Huis > W > Waar Vind Ik Verjaardagen Van Vrienden Op Facebook?

Waar vind ik verjaardagen van vrienden op Facebook?

Om een overzicht te krijgen van alle verjaardagen, ga je in de desktopversie naar Evenementen > Verjaardagen. Vervolgens krijg je de verjaardagen van al je vrienden te zien, gesorteerd op maand.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Waar vind ik de kalender op Facebook?

Je kunt checken of jij ook al over deze nieuwe weergave beschikt door naar de Evenementen pagina op Facebook te gaan en vervolgens aan de linker bovenkant van het scherm op de “Kalender” tab te klikken. Bovendien, hoe zet ik mijn verjaardag op facebook? Tik rechtsboven in Facebook op en tik vervolgens op je naam. Tik onder je profielfoto op Je gegevens in Info bekijken. Scrol omlaag naar Algemene gegevens en tik op Bewerken. Gebruik de vervolgkeuzemenu's om je geboortedatum te wijzigen en gebruik de publiekselectie om te kiezen wie deze kan zien.

Mensen vragen ook: waarom kan ik niet al mijn felicitaties zien op facebook?

Er kunnen een paar redenen zijn waarom je niet al je felicitaties op Facebook ziet. Eén reden kan zijn dat niet al je vrienden je felicitaties sturen. Een andere reden kan zijn dat je Facebook-instellingen zijn ingesteld om alleen meldingen van vrienden te tonen, waardoor felicitaties van mensen die geen vrienden van je zijn, worden uitgesloten. U kunt uw Facebook-instellingen controleren door rechtsboven op uw Facebook-pagina op de pijl omlaag te klikken. Klik vervolgens op "Instellingen" en ga naar het tabblad "Meldingen". Controleer onder het gedeelte "Welke meldingen wilt u ontvangen?" of de optie "Felicitaties" is ingesteld op "Aan". Vervolgens, hoe weet je of iemand jarig is? Er zijn een paar manieren om te weten of iemand jarig is. De meest gebruikelijke manier is om op een kalender te kijken of de naam van de persoon naast een datum staat. Een andere manier is de persoon rechtstreeks te vragen of hij vandaag jarig is.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Wie zijn verjaardag is het vandaag?

Jarig Vandaag: 7 mei

  • Thelma Houston: 76 jaar.
  • Alexander Ludwig: 30 jaar.
Hoe krijg ik meer vrienden te zien op Facebook? Meldingen inschakelen

Navigeer gewoon naar de Facebook-profielpagina van een vriend en zoek naar de knop 'Vrienden' die boven hun omslagfoto zweeft. Klik op de knop om het vervolgkeuzemenu te openen en selecteer "Meldingen ontvangen" of "Goede vrienden", afhankelijk van uw voorkeur.

Waarom kan ik geen meldingen zien op Facebook?

Tik op Instellingen en privacy. Tik op Instellingen. Tik op Meldingsinstellingen. Tik hier om aan te passen hoe en waarover je meldingen ontvangt. Waarom kan ik niet op iemands tijdlijn schrijven? Als je niet kunt schrijven op iemands tijdlijn, kan het zijn dat je niet bent ingelogd op Facebook of dat je niet bent vrienden met die persoon.

Hoe zet je een verjaardag in Google Agenda?

Om een verjaardag in Google Calendar in te stellen, ga je naar het tabblad 'Agenda' en klik je op '+ Verjaardag toevoegen'. Er verschijnt dan een pop-up scherm waarin je de verjaardag kunt invoeren. Vul de naam van de persoon in, kies de datum van de verjaardag en klik op 'Opslaan'.

Door Landmeier Hinnenkamp

Vergelijkbare artikelen

Wie kan mij feliciteren op Facebook? :: Hoe maak ik een kerstkaart op Facebook?
Handige links