Huis > W > Wat Moet Je Doen Als Je Je Face Id Niet Kan Instellen?

Wat moet je doen als je je Face ID niet kan instellen?

Ga naar Instellingen ▸ Face ID en toegangscode ▸ voer toegangscode in ▸ Stel Face ID opnieuw in ▸ volg de stappen op het scherm.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Is Face ID te repareren?

Face ID reparatie

Binnenkort komt er namelijk een nieuw service-onderdeel waar alle sensoren voor Face ID in zitten. Dit betekent dat het mogelijk wordt voor Apple Stores en AASP's om Face ID gemakkelijk te repareren zonder de iPhone te vervangen. Dit onderdeel is straks beschikbaar voor de iPhone XS en nieuwer.
Hoe kan je Face ID instellen voor apps? Stap 1: Ga naar de 'Instellingen'-app. Stap 2: Zoek in de lijst naar 'Face ID en toegangscode'. Stap 3: Voer je toegangscode in om de instellingen te kunnen wijzigen. Stap 4: Selecteer 'Face ID' en houd je gezicht recht voor de selfiecamera.

Waar is de TrueDepth camera?

De TrueDepth camera bevindt zich aan de voorkant van de iPhone, vlakbij de bovenkant van het scherm. Dienovereenkomstig, hoe geef je een iphone een harde reset? Er zijn twee manieren om een iPhone hard te resetten. De eerste manier is om het via de instellingen van de telefoon te doen. Ga hiervoor naar de "Instellingen" app op je iPhone en scroll naar beneden naar het "Algemeen" gedeelte. Onderaan het "Algemeen" gedeelte zal er een "Reset" optie zijn. Tik hierop en selecteer vervolgens "Alle inhoud en instellingen wissen". Dit zal alles op je iPhone wissen en het terugzetten naar de fabrieksinstellingen.
De tweede manier om een iPhone hard te resetten is via de fysieke knoppen van de telefoon. Om dit te doen, houdt u de "Home" knop en de "Slaap/Waak" knop tegelijkertijd ingedrukt. Blijf deze knoppen ingedrukt houden totdat u het Apple-logo op het scherm ziet verschijnen. Dit duurt een paar seconden en dan zal uw iPhone opnieuw opstarten en worden teruggezet naar de fabrieksinstellingen.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Wat dit betreft, hoe zet ik gezichtsherkenning aan?

Je kan via het instellingenmenu gezichtsherkenning verbeteren. Ga wederom naar Beveiliging, tik vervolgens op Smart Lock en ten slotte op Vertrouwd gezicht. Je krijgt nu twee opties te zien, waarvan je de eerste kiest. Android vraagt je om te laten zien hoe je er in verschillende omstandigheden uitziet. Mensen vragen ook: hoe duur is een face id reparatie?

iPhoneScherm A+Face id (Hoger / lager melding)
iPhone 12 Pro€ 289€ 239
iPhone 12€ 289€ 239
iPhone 12 mini€ 319€ 239
iPhone 11 Pro Max€ 249€ 179

Wat dit betreft, hoeveel kost het om face id te laten maken?

Kosten Face ID reparatie

  • iPhone X, XS. € 99,-
  • iPhone XS-Max, XR, 11. € 109,-
  • iPhone 11 pro. € 119,-
  • iPhone 11 Pro Max. € 129,-
Je kunt ook vragen wat kost een nieuw scherm iphone 11? De nieuwe iPhone 11 kost € 849,00.

Hoe zet je Face ID aan bij WhatsApp?

Om Face ID in te schakelen met WhatsApp moet je de volgende stappen volgen:
1. Ga naar 'Instellingen' in WhatsApp
2. Tik op 'Account'
3. Tik op 'Privacy'
4. Schakel 'Face ID' in

Door Bremer

Vergelijkbare artikelen

Waar kijkt Face ID naar? :: Hoe krijg ik gezichtsherkenning?
Handige links