Huis > H > Hoe Kan Ik Facetimen?

Hoe kan ik FaceTimen?

Helaas is FaceTime alleen te gebruiken op Apple (iOS) toestellen. Je kunt de app FaceTime niet gebruiken op je Android toestel.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kun je Facetimen?

Als u wilt videobellen, drukt u op het plusteken in de rechterbovenhoek.

Wat is het verschil tussen FaceTime en WhatsApp?

WhatsApp biedt dezelfde mogelijkheid, maar dan met 'slechts' acht mensen. In de meeste gevallen zal dat genoeg zijn, maar de optie om meer mensen toe te voegen blijft fijn. De persoon die in een FaceTime-groepsgesprek aan het woord is, komt groter in beeld te staan dan de andere deelnemers. Men kan zich ook afvragen: kan je jezelf facetimen? FaceTime kun je alleen gebruiken als alle gesprekspartners in het bezit zijn van een Apple-apparaat. In deze beginnersgids leggen we uit hoe FaceTime werkt en wat je ermee kan. De app zit standaard op elke iPhone, iPad en MacBook.

Dienovereenkomstig, is facetime beltegoed?

Nee, facetime bellen is geen krediet. Wat dit betreft, heb je internet nodig voor facetime? Ja, je hebt internet nodig voor FaceTime omdat het een app voor videobellen is die gegevens gebruikt.

Gerelateerde artikelen

Kun je met Android Facetimen?

Heeft u een mobiel apparaat? Heb je het over een Windows PC? Daar werkt het niet op. Er zijn alternatieven voor videobellen via het internet.

Hoe Facetimen met Android?

Deelnemen aan een FaceTime-gesprek op het web

  1. Als u een link naar een FaceTime-gesprek ontvangt, opent u de link.
  2. Voer uw naam in en selecteer vervolgens 'Ga door'. Mogelijk moet u FaceTime toestemming geven om uw microfoon en camera te gebruiken.
  3. Selecteer 'Neem deel'.
  4. Selecteer 'Verlaat' om het gesprek te verlaten.
Vervolgens, hoe krijg ik facetime op mijn iphone? FaceTime configureren op de iPhone
  1. Tik in Instellingen op 'FaceTime' en schakel 'FaceTime' in.
  2. Voer een of meer van de volgende stappen uit: Je account configureren voor FaceTime-gesprekken: Tik op 'Gebruik je Apple ID voor FaceTime' en tik vervolgens op 'Log in'.

Heb je een simkaart nodig voor FaceTime?

Om de functie te activeren ga je op je Apple-apparaat naar Instellingen, FaceTime. Hier kan je ook zien langs welke wegen andere mensen jou kunnen benaderen voor een videochat. Op een iPhone is dat via je gsm-nummer en een e-mailadres, op andere toestellen (zonder simkaart) uitsluitend via een mailadres. Wat dit betreft, waarom kan ik niet videobellen met whatsapp? WhatsApp kan geen video-oproepen maken omdat het een omgekeerde proxy gebruikt. Dit betekent dat het verkeer van de gebruiker niet rechtstreeks naar de server van WhatsApp gaat, maar eerst naar een tussenpersoon (proxy). De proxy kan het verkeer dan doorsturen naar de WhatsApp-server. Dit maakt het moeilijker om een ​​video-oproep te maken, omdat de beelden en geluiden van de gebruikers niet rechtstreeks naar elkaar worden gestreamd.

Kun je videobellen met WhatsApp op de laptop?

Ja, dat is mogelijk. WhatsApp biedt de optie om video-oproepen te doen via de desktop-app of de webapp. Het is niet mogelijk om video-oproepen te doen via de mobiele app.

Door Luben

Vergelijkbare artikelen

  • Kun je Facetimen met Android?

    Niet voor een Windows PC? Daar werkt het niet op. Er zijn alternatieven voor videobellen op het internet.

  • Kun je op een Samsung FaceTimen?

    Je kunt de app niet op je telefoon gebruiken. Alle apparaten van de bovengenoemde bedrijven draaien op het besturingssysteem. De voorbeelden van Apple apparaten zijn de iPad en de MacBooks. Met deze apparaten kun je facetime met elkaar.

Kan je 2 accounts hebben op Facebook? :: Waarom geen beeld FaceTime?
Handige links