc. Verbonden dockingstations, dongles, adapters en andere hardware kunnen conflicten veroorzaken. Zorg ervoor dat de kabel van de pc naar de externe monitor is beveiligd.

Hoe wissel je van scherm?

U kunt op verschillende manieren van scherm wisselen. Eén manier is om op de toets "Menu" op uw afstandsbediening te drukken en vervolgens met de pijltjestoetsen de optie "Scherm" te selecteren. Zodra u de optie "Scherm" heeft geselecteerd, drukt u op de toets "Enter" en gebruikt u de pijltjestoetsen om het scherm te selecteren waarnaar u wilt overschakelen. Een andere manier om van scherm te wisselen is door op de toets "Input" op uw afstandsbediening te drukken en vervolgens met de pijltjestoetsen de gewenste ingang te selecteren. Zodra u de gewenste ingang hebt geselecteerd, drukt u op de toets "Enter". Hoe kan ik mijn beeldscherm uitbreiden? Er zijn een paar manieren om uw scherm uit te breiden. Eén manier is het gebruik van een displaysplitter. Deze neemt uw signaal en splitst het zodat u meerdere schermen kunt hebben. Een andere manier is het gebruik van een display-extender. Hiermee kunt u uw signaal uitbreiden naar een ander scherm.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Trouwens, kan geen verbinding maken met draadloos scherm?

Als u problemen hebt om verbinding te maken met uw draadloze beeldscherm of dockingstation, kunt u het volgende proberen:

  • Controleer of uw Windows 10-apparaat Miracast ondersteunt.
  • Controleer of Wi-Fi is ingeschakeld.
  • Controleer of het beeldscherm Miracast ondersteunt en of deze functie is ingeschakeld.
Hoe stel je een tweede beeldscherm in? Twee beeldschermen instellen op Windows
  1. Selecteer Start en open Instellingen.
  2. Selecteer onder Systeem de optie Weergeven.
  3. Gebruik de vervolgkeuzelijst naast de afbeelding van uw bureaublad om te kiezen hoe uw scherm op uw beeldschermen wordt geprojecteerd.
  4. Nadat u de instelling hebt gekozen, selecteert u Toepassen.

En nog een vraag, kan je een laptop als tweede scherm gebruiken?

Ga naar de andere PC of laptop. Druk op Win-P en klik op Verbinding maken met een draadloos beeldscherm. Wacht tot je andere laptop is gedetecteerd. Selecteer het en kies of je het wilt dupliceren of uitbreiden. Kan je 2 schermen op 1 HDMI uitgang? Nee, dat is niet mogelijk. Als je twee schermen wilt aansluiten op één HDMI-uitgang, heb je een splitter nodig.

Welke kabel voor 2 schermen?

Als je twee schermen wilt aansluiten, heb je een paar opties. Als beide schermen HDMI-aansluitingen hebben, kun je een HDMI-kabel gebruiken. Als een van de schermen een DVI-aansluiting heeft, kun je een DVI-HDMI-kabel gebruiken. Als beide schermen DisplayPort-aansluitingen hebben, kun je een DisplayPort-kabel gebruiken.

Door Alston

Vergelijkbare artikelen

Kan ik een toetsenbord aansluiten op mijn laptop? :: Hoeveel is 64 GB opslag?
Handige links