Huis > K > Kan Je Gb Bijkopen Iphone?

Kan je GB bijkopen iPhone?

Upgraden op een iPhone, iPad of iPod touch

Ga naar 'Instellingen' > '[uw naam]' > 'iCloud' > 'Beheer opslag' of 'iCloud-opslag'. Tik op 'Koop meer opslag' of 'Wijzig opslagabonnement'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Hoe krijg ik meer geheugen op mijn iPhone?

iPhone geheugen vrijmaken: 6 manieren op een rijtje

  1. Wees kritisch op de apps die je gebruikt. Niemand gebruikt zijn apps even veel.
  2. Controleer welke apps veel ruimte innemen.
  3. Gebruik iCloud.
  4. Cache van een app leegmaken.
  5. Verwijder overbodige bestanden en berichten.
  6. Ruimte vrijmaken zonder data te verwijderen.
Hoe maak je meer opslagruimte vrij? In Android open je de app 'Instellingen'. Tik op 'Opslagruimte' en op 'Ruimte vrijmaken' om aanbevelingen te ontvangen. Op een Samsung-smartphone werkt dit anders. Daar maak je extra ruimte vrij met de functie 'Apparaat-onderhoud'.

Trouwens, kan je opslagruimte kopen?

Ja, u kunt opslagruimte kopen. Er zijn veel bedrijven die opslagruimte te koop aanbieden, en de hoeveelheid ruimte die u kunt kopen varieert per bedrijf. Sommige bedrijven bieden opslagruimte aan in de vorm van een fysieke ruimte (zoals een opslageenheid), terwijl andere bedrijven opslagruimte aanbieden in de vorm van digitale ruimte (zoals online opslag). En nog een vraag, wat kost uitbreiding icloud? iCloud-opslagprijzen variƫren afhankelijk van de hoeveelheid opslag die u nodig hebt. Voor 50 GB opslag kost iCloud 0,99 dollar per maand. 200 GB opslag kost 2,99 dollar per maand, en 2 TB opslag kost 9,99 dollar per maand. Er is ook een gezinsplan met 200 GB opslagruimte voor 4,99 dollar per maand of 2 TB opslagruimte voor 14,99 dollar per maand.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Dit in overweging nemend, hoe koop je meer opslagruimte?

iCloud opslag kopen

  1. Open de Instellingen-app.
  2. Tik op je naam.
  3. Tik op iCloud.
  4. Tik op Beheer opslag.
  5. Tik op 'Wijzig opslagabonnement' of 'Koop meer opslag'.
  6. Kies je optie en tik op koop.
Dus, kun je icloud kopen met ideal? Wanneer je apps wilt kopen, of meer ruimte in iCloud nodig hebt, kun je dat in de App Store op verschillende manieren betalen. In Nederland is iDEAL erg populair, een standaard die door bijna alle banken ondersteund wordt.

Je kunt ook vragen wat kost 200 gb icloud?

iCloud-opslagOudNieuw
50GB0,99 euro0,99 euro
200GB2,99 euro2,99 euro
1TB9,99 euroverwijderd
2TB19,99 euro9,99 euro
Hoe krijg je meer geheugen op je telefoon? Goede vraag! Er zijn een aantal dingen die je kunt doen om ervoor te zorgen dat je meer geheugen op je telefoon hebt. Een van de eerste dingen die je kunt doen, is ervoor zorgen dat je alle onnodige apps op je telefoon verwijdert. Als je apps hebt die je niet gebruikt of nooit gebruikt, dan kun je die altijd verwijderen om meer ruimte vrij te maken.
Je kunt ook proberen om de cache van je telefoon leeg te maken. De cache is een soort tijdelijke opslagplaats voor data die je telefoon gebruikt. Soms kan de cache een beetje achterlopen en meer ruimte innemen dan nodig is. Als je de cache leegt, zal je telefoon iets langzamer zijn omdat het alle data opnieuw moet laden, maar het zal wel wat meer ruimte opleveren.
Ten slotte kun je overwegen om de foto's en video's die je op je telefoon hebt op te slaan in de cloud in plaats van op je telefoon zelf. Dit kan ervoor zorgen dat je meer ruimte op je telefoon hebt omdat je foto's en video's niet lokaal opgeslagen hoeven te worden. Er zijn verschillende cloudopslagdiensten beschikbaar, dus je kunt er een

Dienovereenkomstig, waar vind ik het geheugen van mijn iphone?

De geheugen van je iPhone wordt bewaard in de cloud. Dit betekent dat je toegang hebt tot je geheugen vanaf elk apparaat waarmee je je iPhone gebruikt.

Door Adley Kozinski

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je meer ruimte op je mobiel? :: Hoe krijg je meer opslagruimte op Samsung?
Handige links