Huis > W > Waarom Kan Ik Berichten Niet Voor Iedereen Verwijderen?

Waarom kan ik berichten niet voor iedereen verwijderen?

Open WhatsApp en ga naar de chat die het bericht bevat dat je wilt verwijderen. Tik en houd het bericht vast. Of selecteer eventueel meer berichten die je tegelijkertijd wilt verwijderen. Tik op Verwijderen > Verwijderen voor iedereen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Kan je een sms ongedaan maken?

Het is mogelijk om in te stellen dat een bericht zichzelf vernietigt zodra het gelezen is of bijvoorbeeld na een minuut, een uur of een dag. Dit is te automatiseren. Als u het bericht heeft verzonden en u wilt het toch ongedaan maken, klikt u simpelweg op 'Unsend'. Wat is verbergen op profiel? Dingen die je hebt verborgen in je profiel, kunnen nog steeds op andere plekken op Facebook worden weergegeven, zoals het nieuwsoverzicht en in zoekresultaten (bijvoorbeeld als je een foto of bericht met iemand hebt gedeeld).

Dus, wat betekent verborgen op profiel facebook?

Als je je afvraagt wat "verborgen op profiel" betekent op Facebook, is dat gewoon een privacy-instelling waarmee je kunt bepalen wie bepaalde informatie op je profiel kan zien. Wanneer iets op je profiel verborgen is, kunnen alleen jij en je Facebook-vrienden het zien. Dus, hoe iemand beperken op facebook? Er zijn een paar manieren om iemand te beperken op Facebook:
1. Je kunt je privacy-instellingen aanpassen zodat alleen vrienden je berichten kunnen zien. Ga hiervoor naar je privacy instellingen en selecteer "Vrienden" in het dropdown menu naast "Wie kan je toekomstige posts zien?".
2. Je kunt iemand blokkeren op Facebook. Als je iemand blokkeert, kan diegene je berichten niet meer zien of je berichten sturen. Om iemand te blokkeren, ga je naar zijn profiel en klik je op de drie puntjes in de rechterbovenhoek. Selecteer in het dropdown menu "Blokkeren".
3. Je kunt iemand op Facebook ontvrienden. Dit betekent dat ze je berichten niet meer kunnen zien, maar ze kunnen je nog wel berichten sturen. Om iemand te ontvrienden, gaat u naar zijn profiel en klikt u op de knop "Vrienden". Selecteer in het dropdown menu "Ontvrienden".

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Hoe verwijder je zoekwoorden?

Zoekgeschiedenis wissen op Android: zo doe je dat

  1. Open de Chrome-app op je Android-smartphone of -tablet;
  2. Tik op de drie puntjes rechtsboven in het scherm;
  3. Kies 'Geschiedenis' en tik op 'Browsegegevens wissen';
  4. Geef aan wat je allemaal wil verwijderen;
  5. Tik rechtsboven op 'Alles' om de tijdsperiode te wijzigen;
Hoe moet je zoekopdrachten verwijderen? Browsergeschiedenis verwijderen voor de Chrome-app op je telefoon
  1. Open de Chrome-app op je telefoon.
  2. Klik op de drie puntjes en dan op 'Geschiedenis'.
  3. Klik op 'Browsegegevens wissen'.
  4. Selecteer bij 'Periode' welke zoekopdrachten je allemaal wilt verwijderen.
  5. Vink nu 'Browsergeschiedenis aan'.
  6. Klik op 'Gegevens wissen'.

Dienovereenkomstig, waarom kan ik mijn zoekopdrachten niet verwijderen?

Je Google-account beheren.

Tik bovenaan op Gegevens en personalisatie. Tik onder Activiteitsopties op Je activiteitsopties beheren. Tik onder Web- en app-activiteit, YouTube-geschiedenis of Locatiegeschiedenis op Automatisch verwijderen. Bevestigen om je keuze op te slaan.
Dienovereenkomstig, wat heb ik als laatst opgezocht? Ik zocht naar de betekenis van het woord "dienovereenkomstig" en ik vond de volgende definitie: "in overeenstemming met, conform".

Waar is mijn zoekgeschiedenis?

Uw zoekgeschiedenis wordt opgeslagen in uw account op de server van de zoekmachine. U kunt uw zoekgeschiedenis bekijken door in te loggen op uw account en naar de pagina met uw zoekgeschiedenis te gaan. Soms kunt u ook uw zoekgeschiedenis bekijken door naar de instellingen van uw account te gaan en de optie voor het bijhouden van uw zoekgeschiedenis in te schakelen.

Door Mic

Vergelijkbare artikelen

Is uitloggen hetzelfde als afmelden? :: Hoe kun je Facebook tijdelijk uitzetten?
Handige links