Huis > W > Wat Is De Maximum Leeftijd Voor Family Link?

Wat is de maximum leeftijd voor Family Link?

Family Link werkt alleen met Google-accounts voor kinderen onder 13 die zijn gemaakt via de Family Link-app. Zodra een kind 13 wordt, kunnen ze Family Link blijven gebruiken als ze ervoor kiezen om dit te doen. Tieners met bestaande accounts komen op dit moment echter niet in aanmerking voor beheer door Family Link.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Kan een kind Family Link omzeilen?

1. Ze maken een schermopname. Een listige manier om de ingestelde schermtijd te omzeilen is door een schermopname te maken. Als ouder voer je een wachtwoord in maar als je kids een schermopname starten, kunnen ze daarna in de video (in hun filmrol) zien welke code jij hebt ingevoerd. Dus, kan geen gezinsbetaalmethode toevoegen? Als je gekochte content niet kunt toevoegen aan de gezinsbibliotheek, kan dat de volgende oorzaken hebben:

  • De content komt niet in aanmerking voor de gezinsbibliotheek.
  • Je hebt de film of het tv-programma met een persoonlijke creditcard of betaalpas gekocht in plaats van met de betaalmethode voor het gezin.

Hoe maak je een Gezinsgroep?

Er zijn een paar verschillende manieren om een familiegroep aan te maken. Eén manier is om naar het tabblad Familiegroep te gaan op de pagina Familiegroepen en te klikken op de knop "Familiegroep maken". Dit opent een formulier waar je de naam, beschrijving en privacy-instellingen voor je familiegroep kunt invoeren. Een andere manier om een familiegroep te maken is te klikken op de link "Familiegroep maken" op de pagina Familiegroepen. Dit opent een formulier waar je de naam, beschrijving en privacy-instellingen voor je familiegroep kunt invoeren. Je kunt ook vragen hoe muziek delen met gezin? Om muziek met familie te delen, kunt u verschillende diensten voor het delen van muziek gebruiken. U kunt bijvoorbeeld de functie Family Sharing van Apple Music gebruiken, waarmee u uw muziekbibliotheek met maximaal zes familieleden kunt delen. U kunt ook het Family Plan van Google Play Music gebruiken, waarmee u uw muziekbibliotheek met maximaal vijf familieleden kunt delen. Als je een grote muziekcollectie hebt, kun je ook een dienst voor het delen van muziek gebruiken zoals Spotify, waarmee je je muziekbibliotheek met maximaal 10 personen kunt delen.

Gerelateerde artikelen

Waar gebruik je PNG voor?

Het is geschikt voor logo's, iconen, afbeeldingen met tekst en tekeningen. Wanneer u geen compromissen wilt sluiten over bepaalde details in een afbeelding, en wanneer u een transparante achtergrond nodig hebt, gebruikt u PNG.

Je kunt ook vragen hoe verwijder je familiebeheer?

Meld je als familiemanager aan en ga naar Instellingen > Ouderlijk toezicht/Familiebeheer > Familiebeheer. Selecteer het volwassen familielid. Selecteer Verwijderen uit familie. Bovendien, hoe zet je ouderlijk toezicht uit switch? Volg deze stappen:

  1. Kies SYSTEEMINSTELLINGEN vanuit het HOME-menu.
  2. Scroll naar beneden om OUDERLIJK TOEZICHT te markeren en kies vervolgens OUDERLIJK TOEZICHT INSTELLEN.
  3. Voer de pincode van het ouderlijk toezicht in.
  4. Druk op de X-knop om de instellingen van het ouderlijk toezicht en de pincode te verwijderen.

Hoe verander je je leeftijd op Family Link?

De Google-accountgegevens van je kind bewerken

  1. Open de Family Link-app .
  2. Selecteer de naam van je kind.
  3. Ga naar de kaart 'Instellingen' en tik op Instellingen beheren. Accountgegevens.
  4. Tik rechtsboven op Bewerken .
  5. Breng wijzigingen aan in het account van je kind.
  6. Tik rechtsboven op Opslaan.
Trouwens, hoe kun je ouderlijk toezicht verwijderen op ps4? Om de ouderlijk toezicht op ps4 te verwijderen, moet u de volgende stappen volgen:
1. Ga naar de Instellingen-app op het startscherm van uw ps4.
2. Selecteer Verantwoordelijkheid.
3. Selecteer Verantwoordelijkheid voor ouderlijk toezicht wijzigen.
4. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in.
5. Selecteer Ouderlijk toezicht verwijderen.

Hoe oud moet je zijn om een Gmail account?

Jongeren onder de 18 jaar kunnen een Google-account aanmaken met toestemming van een ouder of voogd. Een ouder of voogd kan een Google-account aanmaken voor een kind van elke leeftijd. Als je een Google-account aanmaakt voor een kind dat jonger is dan 13 (of de toepasselijke leeftijd in jouw land), maak je automatisch een Family Link-account aan.

Door Algy

Vergelijkbare artikelen

Hoeveel films van Fantastic Beasts zijn er? :: Hoe verwijder je schermtijd op iPhone?
Handige links