Huis > W > Waar Kan Ik Zien Wie Ik Geblokkeerd Heb Op Facebook?

Waar kan ik zien wie ik geblokkeerd heb op Facebook?

De mensen bekijken die je hebt geblokkeerd voor je pagina:

  1. Tik rechtsboven in Facebook op .
  2. Tik op Pagina's.
  3. Ga naar je pagina en tik op Meer.
  4. Tik op Instellingen bewerken.
  5. Tik op Personen en andere pagina's.
  6. Tik op Geblokkeerde personen en pagina's.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Waarom is mijn Facebook account geblokkeerd?

Waarom is mijn account uitgeschakeld? Een valse naam gebruiken. Je als iemand anders voordoen. Steeds weer gedrag vertonen dat niet is toegestaan op Facebook en in strijd is met onze richtlijnen voor de community. Hoe krijg ik mijn Facebook weer terug? Je kunt je Facebook-account op elk moment opnieuw activeren door je weer aan te melden bij Facebook of door je Facebook-account te gebruiken om je ergens anders aan te melden. Je moet hiervoor toegang hebben tot het e-mailadres of mobiele telefoonnummer dat je gebruikt om je aan te melden.

Hoe lang duurt een blokkade op Messenger?

Met de blokkeerfunctie van Messenger kun je alle communicatie met iemand die je niet wilt spreken afbreken. Als je iemand blokkeert, kan hij of zij geen contact meer met je opnemen (via telefoon, sms of in de app) en kun je zijn of haar berichten niet meer zien. Je gesprekken worden ook verwijderd uit je inbox. De blokkeerfunctie is permanent en kan niet ongedaan worden gemaakt. Wat gebeurt er als je Facebook is gehackt? Er zijn een paar verschillende dingen die kunnen gebeuren wanneer uw Facebook wordt gehackt. De hacker kan toegang krijgen tot uw persoonlijke gegevens, zoals uw naam, adres en telefoonnummer. Ze kunnen ook berichten namens u plaatsen, of zelfs toegang krijgen tot uw privéberichten. De hacker kan ook uw account volledig verwijderen.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Hoe weet je of iemand je heeft geblokkeerd?

Je ziet geen updates van de profielfoto van een contact. Berichten die je stuurt naar een contact dat jou heeft geblokkeerd hebben altijd maar één vinkje (bericht verzonden) en nooit een tweede vinkje (bericht afgeleverd). Het lukt niet om dat contact te bellen. Hoe kan ik iemand weer deblokkeren? In de sectie "Gebruikers blokkeren" zie je een lijstje met mensen die je hebt geblokkeerd. Deblokkeer ze door op het blauwe "Deblokkeren" naast hun naam te klikken. Er verschijnt nu een boodschap met daarin de vraag of je zeker weet dat je deze gebruiker wilt deblokkeren.

Dienovereenkomstig, hoe kan ik een blokkering opheffen?

De blokkering van een nummer opheffen

  1. Open de app Telefoon .
  2. Tik op Meer .
  3. Tik op Instellingen. Geblokkeerde nummers.
  4. Tik naast het nummer waarvoor je de blokkering wilt opheffen op Wissen. Blokkering opheffen.
Waarom is mijn account uitgeschakeld? Er zijn een aantal redenen waarom een account kan worden geblokkeerd. Het kan zijn dat er iets is gebeurd wat in strijd is met de voorwaarden van het platform, zoals het versturen van spam of het posten van ongepaste inhoud. Het kan ook zijn dat er een probleem is met de betaling, zoals een creditcard die is geblokkeerd of een openstaande rekening. In sommige gevallen kan een account ook tijdelijk worden geblokkeerd als er een vermoeden is van fraude of misbruik.

Kan Facebook-account niet ontgrendelen?

Als je je Facebook-account niet kunt openen, kan dat verschillende oorzaken hebben. Misschien heb je je wachtwoord vergeten of is je account gehackt. In beide gevallen kun je contact opnemen met de Facebook-helpdesk om je problemen op te lossen.
Wanneer je je wachtwoord bent vergeten, kun je op de Facebook-loginpagina je e-mailadres of telefoonnummer invoeren. Facebook stuurt dan een e-mail of sms met instructies om je wachtwoord opnieuw in te stellen.
Als je denkt dat je account is gehackt, kun je de volgende stappen ondernemen:
1. Ga naar de Facebook-loginpagina en klik op 'Wachtwoord vergeten?'
2. Voer je e-mailadres of telefoonnummer in en klik op 'Zoeken'.
3. Facebook stuurt je dan een e-mail of sms met instructies om je wachtwoord opnieuw in te stellen.
4. Als je nog steeds niet in je account kunt komen, neem dan contact op met de Facebook-helpdesk.

Door Barra

Vergelijkbare artikelen

Wat moet ik doen als mijn account is uitgeschakeld? :: Hoeveel foto's tegelijk op Instagram?
Handige links